Stilista Laura Lazar: “As vrea sa o imbrac pe Lady Gaga cu hainele mele!” VIDEO


Stlistia Laura Lazar si-a lansat noua colectie “Episod 1 – Nensha” cu haine atat de extravagante, incat cu siguranta ar fi si pe gustul excentricei Lady Gaga. “Ce bine ar fi sa imi vada Lady Gaga hainele!”, a spus stilista.
 


“Chiar vorbeam cu cineva: cat de bine este sa iti poarte o vedeta internationala hainele! Poate vreodata o sa ajunga Lady Gaga in Romania si o sa imi vada hainele! Foarte multe dintre cantaretele de la noi adopta tinutele mele pentru ca sunt extravagante, avangardiste si dau bine pe scena si in clipuri”,  a spus Laura Lazar.

Stilista ne-a povestit despre noua ei colectie: “Contine lucruri foarte mulate, imprimeuri psihedelice, culori puternice, negru foarte mult, umeri supradimensioinati. Ma joc cu volumele  - rochite mult mai scurte, salopete mult mai stramte, salvari”.

Laura spune ca noua ei colectie se adreseaza “femeilor indraznete, care nu se sfiesc sa fie in centrul atentiei si care doresc sa fie altfel”.


Colectia in sine a stat, dupa cum marturiseste insasi Laura Lazar, sub auspiciile pop-art-ului, ale imprimeurilor si culorilor psihedelice – ceea ce facut dintotdeauna statement-ul creatiilor sale. De la tercot la bumbac si jerse, materialele naturale au dat tonul, in vreme ce, din punct de vedere cromatic, negrul a alternat cu culorile neon, atat de celebre in anii ’80. Tot in spiritul acestor ani, creatoarea s-a jucat cu liniile, marsand pe taieturile mulate, dar si pe volumele accentuate in partea de sus. Nu au lipsit rochiile, insa foarte prezenta este salopeta optzecista, scurta sau lunga. Astfel, femeile care aleg sa poarte Laura Lazar in viitorul sezon rece pot indrazni sa aleaga haine foarte stramte, culori intense sau texturi metalice.
 

  • Stilista Laura Lazar: “As vrea sa o imbrac pe Lady Gaga cu hainele mele!” VIDEO

related posts

Modifică setările cookies