Remediul natural cu care vei scapa de cearcane. Produsul homemade care face minuni intr-un timp rapid


Cearcanele pot fi o mostenire genetica sau rezultatul unui stil de viata dezechilibrat. Lipsa somnului, deshidratarea, fumatul sau alcoolul contribuie si ele la inesteticele linii vinetii si umflaturile din jurul ochilor. Iata ce poti face ca sa scapi de ele.


Chiar daca dormi suficient de multe ore pe zi, folosesti produse cosmetice profesioniste si ai un stil de viata echilibrat, este posibil ca cearcanele sa nu dispara.

Daca ai incercat toate aceste variante, iti oferim un remediu natural pe care il poti prepara acasa si care costa extrem de putin.

De ce ai nevoie: O mana de patrunjel, un castron, un pisator de lemn, o lingura de apa fierbinte sau de iaurt si doua discuri demachiante. 

Ce trebuie sa faci: Toaca patrunjelul si pune-l in castron, apoi piseaza-l bine pana incepe sa iasa suc din frunzele sale. Adauga lingura de apa/iaurt si amesteca bine pana se omogenizeaza. Pune pasta obtinuta la rece pentru cateva zeci de minute, apoi introdu cele doua discuri in ea si pune-l pe fiecare sub un ochi.

Stai asa timp de zece minute, iar intreg procesul repeta-l de doua ori pe saptamana. 

Patrunjelul este bogat in vitamina C si vitamina K, ia cele doua ingrediente ajuta la iluminarea tenului. Diferentele ar trebui sa se vada dupa cateva saptamani.

  • Remediul natural cu care vei scapa de cearcane. Produsul homemade care face minuni intr-un timp rapid

related posts

Modifică setările cookies