Trucuri de infrumusetare care suna bizar, dar pe care femeile le fac 


Toate iubim produsele de infrumusetare, dar procedurile pe care le folosim acasa, ca sa aratam perfect, pot fi uneori bizare. Iata mai jos o lista de trucuri care fac minuni, dar nu suna asa bine cand le povestim prietenelor.


Separarea genelor cu un ac

Se pare ca acesta este un truc foarte folosit. Genele se incurca deseori, mai ales din cauza rimelului. Dar ca sa nu risti, mai bine incearca sa le separi cu o periuta destinata genelor.

Folosesti penseta oriunde ai fi

Ai cate o penseta peste tot, in fiecare sertar, geanta sau chiar buzunar. Desi suna ciudat, nu ne putem stapani sa nu smulgem parul nedorit atunci cand il observam.

Iti aplici un machiaj de seara doar pentru exersare

Daca te pasioneaza makeup-ul, este chiar relaxant sa exersezi un smokey eyes complex, chiar daca dupa asta te demachiezi aproape imediat.

Exersezi conturing-ul cu ajutorul Youtube-ului

Conturarea fetei este o practica grea. Nu e nimic gresit sa incerci sa o faci pas cu pas, invatand de la un youtuber experimentat.

Impletesti parul de seara

Iti impletesti parul in multe codite complicate si incomode doar ca in ziua urmatoare sa ai bucle perfecte, fara sa supui parul temperaturilor ridicate ale ondulatorului

Iei ”shot-uri” de otet

Otetul poate fi precum o potiune magica. Acesta ajuta la absorbirea grasimilor din corp si tine si bacteriile la distanta. Desi nu iti ofera cea mai placuta senzatie, exista femei care fac asta.

related posts

Modifică setările cookies