Salma Hayek și-a îmbrăcat fiica de 15 ani într-o rochie în care a făcut senzație în urmă cu 26 de ani


Zilele trecute, Salma Hayek a făcut senzație pe covorul roșu la decernarea premiilor Oscar, alături de fiica sa Valentina. Acum s-a aflat și povestea din spatele ținutei spectaculoase a adolescentei.


Actrița de origine mexicană a împrumutat fiicei sale pentru gala Oscar o rochie în care a făcut senzație în urmă cu 26 de ani! Salma a îmbrăcat rochia roșie cu umerii goi, creată de Isaac Mizrahi, la evenimentul Fire & Ice, de la Hollywood. 

Cea responsabilă pentru look-ul adolescentei a fost stilista Rebecca Corbin-Murray, care a dezvăluit că a căutat prin hainele vechi ale Salmei pentru outfitul de Oscar al Valentinei.

Salma Hayek nu este singura vedetă care a împrumutat fiicei sale o rochie mai veche. Și Angelina Jolie i-a oferit Zaharei o ținută pentru premiera filmului Eternals.

Valentina este fiica Salmei Hayek cu miliardarul François-Henri Pinault. Aceștia s-au căsătorit în 2009, iar doi ani mai târziu au devenit părinți. Salma avea atunci 41 de ani.

Până de curând, actrița și-a ținut fiica departe de lumina reflectoarelor, însă acum adolescenta a început să simtă gustul lumii mondene. Valentina este văzută din ce în ce mai des la prezentări de moda, dar și pe covorul roșu.

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

  • Salma Hayek și-a îmbrăcat fiica de 15 ani într-o rochie în care a făcut senzație în urmă cu 26 de ani

related posts

Modifică setările cookies