Aceste femei au o cu totul și cu totul altă idee despre purtatul florilor în păr. Te-a prins moda asta?


Când vorbești de trenduri în aranjarea părului trebuie să pleci puțin urechea la ce se mai discută pe Instagram. Din câte se pare, moda transformării coafurilor în vaze pentru flori este ultima fiță în materie. Iată unde s-a ajuns!


Un model de origine canadiană a dat tonul în hairstyling în această toamnă și nu e rău deloc. Moda aranjării părului sub formă de vaze pentru flori a prins deja și se anunță un adevărat fenomen în acest an și în primăvara anului viitor. La influența pe care o au rețelele sociale în rândul tinerilor de azi nu e greu de anticipat că va deveni un trend și în România, poate mai repede decât ar putea anticipa cineva.

Taylor R este un fotomodel de origine canadiană, stabilită în Hong Kong, o celebritate pe YouTube și Instagram. La începutul acestei luni a postat primele fotografii cu părul ei lung, în care a învelit o sticlă cu apă plină cu flori. Ce imagine agreabilă!, care s-a rostogolit în social media cu viteza cu care se ofilește o lalea primăvara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be truly ground breaking this fall.. wear florals ???? #FlowerVaseHair

A post shared by Taylor R (@taytay_xx) on


Fără să știe, Taylor a dat mai departe o adevărată provocare, care a fost preluată de Moonie Chu, o scrimeră din Hong Kong. Moonie a preluat ideea și a postat, la rândul ei, o fotografie cu opera ei de artă. Spre deosebire de Taylor, Moonie nu a avut nevoie de vază, ci a creat din părul ei un „recipient” de pus florile, strâns bine cu benzi elastice. 


Citește și: Aurelian Rash, hair stylist: „Nu există trenduri în vopsirea părului”


Moda asta trebuie să-ți dea de gândit, dacă și băieții au ajuns să o adopte. Thomas, un tânăr dansator din Norvegia, spune că el chiar a folosit o vază pentru a-și înnobila coafura. În mai multe postări pe Instagram, puștiul a lăsat de înțeles că pentru el e foarte important să aibă o comuniune cu natura. Acum chiar că i-a ieșit.


Noul trend în aranjarea părului ar putea deveni unul de masă, mai ales că mai multe vedete internaționale au preluat deja ștafeta. Rihanna a apărut pe coperta revistei Vogue UK din septembrie, ca și când ar fi imaginea unui festival al recoltei; Beyonce a secondat-o și, se pare, noua fiță în aranjarea părului va fi tema Rodarte Fashion Show din primăvara anului viitor. FOTO: British Vogue

  • Aceste femei au o cu totul și cu totul altă idee despre purtatul florilor în păr. Te-a prins moda asta?

related posts

Modifică setările cookies