10 caracteristici ale femeii din zodia Varsator. Ce trasatura unica o caracterizeaza


Femeia nascuta in zodia Varsator este sincera, independenta si plina de compasiune.


1. Femeia nascuta in zodia Varsator este inteligenta, independenta si prietenoasa. Are o vointa atat de mare incat poate duce la bun sfarsit si cele mai dificile obiective.

2. Este o femeie cinstita, cu convingeri puternice, este nepartinitoare si toleranta cu punctele de vedere ale celorlalti.

3. Pentru multi, Femeia-Varsator este o enigma, pentru ca este imprevizibila. Nu ii place sa i se spuna ce sa faca.

4. Este o partenera fidela intr-o relatie, insa Femeia-Varsator duce loialitatea la un alt nivel, mult mai profund. Este genul de persoana care este fidela unui singur brand, restaurant, echipa sportiva, formatie de muzica etc. Este o caracteristica destul de rara printre zodii, in pericol de disparitie :)

5. Femeia-Varsator este "greu de iubit". Partenerul ei trebuie sa fie pregatit psihic sa fata fata unei continue provocari si sa tina piept unei persoane cu o vointa de fier si extrem de independenta. Pentru ea, o comunicare buna reprezinta cheia succesului intr-o relatie.

6. Insa, la fel de importante ca si comunicarea sunt, pentru ea, spatiul si independenta, atunci cand vine vorba de relatii. Trebuie sa fie lasata sa respire si sa isi faca propriul program.

7. In dormitor, vrea un Einstein care sa o cucereasca cu o minte sclipitoare, dar care sa aiba si o tunsoare cool, un zambet senzual si sa aiba si pielea putin bronzata :) Desi si minte, si look. Ii place sa incerce lucruri noi in pat.

8. Ii place sa fie independenta din punct de vedere financiar si sa fie responsabila pentru propriul buget. Ii place sa aiba stabilitate financiara.

9. Cu toate astea, nu este genul care sa faca economii, sa puna bani deoparte. Nu este atat de atasata de bani si e gata sa ii imprumute cuiva care are nevoie mai mare decat ea de ei.

10. Respecta intimitatea altora si are asteptari ca si ceilalti sa faca la fel cu a ei.

related posts

Modifică setările cookies