Horoscop Berbec luna iunie 2024


În prima jumătate a lunii iunie este activă energia Gemenilor, respectiv casa comunicării, învățării și deplasărilor pentru nativii Berbec, care sunt susținuți să învețe lucruri noi, să rezolve o serie de chestiuni birocratice. Recomandarea astrelor este să-și facă ordine și să gestioneze energia mentală, astfel încât să nu se implice în mai multe activități și să se suprasolicite. Astfel, Mercur intră în Gemeni, pe 3 iunie, și este însoțit de Venus, până pe 17 iunie, și de Soare, până pe 20 iunie. Amintim ca și Jupiter, marele benefic, le traversează nativilor Berbec casa comunicării, și încurajează dezvoltarea și creșterea prin studiu în perioada următoare.

Pe 6 iunie se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, care deschide noi etape în planul comunicării, învățării, interacționării, negocierilor, deplasărilor și relațiilor cu rudele.

Pe 17 iunie au loc două evenimente astrale: intrarea lui Mercur în zodia Rac, pe casa vieții de familie, căminului și relațiilor cu părinții, unde aduce preocupări pentru rezolvarea unui context familial, locativ, dar și intrarea lui Venus, planeta iubirii și guvernatoarea casei relațiilor, în aceeași zodie, Rac, pe casa familiei, aducând armonie și înțelegere acolo unde este nevoie, preocupări pentru o redecorare, dar și o atitudine mai protectoare cu familia și membrii săi. La distanță de câteva zile, pe 21 iunie, Soarele se alătură celor două planete, aducând și el energie și conectare la rădăcinile familiei.

Pe 9 iunie, Marte intră în zodia Taur, pe sectorul banilor și urmează o perioadă cu preocupări pentru mărirea veniturilor. Posibil nativii Berbec să fie determinați să-și urmeze niște obiective, însă Marte, planeta acțiunii, va forma un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor, din zodia Vărsător, semn că este nevoie de o schimbare, o abordare nouă pentru a fi în avantajul Berbecilor.

Pe 22 iunie se formează Luna Plină pe Capricorn, care anunță evenimente importante în planul carierei, imaginii și statutul nativilor.

Saturn, seniorul karmei, își începe mișcarea retrogradă din 29 iunie, în zodia Pești, prin sectorul subconștientului, frământărilor interioare și trecutului și nativii pot începe un proces de eliberare a unui bagaj emoțional.

 

Horoscop Taur luna iunie 2024


Sectorul financiar este activat de planete, în prima jumătate de lună, și nativii Taur sunt susținuți să-și mărească veniturile. Recomandarea astrelor este să aibă grijă cum administrează sumele pe care le dețin, pentru că vor avea tendința să cheltuie mai mult. Astfel, Mercur intră în Gemeni, pe 3 iunie, și este însoțit de Venus, până pe 17 iunie, și de Soare, până pe 20 iunie. Și Jupiter, marele benefic, se află pe casa banilor, timp de un an, și aduce o creștere semnificativă în ce privesc veniturile.

Pe 6 iunie se formează Luna Nouă din Gemeni, care deschide noi etape în planul financiar și setarea unor obiective privind economisirea unor sume de bani.

Pe 17 iunie au loc două evenimente astrale: intrarea lui Mercur în zodia Rac, pe casa comunicării, învățării, interacționării cu ceilalți, privind relațiile cu rudele, unde aduce preocupări pentru rezolvarea unor contexte administrative, începerea unor cursuri sau susținerea unor interviuri, proiecte, lucrări, examene, dar și intrarea lui Venus, micul benefic, în aceeași zodie, Rac, care aduce armonie și înțelegere, acumulare mai ușoară a informațiilor și cunoștințelor. La distanță de câteva zile, pe 21 iunie, Soarele li se alătură cu energie și determinare.

Pe 9 iunie, Marte intră în zodia Taur, pe sectorul personalității. Aduce multă energie și urmează o perioadă cu preocupări pentru propria persoană, proiecte profesionale și relații. Pentru că Marte, planeta acțiunii, formează un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa carierei, este posibil ca nativii Taur să rupă un contract profesional, să aibă nevoie de o schimbare.

Pe 22 iunie se formează Luna Plină din zodia Capricorn, care anunță evenimente importante, concluzii, culegerea roadelor unde demersuri, încheierea unor etape în planul studiilor, privind perfecționarea profesională și perspectiva asupra vieții.

Saturn, seniorul karmei, îți începe retrogradarea, din 29 iunie, în zodia Pești, prin sectorul prietenilor, vieții sociale, privind planurile și proiectele de viitor, pe care le va testa timp de câteva luni.

 

Horoscop Gemeni luna iunie 2024

 

Sectorul personalității este activat de planete, în prima jumătate de lună, și nativii Gemeni sunt susținuți în demersurile și proiectele personale.

Astfel, Mercur intră în Gemeni, pe 3 iunie, și este însoțit de Venus, până pe 17 iunie, și de Soare, până pe 20 iunie. Jupiter, marele benefic, le traversează nativilor casa personalității și le aduce oportunități de dezvoltare și creștere personală. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, care îi invită la afirmare și setarea unor obiective pentru următorul an.

Pe 17 iunie au loc două evenimente astrale: intrarea lui Mercur în zodia Rac, pe sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigă, dar și intrarea lui Venus, micul benefic, în aceeași zodie, Rac, pe casa banilor obținuți de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. La distanță de câteva zile, pe 21 iunie, Soarele se alătură celor două planete, aducând energie și determinare în suplimentarea veniturilor.

Pe 9 iunie, Marte intră în zodia Taur, pe sectorul frământărilor interioare, subconștientului și trecutului. Gemenii au oportunitatea să lase în spate trecutul, să se rupă mai ușor. Vor avea revelații sau conștientizări. Îi pot ajuta ieșirile cu prietenii, să găsească metode să se relaxeze, să se reechilibreze. Marte în tranzit prin Taur va forma un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor, din zodia Vărsător și vor realiza că este nevoie de o schimbare în principii și credințe, dacă vor să obțină o vindecare emoțională.

Pe 22 iunie se formează Luna Plină pe Capricorn, care anunță evenimente importante în sectorul avantajelor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul sau alte persoane, privind relațiile profunde și intimitatea. Au loc concluzii, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind încasarea unor sume de bani, returnarea unei datorii sau încheierea unei relații nefuncționale.

Saturn, seniorul karmei, își începe mișcarea retrogradă din 29 iunie, în zodia Pești, prin sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale și urmează o perioadă de câteva luni în care vor fi testate activitățile profesionale.

 

Horoscop Rac luna iunie 2024

 

Sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului este activat de planete în prima jumătate de lună și nativii Rac sunt susținuți să se reechilibreze, să găsească acele soluții prin care să rezolve un context care îi frământă. Astfel, Mercur intră în Gemeni, pe 3 iunie, și este însoțit de Venus, până pe 17 iunie, și de Soare, până pe 20 iunie. Jupiter, marele benefic, le traversează nativilor Rac casa subconștientului și le aduce o dezvoltare în interior, o reechilibrare, să corecteze niște greșeli și să încheie un capitol care nu îi mai reprezintă. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, care invită la un bilanț și eliminarea situațiilor și persoanelor, care nu îi mai ajută în evoluție.

Pe 17 iunie au loc două evenimente astrale: intrarea lui Mercur în zodia Rac, pe casa personalității, unde aduce comunicare și le stimulează interesul pentru învățare, cunoaștere și negocieri. În aceeași zi i se alătură și Venus, micul benefic, care vine cu armonie, înțelegere, farmec, flirt și dispoziție de cuceriri.  La distanță de câteva zile, pe 21 iunie, Soarele se alătură celor două planete, aducând și el energie și determinare în realizarea obiectivelor personale.

Pe 9 iunie, Marte intră în zodia Taur, pe sectorul vieții sociale, prietenilor, proiectelor și planurilor de viitor. Nativii Rac investesc energie în socializare și lărgirea cercului de cunoscuți, participă la evenimente și pregătesc strategii pe termen lung. Pentru că Marte formează un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, plasată într-o casă financiară, este posibil să apară blocaje sau nativii vor intra mai greu în posesia unor bani sau bugete, pe care să le folosească într-un proiect nou. Este nevoie de o schimbare sau o abordare nouă pentru a depăși un obstacol.

Pe 22 iunie se formează Luna Plină din zodia Capricorn, care anunță evenimente importante în planul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Au loc concluzii, încheieri de etape în planul relațiilor sau al parteneriatelor profesionale, dar și culegerea roadelor unor demersuri privind cucerirea unei persoane.

Saturn, seniorul karmei, își începe mișcarea retrogradă, din 29 iunie, în zodia Pești, prin sectorul credințelor, convingerilor, adevărurilor personale, principiilor, schimburilor de experiență profesională și călătoriilor și începe un proces de revizuire a acestor domenii.

 

Horoscop Leu luna iunie 2024

 

Sectorul prietenilor, vieții sociale, proiectelor și planurilor de viitor este activat de planete în prima jumătate de lună și nativii Leu sunt susținuți să demareze proiecte și să-și relanseze viața socială. Astfel, Mercur intră în Gemeni, pe 3 iunie, și este însoțit de Venus până pe 17 iunie și de Soare, până pe 20 iunie. Jupiter, marele benefic, le traversează nativilor aceeași casă a vieții sociale și activităților de pe urma exercitării profesiei și urmează o perioadă în care Leii se pot dezvolta prin prieteni și persoane cu care au preocupări comune. De asemenea, cineva cu putere de decizie sau un mentor le poate deschide niște drumuri sau orizonturi noi. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, care deschide noi etape în planul relațiilor de prietenie, vieții sociale și proiectelor pe termen lung.

Pe 17 iunie au loc două evenimente astrale: intrarea lui Mercur în zodia Rac, pe sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului și aduce în atenție evenimente din trecut, amintiri, răscolirea universului interior. Este urmat de către Venus, planeta iubirii, care aduce impulsul de a începe o relație romantică ascunsă. Alți Lei, însă, vor căuta să analizeze un context sentimental și altii vor reuși să se vindece după o dezamăgire. La distanță de câteva zile, pe 21 iunie, Soarele se alătură celor două planete, ajutând în redirecționarea energiei spre interior.

Pe 9 iunie, Marte intră în zodia Taur, pe sectorul profesional, al aspirațiilor și imaginii și urmează o perioară în care nativii Leu investesc energie în aceste domenii, să obțină o funcție, să își atingă niște obiective. Marte formează și un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa relațiilor și parteneriatelor și este posibil să apară o ruptură de un parteneriat, să fie nevoie de o altă abordare în relațiile personale și pofesionale.

Pe 22 iunie se formează Luna Plină pe Capricorn, care anunță evenimente importante în planul muncii și sănătății. Se încheie o etapă profesională, se culeg roadele unor demersuri privind obținerea unui job. Este nevoie de o mai mare grijă asupra sănătății, pentru că se pot reactiva niște afecțiuni.

Saturn, seniorul karmei, își începe mișcarea retrogradă din 29 iunie, în zodia Pești, prin sectorul intereselor financiare și intimității și nativii încep o perioadă de reorganizare a situației financiare, dar și privind relațiile intime.

 

Horoscop Fecioară luna iunie 2024

 

Sectorul carierei este activat de planete, în prima jumătate de lună, și nativii Fecioară sunt susținuți în toate demersurile, care țin de activitățile profesionale.Astfel, Mercur intră în Gemeni, pe 3 iunie, și este însoțit de Venus, până pe 17 iunie, și de Soare, până pe 20 iunie. Jupiter, marele benefic, le traversează sectorul profesional și îi ajută în creștere și dezvoltare, mai ales dacă acceptă niște responsabilități. De asemenea, statutul și imaginea vor fi importante în următorul an. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, care deschide noi etape în sectorul carierei și reputației profesionale.

Pe 17 iunie au loc două evenimente astrale: intrarea lui Mercur în zodia Rac, pe casa prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor și este urmat de către Venus, micul benefic. Totodată, se activează și axa sentimentală și pot avea loc evenimente importante în iubire. Venus aduce înțelegere și armonie cu grupurile pe care le frecventează și ajutor de la prieteni sau găsirea unui partener prin prieteni. La distanță de câteva zile, pe 21 iunie, Soarele se alătură celor două planete, aducând și el energie în planul vieții sociale.

Pe 9 iunie, Marte intră în zodia Taur, pe sectorul studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, principiilor și credințelor. Fecioarele vor fi impulsionate să învețe, să se perfecționeze și vor investi în cursuri și seminarii/ateliere, să exploreze domenii noi. Marte formează un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din zodia Vărsător, semn că va fi nevoie de o schimbare în mentalități și-n felul în care abordează sarcinile de muncă.

Pe 22 iunie se formează Luna Plină pe Capricorn, care anunță evenimente importante în planul sentimental, în relațiile cu copiii, privind un proiect creativ sau decizii privind o vacanță. Au loc concluzii în sfera sentimentală, finaluri sau culegerea roadelor unor demersuri privind cucerirea unei persoane.

Saturn, seniorul karmei, își începe mișcarea retrogradă din 29 iunie, în zodia Pești, prin sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale și nativii pot începe un proces de revizuire și reevaluare a relațiilor.

 

Horoscop Balanță luna iunie 2024

 

Sectorul studiilor, perfecționării profesionale, călătoriile și sistemul de valori sau adevăruri personale este activat de planete, în prima jumătate de lună, și nativii Balanță sunt susținuți în aceste domenii, să demareze proiecte, să ia decizii importante.

Astfel, Mercur intră în Gemeni, pe 3 iunie, și este însoțit de Venus, până pe 17 iunie, și de Soare până pe 20 iunie. Jupiter, marele benefic, le traversează nativilor Balanță sectorul lărgirii orizonturilor, sistemului de credințe, studiilor și călătoriilor și încurajează dezvoltarea și creșterea prin studiu în perioada următoare. Posibil, în urma unor călătorii sau experiențe pe care le au, nativii Balanță să găsească niște răspunsuri, să se dezvolte din punct de vedere spiritual. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, care deschide noi etape și setarea unor obiective pe termen lung.

Pe 17 iunie au loc două evenimente astrale: intrarea lui Mercur în zodia Rac, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, imaginii și reputației și aduce oferte și propuneri în sfera carierei. Este urmat de către Venus, micul benefic și guvernatorul nativilor, care aduce șanse și oportunități, comunicare bună cu șefii și ajutor de la persoane cu putere de decizie. La distanță de câteva zile, pe 21 iunie, Soarele se alătură celor două planete, aducând energie și determinare în îndeplinirea obiectivelor.

Pe 9 iunie, Marte intră în zodia Taur, pe sectorul avantajelor financiare și relațiilor profunde, intime. Balanțele vor fi determinate să intre în posesia unor bunuri sau bani și să-și relanseze relația de cuplu, să reaprindă pasiunea. Pentru că Marte formează un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din zodia Vărsător, din casa iubirii și aventurilor romantice, nativii vor fi nevoiți să facă o schimbare sau să adopte o altă abordare în relațiile sentimentale, pentru că altfel este posibil să se rupă o relație.

Pe 22 iunie se formează Luna Plină pe Capricorn, care anunță evenimente importante în planul vieții de familie, privind relația cu părinții și rezolvarea unui context locativ. Au loc concluzii, încheieri de etape și culegerea roadelor unor demersuri privind administrarea unui imobil.

Saturn, seniorul karmei, își începe mișcarea retrogradă din 29 iunie, în zodia Pești, prin sectorul activităților profesionale, muncii și sănătății și nativii pot începe o reevaluare și revizuire a sarcinilor, a programului sau a felului în care își îndeplinesc îndatoririle.

 

Horoscop Scorpion luna iunie 2024

 

În prima jumătate a lunii iunie este activă energia Gemenilor, respectiv casa intereselor financiare, a bunurilor și banilor deținuți la comun cu partenerul, cu alte persoane, dar și relația intimă cu partenerul. Astfel, Mercur intră în Gemeni, pe 3 iunie ,și este însoțit de Venus, până pe 17 iunie, și de Soare, până pe 20 iunie. Jupiter, marele benefic, le traversează nativilor Scorpion sectorul avantajelor financiare și intimității și încurajează dezvoltarea și creșterea prin investiții, economii și returnarea unor datorii. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, din 6 iunie, care deschide noi etape în planul financiar și al relațiilor profunde, iar următoarele două săptămâni sunt importante pentru setarea unor obiective de viitor.

Pe 17 iunie au loc două evenimente astrale: intrarea lui Mercur în zodia Rac, pe casa studiilor, prefecționării profesionale, călătoriilor, lărgirii orizonturilor cunoașterii și principii, credințelor și convingerilor. Astrul comunicării este urmat de către Venus, micul benefic, care aduce șanse în suținerea unor examene, învățare mai ușoară, obținerea unor diplome și a unor acte oficiale. La distanță de câteva zile, pe 21 iunie, Soarele se alătură celor două planete, aducând și energie și determinare în toate procesele de învățare și acumulare de cunoștințe.

Pe 9 iunie, Marte, guvernatorul nativilor, intră în zodia Taur, pe sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale și urmează o perioadă dinamică. Recomandarea astrelor este să se folosească constructiv energia planetei acțiunii, să se evite conflicte și impunerea opiniilor. Marte formează și un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din zodia Vărsător, și pot să apară tensiuni în raport cu decizii legate de casă și administrarea unor bunuri.

Pe 22 iunie se formează Luna Plină pe Capricorn, care anunță informații, vești importante și este posibil să apară o criză de comunicare, care va trebui gestionată, în așa fel încât să nu se rupă niște relații. Este posibil să aibă legătură cu sfera sentimentală, cu un proiect de creație, copiii pentru nativii părinți sau decizii privind destinația unei vacanțe.

Saturn, seniorul karmei, își începe mișcarea retrogradă din 29 iunie, în zodia Pești, prin sectorul sentimental și nativii vor începe un proces de reevaluare și revizuire a unor decizii din sfera amoroasă.

 

Horoscop Săgetător luna iunie 2024

 

În prima jumătate a lunii iunie este activă energia Gemenilor, respectiv casa relațiilor, mariajului, asocierilor și parteneriatelor profesionale.

Astfel, Mercur intră în Gemeni, pe 3 iunie, și este însoțit de Venus până pe 17 iunie și de Soare până pe 20 iunie. Jupiter, marele benefic, le traversează nativilor Săgetător sectorul relațiilor și aduce dezvoltare și creștere alături de/prin partener sau prin colaboratorii și cei cu care încheie parteneriate profesionale. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, care deschide noi etape în planul relațiilor personale și profesionale, iar umătoarele două săptămâni sunt importante pentru setarea unor obiective în aceste domenii.

Pe 17 iunie au loc două evenimente astrale: intrarea lui Mercur în zodia Rac, pe casa intereselor financiare, a banilor și bunurilor deținute la comun cu partenerul sau asociații, relațiilor profunde și intimității, dar și intrarea lui Venus, micul benefic, în aceleași domenii și zodie. Cele două planete aduc șanse de îmbunătățire a situației financiare prin partener sau alte persoane, dintr-o moștenire sau alte surse de venit, dar și o reorganizare a acestui domeniu. La distanță de câteva zile, pe 21 iunie, Soarele se alătură celor două planete, astrul zilei aducând și el energie și preocupări pentru resursele comune.

Pe 9 iunie, Marte intră în zodia Taur, pe sectorul activităților profesionale și sănătății și urmează o perioadă favorabilă rezolvării unor chestiuni de serviciu și de sănătate. Pentru că Marte formează un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor, din zodia Vărsător, va fi nevoie de înțelegerea unui context și luarea unor măsuri, care să rezolve o situație la locul de muncă sau privind sănătatea.

Pe 22 iunie se formează Luna Plină pe Capricorn, care anunță evenimente importante în planul financiar, ai banilor pe care nativii îi obțin din muncă.

Saturn, seniorul karmei, își începe mișcarea retrogradă din 29 iunie, în zodia Pești, prin sectorul vieții de familie, spațiului de locuit și patrimoniului și urmează o perioadă de câteva luni cu o revizuire a planurilor familiale.

 

Horoscop Capricorn luna iunie 2024

 

În prima jumătate a lunii iunie este activă energia Gemenilor, respectiv casa muncii, activităților profesionale, relațiilor cu colegii și sănătății.

Astfel, Mercur intră în Gemeni, pe 3 iunie, și este însoțit de Venus, până pe 17 iunie și de Soare până pe 20 iunie. Jupiter, marele benefic, le traversează nativilor Capricorn casa muncii și sănătății și aduce creștere prin serviciu și persoanele cu care desfășoară activități, obținerea unui job mai bun, începerea unei activități independente, dar și mai multă muncă și implicare în proiecte. De asemenea, din punctul de vedere al sănătății este posibil să se observe o îmbunătățire. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, care deschide noi etape în planul muncii și sănătății, cu setarea unor obiective noi pentru următorul an.

Pe 17 iunie au loc două evenimente astrale: intrarea lui Mercur în zodia Rac, pe casa relațiilor și parteneriatelor și a lui Venus, micul benefic. Cele două planete aduc împăcări, înțelegere și armonie în cuplu, dar și-n relațiile profesionale, prin propuneri și încheieri de contracte. La distanță de câteva zile, pe 21 iunie, Soarele se alătură celor două planete, aducând și el energie și mai multă implicare în chestiunile de cuplu sau asociere.

Pe 9 iunie, Marte intră în zodia Taur, pe sectorul sentimental, al aventurilor, flirtului, vacanțelor, distracției, creativității și copiilor, și urmează o perioadă dinamică în aceste domenii. Nativii vor investi într-o relație amoroasă, în petrecerea timpului cu copiii sau să-și relanseze relația. Marte formează un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din zodia Vărsător, semn că vor exista preocupări pentru o schimbare sau o altă abordare în cuplu, a relațiilor relațiilor.

Pe 22 iunie se formează Luna Plină pe Capricorn, care anunță evenimente importante în planul personal. Nativii pot înregistra un succes, să ia o decizie importantă, să culeagă roadele unor demersuri privind relația sau un obiectiv profesional.

Saturn, guvernatorul nativilor, își începe mișcarea retrogradă din 29 iunie, în zodia Pești, prin sectorul comunicării, învățării, interacționării cu ceilalți și aduce o reevaluare sau revizuire a modalității de comunicare sau în gândire, învățare a unor cunoștințe noi.

 

Horoscop Vărsător luna iunie 2024

 

În prima jumătate a lunii iunie este activă energia Gemenilor, respectiv sectorul sentimental, al aventurilor romantice, distracției și vacanțelor, petrecerii timpului în mod plăcut, copiilor, creativității și valorificării unei pasiuni.

Astfel, Mercur intră în Gemeni pe 3 iunie și este însoțit de Venus până pe 17 iunie și de Soare până pe 20 iunie. Jupiter, marele benefic, aduce oportunități în următorul an, creștere prin valorificarea unor talente/abilități, oportunități în dragoste și relații bune cu copiii. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Gemeni, care deschide noi etape în planul iubirii, copiilor și petrecerii timpului în mod plăcut.

Pe 17 iunie au loc două evenimente astrale: intrarea lui Mercur în zodia Rac, pe casa muncii și sănătății, unde aduce preocupări pentru serviciu și sănătate. De asemenea, Vărsătorii își pot reorganiza munca, să stingă niște conflicte cu colegii, primesc oferte de job sau sunt ajutați să facă schimbări în stilul de viață. La distanță de câteva zile, pe 21 iunie, Soarele se alătură celor două planete, aducând și el energie și determinare în atingerea obiectivelor.

Pe 9 iunie, Marte intră în zodia Taur, pe sectorul familiei și locuinței și urmează o perioadă activă în viața de familie, privind administrarea unor bunuri imobiliare sau a patrimoniului. Marte formează un aspect tenstionat cu Pluton, planeta transfomărilor profunde, din casa personalității nativilor, și va fi nevoie de o schimbare de abordare a relațiilor cu familia. Recomandarea astrelor este să folosească constructiv energia planetei acțiunii și să evite să intre în conflicte.

Pe 22 iunie se formează Luna Plină pe Capricorn, care anunță un bilanț, revelații și conștientizări și necesitatatea eliminării din viața lor a persoanelor sau situațiilor, care îi țin în loc.

Saturn, seniorul karmei, își începe mișcarea retrogradă, din 29 iunie, în zodia Pești, prin sectorul financiar, al banilor câștigați din muncă, semn că urmează o perioadă de câteva luni în care nativii vor fi nevoiți să-și revizuiască obiceiurile financiare.

 

Horoscop Pești luna iunie 2024

 

În prima jumătate a lunii iunie este activă energia Gemenilor, respectiv casa vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții

Astfel, Mercur intră în Gemeni pe 3 iunie și este însoțit de Venus până pe 17 iunie și de Soare până pe 20 iunie. Jupiter, marele benefic, aduce creștere alături de celelalte planete și oportunități de rezolvare a unor chestiuni familiale/locative. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, care deschide noi etape în planul familial, iar nativii își pot seta obiective în următoarele două săptămâni.

Pe 17 iunie au loc două evenimente astrale: intrarea lui Mercur în zodia Rac, pe sectorul sentimental, și a lui Venus, micul benefic. Ambele planete aduc armonie, înțelegere, comunicare bună și șanse de a începe povești noi de iubire, de a relansa o relație mai veche. La distanță de câteva zile, pe 21 iunie, Soarele se alătură celor două planete, aducând și el energie și conectare cu persoanele dragi.

Pe 9 iunie, Marte intră în zodia Taur, pe sectorul gândirii, comunicării, interacționării cu ceilalți, privind învățarea unor lucruri noi, privind negocierile, deplasările și relațiilor cu rudele. Marte va dinamiza aceste domenii, însă se cere o abordare constructivă și evitarea agresivității verbale sau impunerea punctelor de vedere. Marte formează un aspect tensionat cu Pluton din zodia Vărsător, semn că este nevoie de o schimbare de abordare în interacționarea cu ceilalți.

Pe 22 iunie se formează Luna Plină pe Capricorn, care anunță evenimente importante în planul relațiilor de prietenie, vieții sociale și proiectelor de viitor. Au loc încheieri de etape, concluzii sau culegerea roadelor unor demersuri privind demararea unor proiecte noi.

Saturn, seniorul karmei, își începe mișcarea retrogradă din 29 iunie, în zodia Pești, prin sectorul personalității și urmează o perioadă de câteva luni în care nativii își vor reevalua și revizui planurile personale.