În trecut doar femeile ușoare purtau acest gen de încălțări, acum toate vedetele le adoră. Cel mai nou trend printre celebrități


În trecut, femeile care purtau astfel de încălțări erau considerate “ușoare”. Acum vedetele de la Hollywood sunt înnebunite după ele. “Sandalele de stripteuză” fac furori vara asta atât printre fashioniste, cât și printre celebrități. 


Încălțările cu platformă transparentă și toc înalt, butucănos, sunt prezente din ce în ce mai des în defilările marilor designeri, dar și pe covorul roșu sau la petrecerile modene.

Încălțările super sexy nu lipsesc nici din garderoba lui Jennifer Lopez, care a fost surprinsă de mai multe ori anul acesta cu “stripper heels”, cum le spun americanii.

De ziua ei, când a împlinit 50 de ani, Kate Beckinsale a avut și ea o pereche în picoare, iar controversata Julia Fox a dus aceste încălțări pe covorul roșu de la Cannes.

Megan Fox a fost și ea surprinsă de paparazzi în sandale de “stripteuză” pe străzile din New York.

Fashionistele își pot cumpăra astfel de încălțări în funcție de buget – brandul Pleasers, preferat de adevăratele stripteuze, le vinde cu circa 100 de dolari perechea. În schimb, dacă vor un brand de lux, cum ar fi Valentino, trebuie să cheltuiască 1790 de dolari. 

Cei mai hot designeri de încălțări ai momentului, Amina Muaddi și Larroudé și-au lansat și ei propriile versiuni.

Specialiștii spun că încălțările de acest gen, altă dată asociate cu vulgaritatea și decadența, sunt acum asociate cu feminismul și puterea.

  • În trecut doar femeile ușoare purtau acest gen de încălțări, acum toate vedetele le adoră. Cel mai nou trend printre celebrități

related posts

Modifică setările cookies