TREND ALERT: Blugii evazati, vedetele sezonului. Stilistul Marian Palie te invata cum sa-i porti!


Odata cu revenirea stilului anilor 70, blugii evazati si-au facut o intrare in forta pe rafturile magazinelor. Totusi, poate fi riscant sa-i porti. De ce? Pentru ca pot sa te arate cam disproportionata. In plus, in loc sa iti scoata partile bune in evidenta, pot sa ti le accentueze pe cele care nu te avantajeaza.


“Jeansii evazati nu ofera prea multe solutii de a-i purta. Anii 70 ne-au spus cam tot.”, ne-a explicat stilistul Marian Palie.

Astfel, el recomanda sa-i porti cu incaltaminte cu toc: “Este unul dintre trucurile stiute de toata lumea ca la o pereche de jeansi evazati merge o pereche de pantofi cu toc. Si e si mai frumos, pentru ca tipul de croi de clopot este pus in evidenta mult mai frumos daca prinde mai multi centimetri”

Cu alte cuvinte, o tinuta boho-chic, formata dintr-o camasa, blugi evazati, tocuri si o palarie ar fi tinuta ideala pentru acest sezon.

Cum stii daca te avantajeaza?
“Nu avantajeaza chiar orice silueta. Femeile care au soldurile destul de bine formate, ar trebui sa se abtina de la a-i purta”, ne-a sugerat Marian Palie.

  • TREND ALERT: Blugii evazati, vedetele sezonului. Stilistul Marian Palie te invata cum sa-i porti!

related posts

Modifică setările cookies