Horoscop Berbec luna mai 2024


Pentru nativii Berbec, luna mai va fi activă în planul financiar și al comunicării, interacționării cu ceilalți, învățării și deplasărilor pe distanțe scurte. Negocieri pentru schimbarea unui job sunt favorizate în partea a doua a lunii.

Pe 8 mai se formează Luna Nouă din zodia Taur, care deschide noi etape în planul financiar. Soarele în tranzit prin casa banilor formează în perioada 12-19 mai o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, semn că există posibilitatea să apară evenimente neprevăzute în planul financiar, dar și-n cel sentimental, mai ales dacă nativii Berbec decid să-și dea mai multă valoare și să se concentreze pe propria persoană, să-și acorde prioritate. Pe fondul acesta astral, pe 15 mai, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Taur și aduce negocieri salariale. Pe 17 mai, același Mercur formează un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, și este posibil să existe tensiuni legate de un proiect/plan pe termen lung. Pe 18 mai, conjuncția dintre Soare și Jupiter, marele benefic, anunță o realizare din punct de vedere financiar.

Soarele intră în zodia Gemeni pe 20 mai și activează, timp de o lună, casa comunicării, învățării și deplasărilor. Este urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai, care vine cu oportunități de învățare, acumulare de informații și rezolvarea unor situații administrative sau financiare. Tot pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță încheieri de etape ale unei forme de învățământ, intrarea în posesia unor diplome, rezolvarea unor chestiuni birocratice sau care privește relația cu cineva din străinătate.

Evenimentul astrologic important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, pe 26 mai, în zodia Gemeni, care amplifică sfera informațională, comunicarea, deschiderea către cunoaștere, învățare, curiozitate, negocieri și deplasări.

 

Horoscop Taur luna mai 2024

 

Pentru nativii Taur, luna mai va fi activă în planul relațiilor personale și din punct de vedere financiar, mai ales că începe o perioadă favorabilă suplimentării veniturilor.

Pe 8 mai se formează Luna Nouă din zodia Taur, care deschide noi etape în planul personal. Este momentul nativilor de afirmare, în care-și pot seta obiective importante pentru următorul an. Soarele și Venus, guvernatoarea nativilor, formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, în perioada 12-19 mai, semn că există posibilitatea să apară evenimente neașteptate în relații, dar și privind deciziile nativilor în raport cu sfera profesională. Pe fondul acesta astral, Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze, din 15 mai, zodia Taur, și aduce gândire pragmatică și acțiune bazată pe rezultate concrete.

Pe 17 mai, Mercur formează un aspect tensionat cu Pluton, în tranzit prin casa superiorilor și carierei, și este posibil să apară tensiuni sau conflicte cu superiorii.

Soarele si Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia Taur, formează pe 18 mai o conjuncție și anunță o zi norocoasă, cu realizări și oportunități.

Soarele intră în zodia Gemeni pe 20 mai si activează, timp de o lună, sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Este urmat de Venus, micul benefic, din 23 mai, care vine cu șanse. Tot pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță evenimente importante, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri financiare, intrarea în posesia unor sume de bani sau bunuri de o valoare mai mare provenite din alte surse decât salariul.

Evenimentul astrologic important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, pe 26 mai, în zodia Gemeni, care vine cu oportunități financiare, dar și impulsul de a cheltui mai mult.

 

Horoscop Gemeni luna mai 2024

 

Pentru nativii Gemeni, luna mai este activă în sectorul universului interior, personalității, planurilor, proiectelor de viitor și relațiilor/parteneriatelor profesionale.

Pe 8 mai se formează Luna Nouă din zodia Taur, care invită la un bilanț, o analiză, introspecție a evenimentelor care au avut loc în ultima perioadă și au dat peste cap universul interior al nativilor, dar și principiile, sistemul de credințe și adevăruri personale.

Soarele și Venus, micul benefic, formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, în perioada 12-19 mai, semn că se poate răsturna o situație, să apară evenimente neașteptate, care să ducă la o schimbare în planul sentimental sau în relațiile cu copiii. Pe fondul acesta astral, Mercur, guvernatorul nativilor, începe să traverseze și el zodia Taur, respectiv casa subconștientului, din 15 mai, și le aduce Gemenilor gânduri și preocupări pentru a găsi soluții la o problemă locativă sau de familie.

Pe 17 mai, Mercur formează un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa principiilor, credințelor, perfecționării profesionale și străinătății, semn că este posibil să apară unele vești sau informații, care să îi îngrijoreze pe nativi în ce privește locul de muncă, dar și o schimbare pe care ar putea să o facă în perioada următoare pentru a putea evolua.

Soarele activează, din 20 mai, zodia Gemeni, respectiv casa personalității și aduce energie și determinare, acțiune. Este urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai, care aduce șanse de îmbunătățire a relației, dispoziție de flirt, cuceriri și reconectarea cu partenerul sau copiii pentru nativii părinți, care au avut neînțelegeri cu aceștia. Tot pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță evenimente importante, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri relaționale, privind un parteneriat profesional.

Evenimentul astrologic important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, pe 26 mai, în zodia Gemeni, care vine cu șanse importante pentru nativi. Recomandarea este să se folosească de acestă șansă, care vine o dată la doisprezece ani, să fie atenți la oportunități să nu le rateze.

 

Horoscop Rac luna mai 2024

 

Pentru nativii Rac, luna mai va fi activă în sectorul universului interior, introspecției și analizei, planurilor și proiectelor de viitor, privind sănătatea, dar și activitățile profesionale.

Pe 8 mai se formează Luna Nouă din zodia Taur, care deschide noi etape în sectorul relațiilor de prietenie, grupurilor pe care le frecventează, privind planurile și proiectele pe termen lung, unde pot interveni modificări, deoarece Uranus, planeta imprevizibilului, face parte din configurația astrală. Pe fondul acesta astral, Soarele și Venus, micul benefic, formează o conjuncție cu Uranus în perioada 12-19 mai, și susține o schimbare bruscă, neașteptată. Nativii singuri își pot întâlni perechea prin prieteni, la o petrecere sau să se îndrăgostească de cineva din grupul lor și să înceapă o nouă relație.

Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze, din 15 mai, zodia Taur, și aduce gândire pragmatică, dar și idei fixe legate de un proiect profesional, implicarea într-o campanie sau privind o relație de prietenie.

Pe 17 mai, Mercur formează un aspect tensionat cu Pluton, în tranzit prin casa avantajelor financiare, a intimității și încrederii reciproce, și este posibil să apară tensiuni sau conflicte din cauza banilor, a unor sume împrumutate sau pe care le datorează, dar și în relația intimă. A doua zi, pe 18 mai, Soarele si Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia Taur, formează o conjuncție, care aduce realizări și oportunități în planul activităților de pe urma exercitării profesiei.

Soarele intră în zodia Gemeni pe 20 mai si activează, timp de o lună, sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Urmează o perioadă în care nativii Rac sunt invitați să-și facă un bilanț, să analizeze o situație, să conștientizeze niște lucruri și să elimine din viața lor situațiile și persoanele care nu îi mai ajută în evoluție. Este urmat de Venus, micul benefic, din 23 mai, care aduce preocupări și pentru relațiile de familie sau privind sfera sentimentală. Tot pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță evenimente importante, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind activitatea profesională, relațiile cu colegii. În ce privește starea de sănătate se pot acutiza niște afecțiuni mai vechi, care necesită o atenție mai mare, dar și investigații medicale.

Evenimentul astrologic important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, pe 26 mai, în zodia Gemeni, care invită la reechilibrare, introspecție, redirecționarea energiei spre interior pentru o vindecare fizică sau emoțională.

 

Horoscop Leu luna mai 2024

 

Pentru nativii Leu, luna mai va fi activă în planul carierei, imaginii, relațiilor cu străinătatea, privind prietenii, grupurile pe care le frecventează, proiectele pe termen lung și aventurile sentimentale.

Pe 8 mai se formează Luna Nouă din zodia Taur, care deschide noi etape în sectorul carierei, imaginii, statutului personal. Posibil să apară schimbări și la nivelul conducerii firmei, dar și surprize și evenimente neașteptate, răsturnări de situație, care le pot schimba direcția nativilor. Pe fondul acesta astral, Soarele și Venus, micul benefic, formează o conjuncție cu Uranus în perioada 12-19 mai, și anunță evenimentele bruște și neașteptate în sfera profesională.

Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze, din 15 mai, zodia Taur, și aduce gândire pragmatică și acțiune bazată pe rezultate concrete în sectorul carierei. Recomandarea astrelor este ca nativii să evite idei fixe, să fie flexibili și să coopereze cu propunerile venite.

Pe 17 mai, Mercur formează un aspect tensionat cu Pluton, în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, și este posibil să apară tensiuni sau conflicte cu partenerul de cuplu din cauza activităților profesionale, a superiorilor sau a unei situații, care implică o instituție publică sau străinătatea. Și relațiile profesionale pot suferi modificări și chiar rupturi, dacă nu se gestionează o criză. A doua zi, pe 18 mai, Soarele si Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia Taur, formează o conjuncție și anunță o zi cu realizări și oportunități în planul carierei, însă este nevoie de cooperarea nativilor pentru a beneficia de potențialul astral.

Soarele intră în zodia Gemeni pe 20 mai si activează, timp de o lună, sectorul prietenilor și vieții sociale, așa că urmează o perioadă activă în planurile de viitor și idealurile comune cu prietenii.

Este urmat de Venus, micul benefic, din 23 mai, care vine cu șanse prin prieteni.

Tot pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță evenimente importante, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri în planul sentimental, al aventurilor romantice, privind relația cu copiii, proiectele creative și valorificarea unor pasiuni.

Evenimentul astrologic important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, pe 26 mai, în zodia Gemeni, care vine cu oportunități de creștere prin prieteni, implicare în campanii umanitare, dar și activarea vieții sociale.

 

Horoscop Fecioară luna mai 2024

 

Pentru nativii Fecioară, luna mai va fi activă în planul dezvoltării personale, vieții de familie, călătoriilor și lărgirii orizonturilor cunoașterii, privind principiile și convingerile de viață, cariera, imaginea și reputația profesională.

Pe 8 mai se formează Luna Nouă din zodia Taur, care deschide noi etape în planul convingerilor personale și schimburilor de experiență/dezvoltării. Posibil să aibă loc surprize neașteptate de la drum, din străinătate, într-un proiect personal, în direcția profesională.Soarele și Venus, micul benefic, formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, în perioada 12-19 mai, semn că au loc răsturnări de situație în aceste domenii, iar Fecioarele sunt invitate să fie flexibile, să coopereze cu registrul astral, pentru că vor avea parte de un progres.

Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze, din 15 mai, zodia Taur, și aduce gândire pragmatică în sectorul principiilor și credințelor, privind proiectele în care sunt implicați. De asemenea, Mercur poate aduce și invitații în străinătate, dar și oferte de schimbare a jobului.

Pe 17 mai, Mercur, guvernatorul nativilor, formează un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa muncii, și este posibil să apară tensiuni sau conflicte de idei și decizii ale șefilor, care nu sunt în acord cu principiile lor. A doua zi, Soarele si Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia Taur, formează o conjuncție și anunță o zi cu realizări și oportunități, iar recomandarea astrelor este ca nativii să nu le rateze.

Soarele intră în zodia Gemeni pe 20 mai si activează, timp de o lună, sectorul carierei, imaginii și statutului, semn că se vor implica mai mult în planul profesional, să se afirme, să se remarce cu o idee, un plan, un proiect. Este urmat de Venus, micul benefic, din 23 mai, care vine cu șanse. Tot pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță evenimente importante, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri în familie, privind spațiul de locuit și relațiile cu rudele.

Evenimentul astrologic important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, pe 26 mai, în zodia Gemeni, care vine cu oportunități profesionale însemnate.

 

Horoscop Balanță luna mai 2024

 

Pentru nativii Balanță, luna mai este activă în sectorul intereselor financiare, al relației profunde, intime, privind principiile, credințele, sistemul de valori, idealurile, călătoriile, relațiile cu străinătatea și schimburile de experiență profesională.

Pe 8 mai se formează Luna Nouă din zodia Taur, care deschide noi etape în planul financiar, privind accesarea unui credit, intrarea în posesia unei moșteniri, dar și relația intimă și transformările profunde.

Soarele și Venus, guvernatoarea nativilor, formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului,  în perioada 12-19 mai, semn că se îmbunătățește situația financiară. Apar proiecte noi sau bani din alte surse decât salariile. Atenție însă la faptul că Uranus aduce evenimente neprevăzute și se cere o mare atenție în administrarea sumelor de bani, pentru a evita excese și risc de decizii pripite. În ajutor vine Mercur, planeta comunicării, care începe să traverseze, din 15 mai, zodia Taur, și aduce gândire pragmatică în sectorul financiar.

Pe 17 mai, Mercur, planeta comunicării, formează un aspect tensionat cu Pluton, în tranzit prin casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor și creativității și este posibil să apară tensiuni sau conflicte în planul sentimental, din cauza unor neînțelegeri cu partenerul de cuplu privind programul sau educarea copiilor pentru nativii părinți sau a petrecerii timpului împreună.

Soarele si Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia Taur, formează pe 18 mai o conjuncție și anunță o zi cu realizări și oportunități în planul financiar, încheieri de contracte profitabile sau intrarea în posesia unor sume de bani importante.

Soarele intră în zodia Gemeni pe 20 mai si activează, timp de o lună, sectorul călătoriilor, schimburilor de experiență profesională, principiilor și credințelor. Nativii Balanță pot organiza o călătorie, se pot înscrie la cursuri de dezvoltare și unele evenimente, care au loc în acestă perioadă, ar putea să le schimbe perspectiva asupra vieții. Soarele este urmat de Venus, micul benefic, din 23 mai, care vine cu șanse în aceleași domenii de viață. Tot pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță evenimente importante, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind un proces de învățare, interacționarea cu rudele sau negocieri privind un contract.

Evenimentul astrologic important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, pe 26 mai, în zodia Gemeni, care vine cu oportunități de învățare, perfecționare și călătorii, care le pot lărgi orizonturile cunoașterii, dar și viziunea asupra vieții.

 

Horoscop Scorpion luna mai 2024

 

Pentru nativii Scorpion, luna mai este activă în sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale, dar și în planul intereselor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul sau bani și bunuri provenite din alte surse decât salariile.

Pe 8 mai se formează Luna Nouă din zodia Taur, care deschide noi etape în planul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Se iau decizii importante, care pot surprinde, pentru că există și elementul surpriză, declanșat de Uranus, planeta imprevizibilului, care face parte din configurația astrală.

Soarele și Venus, micul benefic, formează o conjuncție cu Uranus în perioada 12-19 mai și vor întări registrul astral imprevizibil în planul relațiilor, în activitățile profesionale, dar și în direcția în carieră. Pe fondul acesta astral are loc intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Taur, pe aceeași casă a relațiilor, care aduce dialoguri pentru clarificarea unui context relațional.

Pe 17 mai, Mercur formează un aspect tensionat cu Pluton, în tranzit prin sectorul casei, căminului, spațiului de locuit, patrimoniului, rădăcinilor și relațiilor cu părinții. Pot să apară conflicte cu partenerul din cauza casei sau a deciziilor, care trebuie luate vis-a-vis de achiziția unui imobil, o mutare, administrarea unor bunuri de o valoare mai mare.

Soarele și Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia Taur, formează pe 18 mai o conjuncție și anunță o realizare, un eveniment fericit în cuplu sau ajungerea la o înțelegere.

Soarele intră pe 20 mai în zodia Gemeni și activează casa intereselor financiare, a relațiilor profunde, vieții intime și transformărilor profunde. Este urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai, care aduce șanse de îmbunătățire a situației financiare, dar și o reconectare profundă cu partenerul. Tot pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță semnarea unui contract sau a unui act, care poate aduce mai mulți bani în conturile nativilor.

Evenimentul astrologic important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, pe 26 mai,în zodia Gemeni, care aduce oportunități însemnate în sectorul intereselor financiare, dar și în sfera relațiilor profunde, intime.

Horoscop Săgetător luna mai 2024

 

Pentru nativii Săgetător, luna mai va fi activă în planul muncii, sănătății, relațiilor, mariajului, parteneriatelor profesionale și proiectelor personale de viitor.

Pe 8 mai se formează Luna Nouă din zodia Taur, care deschide noi etape în planul muncii, activităților profesionale, rutinei zilnice și sănătății. Nu sunt excluse surprize sau răstunări de situație și evenimente neașteptate în regimul muncii declanșate de Uranus, planeta imprevizibilului, care face parte din contextul astral.

Soarele și Venus, micul benefic, formează o conjuncție cu Uranus în perioada 12-19 mai, și anunță evenimente bruște sau neprevăzute în activitățile profesionale, în relațiile cu colegii sau privind rezultatele adoptării unui regim de viață sănătos.

Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze, din 15 mai, zodia Taur, și aduce gândire pragmatică în sectorul muncii. De asemenea, Mercur ajută la o reoganizare a activităților, a programului de lucru. Planeta comunicării poate aduce oferte, propuneri de schimbare, însă nativii Săgetător s-ar putea să nu coopereze, să aibă idei fixe și să prefere să nu iasă din zona de confort.

Pe 17 mai, Mercur formează un aspect tensionat cu Pluton, în tranzit prin casa comunicării, gândirii și interacționării, și este posibil să apară tensiuni sau conflicte cu colegii sau cu cei cu care desfășoară activități profesionale.

Soarele si Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia Taur, formează pe 18 mai o conjuncție și anunță o zi cu realizări și oportunități în planul profesional, așa că nativii ar trebui să fie atenți în preajma acestei zile ce evenimente au loc.

Soarele intră în zodia Gemeni pe 20 mai si activează, timp de o lună, sectorul relațiilor, căsătoriei și parteriatelor profesionale și nativii vor acorda mai multă atenție acestora. Este urmat de Venus, micul benefic, din 23 mai, care vine cu șanse de înțelegere, armonie, împăcări sau negocieri profitabile. Tot pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță evenimente importante, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri personale.

Evenimentul astrologic important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, pe 26 mai, în zodia Gemeni, care vine cu oportunități în planul relațiilor personale sau profesionale.

 

Horoscop Capricorn luna mai 2024

 

Pentru nativii Capricorn, luna mai va fi activă în planul sentimental și profesional. Capricornii vor fi interesați și de sănătate, să înceapă niște investigații de rutină, să se asigure că sunt bine.

Pe 8 mai se formează Luna Nouă din zodia Taur, care deschide noi etape în planul iubirii, aventurilor romantice, relațiilor cu copiii, proiectelor creative, privind relaxarea și găsirea unor metode de petrece a timpului în mod plăcut cu persoanele dragi. Uranus, planeta imprevizibilului, face parte din registrul astral și este posibil să apară evenimente neașteptate sau răsturnări în aceste domenii.Soarele și Venus, micul benefic, formează o conjuncție cu Uranus în perioada 12-19 mai, și vor susține evenimentele imprevizibile, iar nativii Capricorn se pot aștepta la schimbări în planul iubirii.

Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze, din 15 mai, zodia Taur, și aduce dialoguri și interes pentru începerea unor activități care să le aducă satisfacție personală, să se pună mai mult în valoare și să se remarce.

Pe 17 mai, Mercur formează un aspect tensionat cu Pluton, în tranzit prin casa banilor, valorilor și stimei de sine și este posibil să apară tensiuni, conflicte sau eforturi constructive de a-și valorifica o pasiune, de pe urma căreia să obțină beneficii financiare.

Soarele si Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia Taur, formează pe 18 mai o conjuncție și anunță o zi cu realizări și oportunități în planul iubirii, copiilor și proiectelor de creație, unde nativii pot avea inspirație.

Soarele intră în zodia Gemeni pe 20 mai si activează, timp de o lună, sectorul muncii, activităților profesionale, relațiilor cu colegii, rutinei zilnice și sănătății. Este urmat de Venus, micul benefic, din 23 mai, care vine cu șanse în planul profesional, oferte noi, îndeplinirea mult mai ușor a sarcinilor, dar și o îmbunătățire a stării de sănătate. Tot pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, din sectorul subconțtientului, introspecției și trecutului, care invită la un bilanț, reechilibrare și eliminarea persoanelor și situațiilor care îi țin în loc să evolueze. Atenție la starea de sănătate, mai ales dacă se acutizează niște afecțiuni mai vechi!

Evenimentul astrologic important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, pe 26 mai, în zodia Gemeni, care vine cu oportunități în planul profesional, dar și cu volum mare de muncă.

 

Horoscop Vărsător luna mai 2024

 

Pentru nativii Vărsător, luna mai va fi activă în sectorul vieții de familie, căminului, iubirii, romantismului, copiilor, creativității, valorificării unei pasiuni, relațiilor cu prietenii și proiectelor de viitor.

Pe 8 mai se formează Luna Nouă din zodia Taur, care deschide noi etape în planul vieții de familie, spațiului de locuit, relațiilor cu rudele, în special cu familia. Au loc evenimente neprevăzute, care pot schimba planurile nativilor Vărsător. Aspectul este susținut de tranzitul Soarelui și al lui Venus, micul benefic, care formează o conjuncție cu Uranus în perioada 12-19 mai, și aduce răsturnări de situație, schimbări și evenimente bruște în familie sau care vizează casa. Pe de altă parte, Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze, din 15 mai, zodia Taur, și aduce gândire pragmatică, evitarea și riscul unor decizii pripite.

Pe 17 mai, Mercur, planeta comunicării, formează un aspect tensionat cu Pluton, în tranzit prin casa personalității, și este posibil să apară tensiuni sau conflicte între nativi și familie sau eforturi să rezolve un context locativ, familial sau patrimonial. A doua zi, pe 18 aprilie, Soarele si Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia Taur, formează o conjuncție și anunță o zi cu realizări și oportunități în planul familial.

Soarele intră în zodia Gemeni pe 20 mai si activează, timp de o lună, sectorul iubirii și aventurilor romantice, copiilor, creativității și urmează o perioadă cu multă distracție, inspirație și interes pentru cultivarea unor pasiuni. Este urmat de Venus, micul benefic, din 23 mai, care vine cu evenimente plăcute în planul amoros și povești de iubire. Tot pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță evenimente importante, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind un proiect pe termen lung, implicarea într-o campanie sau activități comune cu prietenii.

Evenimentul astrologic important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, pe 26 mai, în zodia Gemeni, care vine cu oportunități în planul iubirii, copiilor, pasiunilor și creativității.

 

Horoscop Pești luna mai 2024

 

Pentru nativii Pești, luna mai va fi activă în sectorul comunicării, gândirii, ideilor, învățării, vieții de familie, sferei profesionale, administrării patrimoniului și relațiilor cu părinții.

Pe 8 mai se formează Luna Nouă din zodia Taur, care deschide noi etape în planul comunicării și interacționării cu ceilalți, privind învățarea unor lucruri noi, negocierea unui contract. Uranus, planeta imprevizibilului, face parte din configurația astrală și poate să răstoarne o situație, o concluzie, o decizie, să apară vești sau informații neașteptate. Soarele și Venus, micul benefic, susțin contextul astral și formează o conjuncție cu Uranus în perioada 12-19 mai, semn că va avea loc o schimbare, evenimente venite cu surpriză și răstunări într-o situație.

Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze, din 15 mai, zodia Taur, și ajută în decizii, concluzii, gândire, învățare, acumulare de cunoștințe sau negocieri.

Pe 17 mai, Mercur formează un aspect tensionat cu Pluton, în tranzit prin casa subconștientului, introspecției și trecutului. Este posibil să apară tensiuni interioare, aduceri aminte, să fie răscolit universul interior, să se caute o reechilibrare și acceptarea unei situații, care nu mai poate fi schimbată.

Soarele si Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia Taur, formează pe 18 mai o conjuncție și anunță o zi cu realizări și oportunități în planul în planul comunicării și interacționării cu ceilalți. De asemenea, este posibil să vină vești plăcute, nativii să primească un răspuns favorabil la un demers, o bursă de studiu sau privind începerea unor cursuri de perfecționare.

Soarele intră în zodia Gemeni pe 20 mai si activează, timp de o lună, sectorul vieții de familie și spațiului de locuit. Este urmat de Venus, micul benefic, din 23 mai, care vine cu preocupări pentru o reamenajare a spațiului de locuit, împăcări cu familia, părinții, cu persoane cu care au fost neînțelegeri. Tot pe 23 mai are loc Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță evenimente importante, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale.

Evenimentul astrologic important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, pe 26 mai, în zodia Gemeni, care vine cu oportunități, creștere și dezvoltare în familie sau în rezolvarea unor chestiuni, care țin de casă și spațiul de locuit.