TREND ALERT! Supermodelele recomanda sandalele cu barete subtiri


Vrei sa investesti intr-o pereche noua de sandale? Asigura-te ca esti la curent cu trendurile. Supermodelele au investit in sandale cu barete subtiri si cu toc foarte inalt. La capitolul culori, tot ce se apropie de nude este chic!


Supermodelele lumii au facut senzatie la gala amFAR pentru lupta contra SIDA. Elisabeta Canalis, Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova, Naomi Campbell, Milla Jovovich, Eva Herzigova, Bar Refaeli, Irina Shayk, Rosario Dawson, Ana Beatriz Barros, Anja Rubik, Victoria Silvstedt - toate au stralucit pe covorul rosu - si la propriu si la figurat.

Incaltamintea a fost si ea aleasa cu rafinament. Sandalele au fost cat mai simple, iar culorile pentru care au optat au fost nude, auriu, argintiu si clasicul negru.

De altfel, sunt cele mai bune alegeri cromatice pe care le poti face daca nu-ti permiti mai multe perechi de sandale. Acestea se potrivesc la aproape orice.

Vezi in galeria foto ce sandale au purtat supermodelele si nu rata Supermodelele lumii, super sexy la gala amFAR pentru lupta contra SIDA

  • TREND ALERT! Supermodelele recomanda sandalele cu barete subtiri

related posts

Modifică setările cookies