Horoscopul lunii noiembrie 2023. Taurii au parte de schimbări majore în plan amoros, Fecioarele au noroc la bani 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul lunii noiembrie 2023.


Horoscop Berbec luna noiembrie 2023

 

Sectorul intereselor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul, creditele și datoriile, dar și intimitatea și încrederea reciprocă, este dinamizat, în prima parte a lunii noiembrie. Relațiile personale, dar și cele profesionale vor fi dificile, însă contextul astral ajută la înțelegerea greșelilor pe care Berbecii le fac sau le-au făcut în raport cu partenerul sau partenerii de afaceri. Acest context astral este susținut de Mercur, planeta comunicării, până pe 10 noiembrie, de Soare până pe 23 noiembrie și de Marte, guvernatorul Berbecilor, până pe 24 noiembrie. Pe de altă parte este important să se aibă grijă cum se gestionează banii, să se evite speculații sau artificii financiare, care pot să aducă pierderi.

Venus, micul benefic, ajunge pe 8 noiembrie în Balanță, pe casa relațiilor și aduce armonie, împăcări, relații mai bune cu partenerii sau clarificarea unor frământări.

La mijlocul lunii, din cauza opoziției pe care Uranus, planeta neprevăzutului, o formează cu Soarele și Marte, în tranzit prin zodia Scorpion, prin casa intereselor financiare și intimității, pot să apară evenimente bruște, determinare și schimbări majore în planuri. Lucrurile par să se mai îndrepte în a doua jumătate a lunii, când se activează zodia Săgetătorului și Berbecii vor avea dispoziție de călătorii, lărgirea orizonturilor și aventuri.

Luna Nouă din 13 noiembrie din zodia Scorpion anunță noi începuturi și deschide etape în administrarea banilor proveniți din alte surse decât salariile, iar Luna Plină din 27 noiembrie din zodia Gemeni, anunță încheierea unor dialoguri, negocieri cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri.

 

Horoscop Taur luna noiembrie 2023

 

Sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale este dinamizat, în prima parte a lunii noiembrie, de tranzitul planetelor: Mercur, astrul comunicării, până în 10 noiembrie, Soarele până în 23 noiembrie și Marte, planeta acțiunii, până în 24 noiembrie. Va fi nevoie de găsirea unor soluții de înțelegere într-un context relațional, pentru că planetele din zodia Taur: Jupiter și Uranus se opun celor din zodia Scorpion, din casa parteneriatelor și se pot rupe relații, dacă nu se ajunge la un punct comun. Oricum nu sunt excluse evenimente bruște și schimbări majore în raport cu partenerul de cuplu sau cei cu care desfășoară activități nativii Taur.

Pe de altă parte, însă, în jurul datei de 20 noiembrie, Pluton formează aspecte armonioase, de cooperare și înțelegere cu Soarele și Marte, ambele în tranzit prin casa relațiilor. Dacă se privește în profunzime și se iau inițiative constructive, lucrurile se pot îndrepta.

Venus, micul benefic, ajunge pe 8 noiembrie în Balanță, pe casa muncii și sănătății și aduce relații bune cu colegii, îndeplinirea mult mai ușor a sarcinilor și o îmbunătățire a stării de sănătate.

În ultima decadă a lunii, cu Soare, Mercur și Marte în zodia Săgetător, Taurii vor fi interesați de administrarea unor fonduri financiare, de împărțirea unor bunuri, de intrarea în posesia unei moșteniri.

Pe 13 noiembrie se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, care deschide noi etape în planul relațiilor de cuplu, căsătoriei, dar și parteneriatelor profesionale, iar pe 27 noiembrie are loc Luna Plină din zodia Gemeni, care anunță încheieri de etape, finalizări sau culegerea roadelor unor demersuri/negocieri financiare.

 

Horoscop Gemeni luna noiembrie 2023

 

Sectorul asociat muncii, activităților profesionale, rutinei zilnice și sănătății este activat, în prima parte a lunii noiembrie de tranzitul planetelor: Mercur, astrul comunicării, până în 10 noiembrie, Soarele până în 23 noiembrie și Marte, planeta acțiunii, până în 24 noiembrie. Pe de altă parte, Jupiter și Uranus sunt în opoziție cu planetele din zodia Scorpion, din casa muncii și se poate rupe un contract, dacă intervin diverse probleme legate de sarcini sau salarizare. Nu sunt excluse nici evenimente bruște în raport cu o persoană din trecut. 

Venus, micul benefic, ajunge pe 8 noiembrie în Balanță, pe sectorul sentimental și aduce echilibru în relațiile de iubire, împăcări și armonie în cuplu.

În jurul datei de 20 noiembrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, formează un aspect armonios, de cooperare și înțelegere cu Soarele și Marte, ambele în tranzit prin casa muncii, semn că lucrurile încep să reintre în normal la serviciu sau în relațiile cu cei cu care desfășoară activități.

În ultima decadă a lunii, cu Soare, Mercur și Marte în zodia Săgetător, Gemenii vor fi interesați de rezolvarea unui context relațional sau privind un parteneriat profesional, de găsirea unor soluții, care să aplaneze un conflict și mai ales recomandarea astrelor este să nu își proiecteze frământările pe partener.

Pe 13 noiembrie se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, care deschide noi etape în planul activităților profesionale, iar pe 27 noiembrie are loc Luna Plină din zodia Gemeni, care anunță încheieri de etape, finalizări sau culegerea roadelor unor demersuri privind decizii importante legate de actualul partener sau un partener din trecut, cu care trebuie să încheie o etapă.

 

Horoscop Rac luna noiembrie 2023

 

Sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, flirtului, cuceririlor, copiilor, creativității, vacanțelor și valorificării unor pasiuni este activat, în prima parte a lunii noiembrie, de tranzitul planetelor: Mercur, astrul comunicării, până în 10 noiembrie, Soarele până în 23 noiembrie și Marte, planeta acțiunii, până în 24 noiembrie. Pe de altă parte, Jupiter și Uranus, planeta neprevăzutului, sunt în opoziție cu planetele din zodia Scorpion și aduc determinare în cucerirea unei persoane sau implicarea în activitățile copiilor pentru Racii părinți. Nu sunt excluse evenimente bruște în raport cu un prieten, un grup sau o persoană, care dorește să devină mai mult decât un prieten.

În jurul datei de 20 noiembrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, formează un aspect armonios, de cooperare și înțelegere cu Soarele și Marte, ambele în tranzit prin casa iubirii, semn că lucrurile se mai domolesc în sectorul sentimental. Pe de altă parte, registrul astral îndeamnă la inițiative îndrăznețe, iar relația cu partenerul de cuplu poate trece la un alt nivel.

Venus, micul benefic, ajunge pe 8 noiembrie în Balanță, pe sectorul vieții de familie, unde aduce relații bune cu ceilalți membri, dar și o preocupare pentru reamenajarea spațiului de locuit.

În ultima decadă a lunii, cu Soare, Mercur și Marte în zodia Săgetător, nativii Rac vor fi interesați de rezolvarea unui context profesional, pentru că se activează casa muncii și activităților profesionale, sarcinilor, relațiile cu colegii și vibrația astrală se schimbă.

Pe 13 noiembrie se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, care deschide noi etape în planul sentimental, al relațiilor cu copiii, distracției și creativității într-un proiect prin care nativii se pot pune în valoare. Pe 27 noiembrie are loc Luna Plină din zodia Gemeni, iar nativii sunt invitați la un bilanț profesional, pentru că Mercur, guvernatorul Lunii Pline, se află în casa muncii. Introspecția și analiza pot să ajute, iar Racii pot încheia o etapă, să elimine ceva ce nu îi mai ajută.

 

Horoscop Leu luna noiembrie 2023

 

Sectorul asociat casei, spațiului de locuit, căminului, relațiilor cu părinții și rădăcinilor este activat, în prima parte a lunii noiembrie, de tranzitul planetelor: Mercur, astrul comunicării, până în 10 noiembrie, Soarele până în 23 noiembrie și Marte, planeta acțiunii, până în 24 noiembrie. Pe de altă parte, Jupiter și Uranus sunt în opoziție cu planetele din zodia Scorpion, din casa vieții de familie. Nu sunt excluse evenimente bruște în raport o situație, care apare în planul carierei, în relația cu șefii sau privind schimbări în conducerea firmei.

În jurul datei de 20 noiembrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, formează un aspect armonios, de cooperare și înțelegere cu Soarele și Marte, ambele în tranzit prin casa familiei și este posibil să se schimbe programul de lucru, rutina zilnică de la serviciu, să se revină la regim de telemuncă sau Leii să găsească colaborări noi, prin care să îți suplimenteze veniturile în timpul liber.

Venus, micul benefic, ajunge pe 8 noiembrie în Balanță, pe casa comunicării și acumulării de cunoștințe, negocierilor și relațiilor cu rudele. Va opera favorabil în toate formele de comunicare și interacționare cu ceilalți.

În ultima decadă a lunii, cu Soare, Mercur și Marte în zodia Săgetător, registrul astral se schimbă și nativii Leu vor fi interesați de începerea unei relații sentimentale, aventuri, să cucerească sau să se lase cuceriți.

Pe 13 noiembrie se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, care deschide noi etape în planul vieții de familie, iar pe 27 noiembrie are loc Luna Plină din zodia Gemeni, care anunță încheieri de etape, finalizarea unor proiecte, culegerea roadelor unor demersuri privind cucerirea unei persoane, care poate deveni din prieten partener de cuplu.

 

Horoscop Fecioară luna noiembrie 2023

 

Sectorul asociat comunicării, învățării, informațiilor, negocierilor și interacționării cu ceilalți este dinamizat, în prima parte a lunii noiembrie, de tranzitul planetelor Mercur, astrul comunicării, până în 10 noiembrie, Soarele până în 23 noiembrie și Marte, planeta acțiunii, până în 24 noiembrie. Pe de altă parte, Jupiter și Uranus sunt în opoziție cu planetele din zodia Scorpion, din casa comunicării/ veștilor și urmează o perioadă, în care Fecioarele vor fi foarte active în planul comunicării, își vor spune direct și sincer părerile și nu vor renunța la ideile și principiile lor de viață.

Venus, micul benefic, ajunge pe 8 noiembrie în Balanță, pe casa banilor pe care nativii îi obțin din muncă sau alte activități extraprofesionale și aduce o îmbunătățire a situației financiare.

În jurul datei de 20 noiembrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, formează un aspect armonios, de cooperare și înțelegere cu Soarele și Marte, ambele în tranzit prin casa comunicării, semn că se por relua unele discuții în planul sentimental. De asemenea, Fecioarele ajung la înțelegeri și caută să rezolve un context relațional. Relația de iubire poate trece la următorul nivel.

În ultima decadă a lunii, cu Soare, Mercur și Marte în zodia Săgetător, nativii Fecioară vor fi interesați de rezolvarea unor chestiuni care țin de casă, bunuri patrimoniale, dar și de o preocupare pentru relațiile de familie.

Pe 13 noiembrie se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, care deschide noi etape în planul comunicării, gândirii, învățării și interacționării cu ceilalți. Pe 27 noiembrie are loc Luna Plină din zodia Gemeni, din sectorul asociat carierei, imaginii și statutului personal. Se încheie etape sau nativii primesc o ofertă de muncă, care să le satisfacă nevoile financiare și să le aducă stabilitate.

 

Horoscop Balanță luna noiembrie 2023

 

Sectorul asociat banilor obținuți din muncă este activat, în prima parte a lunii noiembrie, de tranzitul lui Mercur, astrul comunicării, până în 10 noiembrie, de Soare până în 23 noiembrie și de Marte, planeta acțiunii, până în 24 noiembrie. Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, sunt în opoziție cu planetele din zodia Scorpion. Prin urmare, axa financiară este foarte solicitată și nu sunt excluse evenimente bruște și răsturnări într-o situație care are legătură cu banii, bunurile, valorile și patrimoniul.

Venus, micul benefic, ajunge pe 8 noiembrie în Balanță, pe sectorul personalității și vine cu ajutor, șanse, oportunități. Balanțele se fac plăcute, au dispoziție de flirt, cuceriri, caută armonia și înțelegerea cu ceilalți.

În jurul datei de 20 noiembrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, formează un aspect armonios, de cooperare și înțelegere cu Soarele și Marte, ambele în tranzit prin casa banilor, semn că nativii vor lua decizii bune legate de bani sau administrarea unor fonduri pentru casă și familie.

În ultima decadă a lunii, cu Soare, Mercur și Marte în zodia Săgetător, nativii Balanță vor fi interesați să rezolve anumite chestiuni de la serviciu prin comunicare, să învețe lucruri noi. Pe de altă parte, Marte aduce impulsul de a-și exprima mai dur părerile, lucrur ce ar putea deranja.

Pe 13 noiembrie se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, care deschide noi etape în planul financiar, privind administrarea banilor pe care nativii îi dețin. Pe 27 noiembrie are loc Luna Plină din zodia Gemeni, care anunță finalizarea unor studii, cursuri, încheierea unui schimb de experiență profesională, a unei călătorii, care le poate schimba viziunea asupra vieții și credințelor. De asemenea, se pot lua decizii privind un job în străinătate sau relația cu cineva de la distanță.

 

Horoscop Scorpion luna octombrie 2023

 

Sectorul personalității este activat, în prima parte a lunii noiembrie, de tranzitul planetelor: Mercur, astrul comunicării, până în 10 noiembrie, Soarele până în 23 noiembrie și Marte, planeta acțiunii, până în 24 noiembrie. Pe de altă parte, Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, sunt în opoziție cu planetele din zodia Scorpion, din sectorul identitiății și este posibil să apară tensiuni cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care nativii desfășoară activități.

Venus, micul benefic, ajunge pe 8 noiembrie în Balanță, pe sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare, și urmează o analiză și o introspecție în planul sentimental și al relațiilor.

În jurul datei de 20 noiembrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, dar și guvernatorul nativilor, formează un aspect armonios, de cooperare și înțelegere cu Soarele și Marte, ambele în tranzit prin casa comunicării și opiniilor, învățării și negocierilor. Acțiunile Scorpionilor vor fi constructive și vor reuși să rezolve mai multe probleme, care au apărut în ultima perioadă.

În ultima decadă a lunii, cu Soare, Mercur și Marte în zodia Săgetător, nativii Scorpion vor fi interesați de suplimentarea veniturilor, de a obține niște sume de bani, care li se cuvin și pot să întârzie. De asemenea, unii nativi caută soluții de creștere salarială sau de a încheia contracte noi.

Pe 13 noiembrie se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, care deschide noi etape în planul personal. Este momentul lor de afirmare, în care Scorpionii își pot seta obiective pe termen lung. Pe 27 noiembrie are loc Luna Plină din zodia Gemeni, care anunță o încheiere de etapă, privind un context financiar, dar și privind relația intimă.

 

Horoscop Săgetător luna noiembrie 2023

 

Sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare, introspecției, trecutului și spiritualității

este activat, în prima parte a lunii noiembrie, de tranzitul planetelor: Mercur, astrul comunicării, până în 10 noiembrie, Soarele până în 23 noiembrie și Marte, planeta acțiunii, până în 24 noiembrie. Pe de altă parte, Jupiter, guvernatorul nativilor și Uranus, planeta imprevizibilului, sunt în opoziție cu planetele din zodia Scorpion, din casa izolării și le aduc nativilor o serie de trăiri și evenimente, care îi vor determina să ia o decizie importantă în sfera profesională, dar și în ce privește sănătatea.

Venus, micul benefic, ajunge pe 8 noiembrie în Balanță, pe sectorul prietenilor, grupurilor și proiectelor de viitor. Pentru că Venus este si guvernatoarea casei muncii, Săgetătorii ar putea să primească niște oferte de job sau colaborare prin intermediul prietenilor. Și sfera sentimentală se poate activa, să cunoască pe cineva sau să se apropie mai mult de unul dintre prieteni, cu care să înceapă o relație.

În jurul datei de 20 noiembrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa banilor, formează un aspect armonios, de cooperare și înțelegere cu Soarele și Marte, ambele în tranzit prin casa subconștientului. Săgetătorii s-ar putea să aibă inspirație într-o chestiune financiară, care să le aducă mai mulți bani în conturi sau să rezolve favorabil un context financiar.

În ultima decadă a lunii, cu Soare, Mercur și Marte în zodia Săgetător, nativii Săgetător vor beneficia de energia celor trei planete, vor avea dispoziție de aventură, călătorii, flirt, cuceriri și vor fi de neoprit din drumul lor și în tot ce și-au propus.

Pe 13 noiembrie se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, care invită la un bilanț, analiză și introspecție. Pe 27 noiembrie are loc Luna Plină din zodia Gemeni, din casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, unde pot avea loc finalizări, încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri parteneriale.

 

Horoscop Capricorn luna noiembrie 2023

 

Sectorul asociat prietenilor, grupurilor, planurilor și proiectelor pe termen lung este activat, în prima parte a lunii noiembrie, de tranzitul lui Mercur, astrul comunicării, până în 10 noiembrie, de Soare până în 23 noiembrie și de  Marte, planeta acțiunii, până în 24 noiembrie. Pe de altă parte, Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, sunt în opoziție cu planetele din zodia Scorpion, dinamizând axa sentimentală, unde pot avea loc evenimente și situații pe care nativii vor fi determinați să le rezolve.

Venus, micul benefic, ajunge pe 8 noiembrie în Balanță, pe sectorul asociat carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal. Micul benefic aduce șanse, oportunități, armonie în relațiile cu șefii sau cu persoane cu autoritate. Nativii singuri ar putea să-și întâlnească jumătatea în spațiul public, la un eveniment, într-o călătorie în străinătate.

În jurul datei de 20 noiembrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, formează un aspect armonios, de cooperare și înțelegere cu Soarele și Marte, ambele în tranzit prin sectorul prietenilor și proiectelor pe care le au în desfășurare. Pluton aduce susținere în proiecte, determinare și transformare.

În ultima decadă a lunii, cu Soare, Mercur și Marte în zodia Săgetător, nativii Capricorn vor fi mai izolați, cu gândurile lor. Posibil să apară situații din trecut sau să-și amintească de persoane care i-au făcut să sufere. Energia va fi scăzută, nativii redirecționând-o spre interior, cu scopul de a-și analiza anumite acțiuni. Dacă folosesc constructiv această energie, Capricornii vor avea parte de o vindecare.

Pe 13 noiembrie se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, care deschide noi etape în sectorul planurilor pe termen lung, privind asocierile cu prietenii sau cu alte persoane din grupul pe care îl frecventează. Pe 27 noiembrie are loc Luna Plină din zodia Gemeni din sectorul muncii, activităților profesionale, rutinei zilnice și sănătății. Au loc încheieri de etape, finalizări de proiecte, dar și culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unui alt job sau începerea unei activități pe cont propriu.

 

Horoscop Vărsător luna noiembrie 2023

 

Sectorul asociat carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului este activat, în prima parte a lunii noiembrie, de tranzitul planetelor: Mercur, astrul comunicării, până în 10 noiembrie, Soarele până în 23 noiembrie și Marte, planeta acțiunii, până în 24 noiembrie. Pe cealaltă parte se află Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin sectorul vieții de familie. Multe dintre tensiunile care apar în viața nativilor ar putea să aibă motiv conflictele de la serviciu, chestiunile gospodărești, relația cu familia de bază, administrarea unor bunuri imobiliare.

Venus, micul benefic, ajunge pe 8 noiembrie în Balanță, pe sectorul cunoașterii și lărgirii orizonturilor, călătoriilor, perfecționării profesionale și idealurilor. Pentru că Venus este planeta iubirii, pentru mulți dintre nativi va fi nevoie să-și reevaluaeze relația în care se află sau să își dea seama ce asteptări au în iubire/cât sunt dispuși să investească.

În jurul datei de 20 noiembrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, formează un aspect armonios, de cooperare și înțelegere cu Soarele și Marte, ambele în tranzit prin casa subconștientului, semn că nativii pot avea niște revelații și conștientizări, să găsească soluții la unele probleme. Posibil, să fie ajutați de persoane cu putere de decizie la serviciu sau în găsirea unui job mai bun.

În ultima decadă a lunii, cu Soare, Mercur și Marte în zodia Săgetător, pe sectorul proiectelor de grup, planurilor și proiectelor de viitor, Vărsătorii pot culege roadele eforturilor din ultima perioadă.

Pe 13 noiembrie se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, care deschide noi etape în sectorul carierei și activităților profesionale. Pe 27 noiembrie are loc Luna Plină din zodia Gemeni, care aduce încheieri de etapă într-o poveste de iubire, concluzii, finalizări, dar și culegerea roadelor unor demersuri pentru unii dintre nativi.

 

Horoscop Pești luna noiembrie 2023

 

Sectorul idealurilor, cunoașterii, călătoriilor, lărgirii orizonturilor, perfecționării profesionale și principiilor/credințelor este activat, în prima parte a lunii noiembrie, de tranzitul planetelor: Mercur, astrul comunicării, până în 10 noiembrie, Soarele până în 23 noiembrie și Marte, planeta acțiunii, până în 24 noiembrie. Pe de altă parte, Jupiter, guvernatorul Peștilor și Uranus, planeta imprevizibilului, sunt în opoziție cu planetele din zodia Scorpion, se dinamizează axa cunoașterii și comunicării, iar informațiile și veștile, care le parvin nativilor, ar putea să declanșeze conflicte și tensiuni în interacționarea cu ceilalți.

Venus, micul benefic, ajunge pe 8 noiembrie în Balanță, pe sectorul avantajelor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul sau cu alte persoane, a creditelor, datoriilor și intimității/încrederii reciproce. Posibil situația financiară să se îmbunătățească cu sume care vin de la partener sau de la alte persoane, din alte surse decât salariile.

În jurul datei de 20 noiembrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, formează un aspect armonios, de cooperare și înțelegere cu Soarele și Marte. Așadar, Peștii vor avea susținere în proiectele la care lucrează, dar și în direcția pe care o aleg de acum încolo în planul profesional.

În ultima decadă a lunii, cu Soare, Mercur și Marte în zodia Săgetător, nativii Pești vor fi interesați de rezolvarea unui context profesional. Peștii ar putea să se avânte într-un nou proiect profesional, să ia inițiative îndrăznețe în carieră.

Pe 13 noiembrie se formează Luna Nouă din zodia Scorpion, care deschide noi etape în sectorul idealurilor, cunoașterii, principiilor, valorilor, iar pe 27 noiembrie are loc Luna Plină din zodia Gemeni, care anunță încheieri de etape, concluzii și finalizarea unor demersuri care țin de o mutare, administrarea unui imobil sau a patrimoniului.

related posts

Modifică setările cookies