Tendinte de machiaj si coafura pentru mirese. Ce se poarta in noul sezon


Ziua la care toate fetele viseaza este cea a nuntii. Aspectul fizic este cel care conteaza cel mai mult pentru o mireasa asa ca tendintele sunt cele care ghideaza alegerile.


Fie ca este vorba de rochia de mireasa sau de coafura, machiaj si unghii, pentru o mireasa conteaza cel mai mult felul in care arata in ziua nuntii, iar look-ul este indelung pregatit pentru cel mai important moment din viata de cuplu tocmai pentru a nu scapa niciun detaliu.

Iata in continuare cele mai noi tendinte in materie de coafuri si machiaje pentru viitoarele miresici.

1. Apeleaza la impletituri in locul cocurilor traditionale. Acesta coafura este perfecta pentru o nunta in stil rustic sau pentru o petrecere pe malul marii.

2. Adauga un plus de eleganta si stil aspectului tau prin simpla folosire a tusului si realizarea unor codite care sa-ti contureze forma ochilor.

3. Volumul parului este de dorit pentru o coafura de mireasa. Alege sa incluzi in coafura cateva bucle lejere, dar cu mult volum, care sa-ti asigure un aspect spectaculos pentru cea mai importanta zi din viata ta.

4. Chiar daca noi, femeile, suntem innebunite dupa roz si de cele mai multe ori avem diferite nuante printre rujurile noastre, se pare ca pentru un machiaj de mireasa cea mai potrivita alegerea este cel nude. In acest fel, te poti juca in machiajul ochilor cu cele mai puternice si mai indraznete culori.

5. Uita de machiajul smokey in culori inchise. Opteaza pentru un dermatograf alb si lasa deoparte in aceasta zi importanta obisnuitul negru.

related posts

Modifică setările cookies