Coafurile si tunsorile pe care trebuie neaparat sa le incerci. Cum arata cele mai chic look-uri care vor intoarce toate capetele


Vrei o schimbare de look cu adevarat remarcabila? Vezi ce optiuni ai pentru a arata cu totul altfel si pentru a fi de nerecunoscut.


Femeile apeleaza intodeauna la schimbari de look, atunci cand au nevoie de un plus de incredere In propria persoana sau pur si simplu de ceva nou in viata lor.  Adesea insa le este prea frica sa incerce o schimbare dramatica de look, sa renunte in cateva minute la pletele lungi sau sa-si puna extensii de par cand aproape toata viata au optat doar pentru tunsori baietesti.

Vedetele au reprezentat mereu un model pentru adolescentele care si-au dorit sa-si surprinda prietenii cu un look rebel sau unul romantic si sa devina brusc alte persoane.

Tunsoarea baieteasca si parul ras a devenit o moda in ultimul timp, astfel incat tot mai multe tinere au incercat sa se alinieze trendului si desi se poarta de ceva vreme acest stil masculin si rebel, el este in continuare la moda.

 

Parul lung, stralucitor si buclat obtinut in urma aplicarii unor extensii este preferat de tinerele care isi doresc sa afiseze un look romantic si sofisticat si sa cucereasca pe oricine, avand astfel posibilitatea de a opta pentru diverse moduri in care si-l pot coafa.

 

Parul mediul tuns in scari, bob sau vopsit intr-o nuanta electrica este fara indoiala o varianta prin care poti atrage atentia cuiva, mai ales daca ai avut intotdeauna un par lung si nu ai apelat pana acum la schimbari de acest gen.


 

  • Coafurile si tunsorile pe care trebuie neaparat sa le incerci. Cum arata cele mai chic look-uri care vor intoarce toate capetele

related posts

Modifică setările cookies