Coada este coafura vedeta a verii 2016. Cele 4 modele de coada pe care trebuie sa ti le faci


Vara aceasta se poarta parul prins in coada, indiferent ca vorbim despre o coafura adaptata tinutei de birou, ca te pregatesti de vacanta sau de o petrecere relaxata in gradina. Cel mai cunoscut hairstylist din Romania, Cristi Pascu, detaliaza modalitatile in care poate fi purtata coada in sezonul estival.


Coada ruseasca

“Coada este o coafura simpla si de mare efect. Nu este nimic sofisticat, iar totul tine strict de fantezia posesoarei. Se poarta cozile rusesti, acele cozi realizate in varful capului, prinse la baza cu o esarfa, o bentita din catifea sau un sir de strasuri. Toate cantaretele au avut macar un clip in care coada este foarte inalta si bine fixata.

 

 

Russian braid Или Юлькины шедевры???? #braid#russianbraid#коса#russiangirl #russia #south #summertime#soon

O fotografie postată de Valentina. (@valentina_mashtakova) pe

 

In acest caz, podoaba capilara trebuie sa fie generoasa, solutia de rezerva fiind insa extensiile. O astfel de coafura este ideala daca va pregatiti de o petrecere mai sofisticata, de tip cocktail”, declara Cristi Pascu.

 

 

Coada in crestetul capului

“Poate fi foarte usor adaptata, mai ales in cazul unor rochii de seara sau cu spatele gol. Poate fi lasata simpla sau tapata, astfel incat sa capete foarte mult volum”, continua hairstylistul.

 

 

 

 

Hair by #kellonderyck #flawlessillusion #ponytailswag @iamdimepiece

O fotografie postată de Kellon Deryck (@kellonderyck) pe

Coada clasica la jumatatea capului

“Aceasta coada poate fi purtata in toate variantele posibile, pornind de la o camasa de office pana la o rochie, daca este bine adaptata. Coada simpla poate fi combinata insa cu diverse impletituri sau accesorii de par, caz in care efectul poate fi cu adevarat spectaculos”.

 

Coada prinsa la ceafa

“Aceasta este o coafura complementara celebrului coc spaniol si poate fi usor adaptata in diverse situatii. Posesoarea va avea un look relativ cuminte si relaxat. Aceasta este coafura ideala pentru o zi de vacanta petrecuta pe Coasta”, mai spune Cristi Pascu.

 

Love this Texture ???? RG#adrianamarmino #Hairinspiration #PonyTails #TexturedHair #messyfeels #winter #fashion #models

O fotografie postată de Kristina Youssef (@kykhair) pe

related posts

Modifică setările cookies