Horoscop Berbec luna ianuarie 2024

Luna ianuarie vine cu oportunități și provocări în domeniul profesional, sentimental, privind schimburile de experiență profesională, acumularea de cunoștințe, lărgirea orizonturilor cunoașterii și învățarea unor lecții de viață în urma unor călătorii.

Mercur, planeta comunicării și gândirii, își reia cursul normal prin zodia Săgetător, pe 2 ianuarie, și aduce mai multă claritate în comunicarea cu partenerii de afaceri. Pe 14 ianuarie, Mercur, ajunge în zodia Capricorn, pe care a traversat-o între 13 si 23 decembrie, semn că acum se pot relua niște dialoguri începute în acea perioadă, care să aibă și o finalitate în planul profesional.

Venus, micul benefic, traversează sectorul cunoașterii, călătoriilor și studiilor până pe 23 ianuarie, când ajunge în sectorul carierei și aduce oportunități și șanse de ascensiune. Alături de Marte, guvernatorul Berbecilor, în tranzit, din 4 ianuarie, prin zodia Capricorn, Venus le stimulează nativilor ambiția și determinarea în carieră, oferindu-le șansa să se afirme prin rezolvarea unor situații dificile.

Pe 11 ianuarie se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, care deschide noi etape în planul profesional. Este un moment favorabil pentru a începe sau a continua proiecte pe termen lung, care le pot asigura stabilitate financiară Berbecilor.

Pe 21 ianuarie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în zodia Vărsător, pe sectorul prietenilor, vieții sociale, implicării în cauze umanitare, activităților pe care le desfășoară cu prietenii. Berbecii pot reînnoi sau începe colaborări cu prieteni sau cu persoane care îi pot ajuta sau recomanda în domeniul lor de interes. De asemenea, un proiect pe care îl încep în perioada următoare le poate aduce o schimbare importantă din punct de vedere financiar.

Luna Plină din zodia Leu, din 25 ianuarie, aduce finaluri, încheieri de etape, dar și culegerea roadelor unor demersuri în sfera sentimentală, în relația cu copiii pentru nativii părinți sau într-o activitate în care Berbecii și-au pus în valoare abilitățile și creativitatea.

Horoscop Taur luna ianuarie 2024

Luna ianuarie le aduce nativilor Taur provocări și oportunități în domeniul financiar, familial, al relațiilor intime și carierei.

Mercur, planeta comunicării, își reia mersul direct în zodia Săgetător, pe 2 ianuarie, și le îmbunătățește nativilor capacitatea de a lua decizii financiare. Pe 14 ianuarie, Mercur, ajunge în zodia Capricorn, pe care a traversat-o între 13 si 23 decembrie, semn că acum se pot relua niște dialoguri începute în acea perioadă, legate de studii, schimburi de experiență profesională, călătorii.

Venus, guvernatoarea nativilor, traversează sectorul financiar, aducând sume importante de bani în conturile nativilor, provenite din alte surse decât salariile, până pe 23 ianuarie, când începe să tranziteze zodia Capricorn. Alături de Marte, planeta acțiunii, în tranzit, din 4 ianuarie, prin zodia Capricorn, Venus le sporește nativilor interesul și entuziasmul pentru cunoaștere și dezvoltare profesională, schimb de idei și experiențe.  

Pe 11 ianuarie se formează Luna Nouă din Capricorn, care deschide noi orizonturi și posibilități în aceste domenii, și îi îndeamnă pe Tauri să-și stabilească obiective pentru perioada următoare.

Pe 21 ianuarie, Pluton, planeta transformărilor radicale, intră în zodia Vărsător, pe sectorul aspirațiilor și realizărilor profesionale, și le aduce  o schimbare majoră de direcție în carieră. Nativii vor relua sau începe proiecte mai vechi și vor avea inițiative, care vor duce la formarea unor parteneriate profitabile.

Luna Plină din zodia Leu din 25 ianuarie, anunță încheieri de etape, concluzii și culegerea roadelor unor demersuri în sfera vieții de familie, a relațiilor cu părinții, privind administrarea patrimoniului sau a unor bunuri de o valoare mai mare.

Horoscop Gemeni luna ianuarie 2024

Luna ianuarie le aduce nativilor Gemeni oportunități și provocări în domeniul relațional, sentimental, profesional, privind interacționarea cu ceilalți și acumularea de cunoștințe.

Mercur, guvernatorul Gemenilor, își reia mersul direct prin zodia Săgetător, pe 2 ianuarie, și le facilitează dialogul și înțelegerea cu partenerul de cuplu sau partenerii de afaceri. Pe 14 ianuarie, Mercur, ajunge în zodia Capricorn, pe care a traversat-o între 13 si 23 decembrie, semn că acum se pot relua niște dialoguri începute în acea perioadă, care să aibă și o finalitate din punct de vedere financiar.

Venus, micul benefic, traversează, până pe 23 ianuarie, sectorul relațional, când ajunge în zodia Capricorn. Alături de Marte, planeta acțiunii, în tranzit, din 4 ianuarie, prin zodia Capricorn, Venus intensifică preocupările pentru sectorul financiar și relational. Gemenii pot să-și revigoreze relația de cuplu sau să înceapă una nouă, mai profundă, iar în plan profesional, să semneze contracte avantajoase din punct de vedere financiar.

Pe 11 ianuarie se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, care deschide noi perspective și posibilități în planul relațiilor intime, dar și privind gestionarea finanțelor.

Pe 21 ianuarie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în zodia Vărsător, pe sectorul viziunii de viață, credințelor, dezvoltării profesionale, călătoriilor, lărgirii orizonturilor, direcției în viață, unde va schimba radical viziunea nativilor în următorii 20 de ani.

Luna Plină din zodia Leu, din 25 ianuarie, aduce încheieri de etape, finalizări, concluzii, vești sau informații, care le vor schimba nativilor modul de a vedea și de a trăi viața.

Horoscop Rac luna ianuarie 2024

Luna ianuarie le aduce nativilor Rac oportunități și provocări în domeniul financiar, profesional și relațional.

Mercur, planeta comunicării, își reia mersul direct prin zodia Săgetător, pe 2 ianuarie. Se îmbunătățește comunicarea și colaborarea cu colegii, partenerii și colaboratorii. Pe 14 ianuarie, Mercur, ajunge în zodia Capricorn, pe care a traversat-o între 13 si 23 decembrie, semn că acum se pot relua niște dialoguri începute în acea perioadă, care să aibă și o finalitate privind semnarea unui contract/parteneriat profesional. În cuplu, se reiau dialoguri care pot clarifica o situație.

Venus, micul benefic, traversează, până pe 23 ianuarie, sectorul muncii, când ajunge în zodia Capricorn. Alături de Marte, planeta acțiunii, în tranzit, din 4 ianuarie, prin zodia Capricorn, Venus stimulează ambiția și determinarea în încheierea unor contracte, dar și preocupări pentru relația de cuplu. Nativii sunt sfatuiți să rezolve cu calm situațiile dificile, să nu intre în conflicte și să abordeze constructiv contextul astral.

Pe 11 ianuarie se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, care deschide noi etape în planul relațiilor, mariajului și parteneritelor profesionale, cu setarea unor obiective pe termen lung.

Pe 21 ianuarie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în zodia Vărsător, pe sectorul finanțelor, banilor deținuți la comun cu partenerul, privind banii proveniți dintr-o moștenire, dar și banii din alte surse decât salariile. De asemenea, se activează și sectorul intimității și Racii vor avea nevoie de o apropiere mai profundă față de partener.

Luna Plină din zodia Leu, din 25 ianuarie, anunță încheieri de etape, culegerea roadelor privind semnarea unui contract, care poate aduce sume importante de bani.

Horoscop Leu luna ianuarie 2024

Luna ianuarie le aduce nativilor Leu provocări și oportunități în domeniul sentimental, al relațiilor cu copiii pentru nativii părinți, privind proiectele creative, activitățile profesionale și relațiile cu colegii.

Mercur, planeta comunicării, își reia mersul direct prin zodia Săgetător, pe 2 ianuarie, și aduce o îmbunătățire în sfera sentimentală, într-un proiect pe care nativii doresc să-l lanseze sau să-și pună în valoare creativitatea. Pe 14 ianuarie, Mercur, ajunge în zodia Capricorn, pe care a traversat-o între 13 si 23 decembrie, semn că acum se pot relua niște dialoguri începute în acea perioadă, care să ducă la reorganizarea activității la serviciu, privind sarcinile, eficientizarea timpului, relațiile cu colegii, dar și reluarea unor investigații medicale pentru nativii cărora li s-au reactivat niște afecțiuni mai vechi.

Venus, micul benefic, traversează, până pe 23 ianuarie, sectorul relațiilor sentimentale, când ajunge în zodia Capricorn. Alături de Marte, planeta acțiunii, în tranzit, din 4 ianuarie, prin zodia Capricorn, se anunță o perioadă dinamică la locul de muncă, cu setarea unor obiective și sarcini pe termen lung.

Pe 11 ianuarie se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, care deschide noi etape în planul profesional. Unii nativi Leu pot începe un job sau primesc răspuns favorabil la un interviu. De asemenea, este un moment bun pentru începerea unui stil de viață sănătos.

Pe 21 ianuarie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în zodia Vărsător, pe sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale și aduce o schimbare majoră în aceste domenii. Leii pot relua parteneriate, să revină la cineva din trecut sau să aibă o revelație, care să le schimbe viziunea asupra relației.

Luna Plină din zodia Leu, din 25 ianuarie, aduce recunoaștere și apreciere, culegerea roadelor unor demersuri privind un proiect personal. Leii pot înregistra un succes, se pot afirma, pot să strălucească, să fie în atenția tuturor.

Horoscop Fecioară luna ianuarie 2024

Luna ianuarie le aduce nativilor Fecioară oportunități și provocări în domeniul familiei, patrimoniului, relației sentimentale, relațiilor cu copiii, privind proiectele pe care nativii le au în desfășurare, dar și privind starea de sănătate.

Mercur, planeta comunicării, își reia mersul direct prin zodia Săgetător, pe 2 ianuarie, și aduce o îmbunătățire a relațiilor de familie, dar și rezolvări privind un context locativ. Pe 14 ianuarie, Mercur, ajunge în zodia Capricorn, pe care a traversat-o între 13 si 23 decembrie, semn că acum se pot relua niște dialoguri începute în acea perioadă, care să clarifice niște neînțelegeri în familie.

Venus, micul benefic, traversează până pe 23 ianuarie, sectorul relational, când ajunge în zodia Capricorn. Alături de Marte, planeta acțiunii, în tranzit, din 4 ianuarie, prin zodia Capricorn, dinamizează sectorul iubirii și aventurilor romantice, flirtului și găsirii unor metode noi de petrecere a timpului liber împreună cu persoanele dragi. De asemenea, Fecioarele sunt determinate să cucerească o persoană de care se simt atrase.

Pe 11 ianuarie se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, care deschide noi etape în planul iubirii, romantismului, relațiilor cu copiii, privind un proiect creativ.

Pe 21 ianuarie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în zodia Vărsător, pe sectorul muncii și sănătății și le aduce transformări radicale în următorii 20 de ani, în sectorul profesional și al sănătății.

Luna Plină din zodia Leu, din 25 ianuarie, invită la un bilanț și renunțarea la o situație, care le aduce frământări, la eliminarea persoanelor sau relațiilor nefuncționale. Posibil să apară și o criză, care va duce la o schimbare radicală de abordare a relațiilor de iubire, dar și a relațiilor profesionale.

Horoscop Balanță luna ianuarie 2024

Luna ianuarie le aduce nativilor Balanță provocări în domeniul relaționării, deplasărilor, cunoașterii, rezolvării unor probleme administrative și financiare, dar și al familiei, în special în relația cu părinții.

Mercur, planeta comunicării, își reia mersul direct prin zodia Săgetător, pe 2 ianuarie, și urmează o îmbunătățire a comunicării cu ceilalți, exprimării ideilor. Balanțele vor observa că se concentreză mult mai bine și nu mai sunt confuze sau indecise. Pe 14 ianuarie, Mercur, ajunge în zodia Capricorn, pe care a traversat-o între 13 si 23 decembrie, semn că acum se pot relua niște dialoguri cu familia, începute în acea perioadă.

Venus, guvernatorul lor, traversează până pe 23 ianuarie sectorul comunicării, învățării și interacționării cu ceilalți, când ajunge în zodia Capricorn. Alături de Marte, planeta acțiunii, în tranzit, din 4 ianuarie, prin zodia Capricorn, Balanțele vor fi determinate să rezolve un context familia, locativ, privind o reamenajare. Atenție la felul cum interacționează cu membrii familiei, pentru că este posibil să-și impună agresiv punctele de vedere!

Pe 11 ianuarie se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, care deschide noi perspective și posibilități în planul familiei, căminului și administrării unor bunuri patrimoniale.

Pe 21 ianuarie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în zodia Vărsător, pe sectorul sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unor pasiuni. Balanțele pot reînnoi proiecte pe care le-au început vara trecută sau să pună în practică o idee de proiect pe care nu au apucat să îl demareze.

Luna Plină din zodia Leu, din 25 ianuarie, aduce încheieri de etape, culegerea roadelor unor proiecte, privind o relație de prietenie, care se poate rupe dacă s-a ajuns la o criză care nu poate fi gestionată. Și axa sentimentală este activată și pot să apară surprize neașteptate sau răsturnări de situație.

Horoscop Scorpion luna ianuarie 2024

Luna ianuarie le aduce nativilor Scorpion provocări și oportunități în domeniul financiar, al carierei și imaginii, privind acumularea de cunoștințe, pregătirea unor strategii, interviuri, prezentări de proiecte și relaționarea cu rudele.

Mercur, planeta comunicării, își reia mersul direct prin zodia Săgetător, pe 2 ianuarie, pe sectorul financiar, unde începe să se descurce o situație, mai ales dacă au fost blocaje sau amânări.

Pe 14 ianuarie, Mercur, ajunge în zodia Capricorn, pe care a traversat-o între 13 si 23 decembrie, semn că acum se pot relua niște dialoguri începute în acea perioadă, legate de proiecte, prezentări, planuri profesionale, învățarea unor lucruri, privind dialoguri cu partenerul de cuplu.

Venus, micul benefic, traversează până pe 23 ianuarie sectorul finaciar și aduce mici sume de bani, când ajunge în zodia Capricorn. Alături de Marte, planeta acțiunii, în tranzit, din 4 ianuarie, prin zodia Capricorn, pe casa comunicării, se deschid noi perspective și posibilități în planul cunoașterii și învățării, descoperirii unor lucruri noi. Un dialog cu cineva apropiat ar putea să îi ajute pe nativi să-și găsească drumul în viață.

Pe 11 ianuarie se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, care deschide noi etape privind modalitatea de comunicare, interacționare, dar și învățare și acumulare de informații noi.

Pe 21 ianuarie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în zodia Vărsător, pe sectorul familiei, căminului, relațiilor cu părinții, patrimoniului și le aduce transformări importante în următorii 20 de ani. Unii nativi schimbă casa, țara sau își întemeiază o familie.

Luna Plină din zodia Leu, din 25 ianuarie, aduce un succes, o realizare, culegerea roadelor unor demersuri profesionale, o promovare, dar și încheieri de etape în planul carierei.

Horoscop Săgetător luna ianuarie 2024

Luna ianuarie le aduce nativilor Săgetător preocupări pentru planurile personale, relaționale, situația financiară, schimburile de experiență profesională, studiile, călătoriile și principiile după care se ghidează în viață.

Mercur, planeta comunicării, își reia mersul direct prin zodia Săgetător, pe 2 ianuarie, prin sectorul identității, pe care l-a răscolit timp de trei săptămâni și le-a adus nativilor frământări interioare.

Pe 14 ianuarie, Mercur, ajunge în zodia Capricorn, pe care a traversat-o între 13 si 23 decembrie, semn că acum se pot relua niște dialoguri începute în acea perioadă, care să aibă și o finalitate din punct de vedere financiar.

Venus, micul benefic, traversează până pe 23 ianuarie sectorul personalității, când ajunge în zodia Capricorn. Alături de Marte, planeta acțiunii, în tranzit, din 4 ianuarie, prin zodia Capricorn, Venus vine cu beneficii financiare, mici noroace pentru încheierea unor contracte profitabile.

Pe 11 ianuarie se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, care deschide noi etape în planul financiar, al banilor obținuți din muncă, de la serviciu sau din alte colaborări. Nativii care își doresc o suplimentare a veniturilor, sunt determinați și o vor obține.

Pe 21 ianuarie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în zodia Vărsător, pe sectorul asociat învățării, interacționării cu ceilalți, comunicării, negocierilor. Posibil o idee originală să devină o activitate independentă, care să le aducă mai mulți bani Săgetătorilor în următorii 20 de ani.

Luna Plină din zodia Leu, din 25 ianuarie, aduce concluzii, încheieri de etape, obținerea unei diplome, o călătorie care le poate schimba perspectiva și viziunea asupra vieții, principiilor și convingerilor.

Horoscop Capricorn luna ianuarie 2024

Luna ianuarie le aduce nativilor Capricorn provocări în domeniul planurilor personale, relaționale, financiare sau profesionale.

Mercur, planeta comunicării, își reia mersul direct prin zodia Săgetător, pe 2 ianuarie, prin sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare, care a fost răscolit timp de trei săptămâni și le-a adus revelații și conștientizări legate de familie și relația cu aceasta. Pe 14 ianuarie, Mercur, ajunge în zodia Capricorn, pe care a traversat-o între 13 si 23 decembrie, semn că acum se pot relua niște dialoguri începute în acea perioadă în planul relațiilor de cuplu sau privind colaborările și contractele din sfera profesională.

Venus, micul benefic, traversează până pe 23 ianuarie sectorul frământărilor interioare, când ajunge în zodia Capricorn. Alături de Marte, planeta acțiunii, în tranzit, din 4 ianuarie, prin zodia Capricorn, Venus activează sectorul personalității. Aceste planete le aduc energie, determinare, curaj, inițiativă, dar și noroc și oportunități.

Pe 11 ianuarie se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, care deschide noi etape în planul personal, iar nativii își pot seta obiective pe termen lung. Este momentul lor de afirmare, iar următoarele două săptămâni sunt importante.

Pe 21 ianuarie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în zodia Vărsător, pe sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigă de la serviciu sau din alte colaborări și aduce transformări importante în următorii 20 de ani.

Luna Plină din zodia Leu, din 25 ianuarie, anunță încasarea unor sume importante de bani, încheierea unui contract profitabil din punct de vedere financiar, intrarea în posesia unei moșterniri sau aprobarea unui credit.

Horoscop Vărsător ianuarie 2024

Luna ianuarie le aduce nativilor Vărsător preocupări pentru planurile de viitor, proiectele pe termen lung, relațiile de prietenie, frământările interioare, trecutul, introspecția, relațiile și parteneriatelor profesionale.

Mercur, planeta comunicării, își reia mersul direct prin zodia Săgetător, pe 2 ianuarie, prin sectorul prietenilor și planurilor de viitor, pe care le-a revizuit timp de trei săptămîni. Pe 14 ianuarie, Mercur, ajunge în zodia Capricorn, pe care a traversat-o între 13 si 23 decembrie, semn că acum Vărsătorii pot face niște planuri, pe care să le țină ascunse și să le lanseze în perioada următoare. Unii nativi își vor redirecționa energia pentru o vindecare sufletească, dacă au trecut printr-o despărțire.

Venus, micul benefic, traversează până pe 23 ianuarie sectorul prietenilor și vieții sociale, când ajunge în zodia Capricorn. Alături de Marte, planeta acțiunii, în tranzit, din 4 ianuarie, prin zodia Capricorn, Vărsătorii își vor redirecționa energia spre interior și vor analiza niște situații. Astfel, vor avea revelații sau conștientizări.

Pe 11 ianuarie se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, care invită la un bilanț, renunțarea la persoane sau situații, care nu îi mai ajută în evoluție, dar și la o reechilibrare fizică și psihică sau o vindecare în urma unor dezamăgiri.

Pe 21 ianuarie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în zodia Vărsător, pe sectorul personalității și urmează o perioadă de 20 de ani de transformări lente, dar profunde, care le vor schimba nativilor perspectiva asupra vieții.

Luna Plină din zodia Leu, din 25 ianuarie, anunță evenimente în planul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Nativii pot culege roadele unor demersuri relaționale, să semneze un contract important. Pe de altă parte, Vărsătorii pot ajunge la niște concluzii și se pot încheia și niște relații nefuncționale.

Horoscop Pești luna ianuarie 2024

Luna ianuarie le aduce nativilor Pești preocupări pentru carieră, activitățile profesionale, relațiile de prietenie, planurile și proiectele pe termen lung, sfera sentimentală, sarcinile de serviciu, condițiile de muncă și sănătatea.

Mercur, planeta comunicării, își reia mersul direct prin zodia Săgetător, pe 2 ianuarie, prin casa carierei, imaginii, relațiilor cu șefii, străinătății, domenii pe care le-a răscolit și reevaluat timp de trei săptămâni. Pe 14 ianuarie, Mercur, ajunge în zodia Capricorn, pe care a traversat-o între 13 si 23 decembrie, semn că acum se pot relua niște dialoguri începute în acea perioadă, cu prietenii sau cu cei cu care desfășoară activități, privind proiecte pe termen lung.

Venus, micul benefic, traversează până pe 23 ianuarie sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii si statulului, când ajunge în zodia Capricorn. Alături de Marte, planeta acțiunii, în tranzit, din 4 ianuarie, prin zodia Capricorn, micul benefic aduce șanse și oportunități profesionale prin prieteni, prin grupurile pe care le frecventează.

Pe 11 ianuarie se formează Luna Nouă din zodia Capricorn, care deschide noi etape în planul prietenilor, planurilor de viitor, privind socializarea și lărgirea cercului de cunoscuți, dar și privind activitățile de pe urma exercitării profesiei.

Pe 21 ianuarie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în zodia Vărsător, pe sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare, spiritualității și trecutului. Pluton este stăpânul casei filosofiei de viață și credințelor și în tranzitul lui printr-o casă a spiritualității va aduce transformări profunde în următorii 20 de ani.

Luna Plină din zodia Leu, din 25 ianuarie, anunță încheieri de etape, finalizări ale unor proiecte profesionale, obținerea unui loc nou de muncă sau a unei colaborări.