Horoscopul lunii decembrie 2023. Berbecii vor să cucerească o persoană de care sunt atrași, Leii vor primi oferte de lucru


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna decembrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna decembrie 2023

Registrul astrologic al lunii decembrie activează sectorul profesional, al planurilor, obiectivelor, schimburilor de experiență profesională, viața de familie, interesele financiare, relația și sfera intimă.

Din 1 decembrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul profesional și al imaginii. În perioada 13 decembrie 2023 și 2 ianuarie 2024, Mercur retrogradează în casa carierei și a perfecționării profesionale, principiilor și idealurilor și va răscoli principiile Berbecilor. În urma unor evenimente care vor avea loc, Berbecii își vor revizui planurile profesionale și este posibil să schimbe direcția, să reia proiecte mai vechi, pe care să le pună în aplicare.

Marte, guvernatorul Berbecilor, traversează toată luna decembrie zodia Săgetător, iar Soarele până pe 22 decembrie, activând sectorul credințelor, valorilor și perfecționării profesionale. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care invită la noi planuri privind creșterea profesională, relațiile cu străinătatea, călătoriile sau privind credințele/convingerile de viață.

Venus, planeta iubirii și guvernatoarea casei relațiilor, traversează zodia Scorpion, respectiv casa intereselor financiare și a intimității, din 4 până pe 29 decembrie. Așadar, nativii vor fi interesați să rezolve un context financiar. Din punct de vedere relațional, afectiv, este posibil să li se amplifice dorințele, să-și dorească să-și recucerească partenerul sau să cucerească o persoană de care se simt foarte atrași.

Pe 27 decembrie se formează Luna Plină din zodia Rac, care activează sectorul vieții de familie, căminului, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Posibil să apară o criză în familie, să se încheie o etapă, să aibă loc o mutare sau o tranzacție imobiliară importantă.


Horoscop Taur luna decembrie 2023

Registrul astrologic al lunii decembrie activează sectorul intereselor financiare, intimității, relațiilor, parteneriatelor profesionale, învățării, negocierilor.

Din 1 decembrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul creșterii și dezvoltării profesionale, principiilor, credințelor, călătoriilor, relațiilor cu străinătatea.

În perioada 13 decembrie 2023 și 2 ianuarie 2024, Mercur retrogradează în Capricorn, dar și în zodia Săgetător. Mare atenție la cum se administrează finanțele sau dacă nativii pleacă într-o călătorie! Retrogradarea lui Mercur va răscoli sectorul financiar, cu scopul să rezolve anumite probleme mai vechi.

Marte, planeta acțiunii, traversează toată luna decembrie zodia Săgetător, iar Soarele până pe 22 decembrie, activând sectorul financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariul, banii și bunurile deținute cu partenerul, dar și sectorul intimității. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care invită la noi etape și o administrare mai bună a banilor. Se pot discuta și chestiuni mai vechi legate de intimitate, care acum ies la iveală.

Venus, planeta iubirii și guvernatoarea nativilor, traversează zodia Scorpion, din 4 până pe 29 decembrie, respectiv casa relațiilor și parteneriatelor. Prin urmare, Taurii vor acorda mai multă atenție partenerului de cuplu, dar și asocierilor/colaborărilor din sfera profesională, însă nu este exclus să apară și evenimente neprevăzute, cu surpriză.

Pe 27 decembrie se formează Luna Plină din zodia Rac, care activează sectorul comunicării, gândirii, interacționării cu ceilalți, semn că poate interveni o criză de comunicare sau care are legătură cu un drum în străinătate, relația cu rudele partenerului, finalizarea unor cursuri, dar și interacționarea cu ceilalți  


Horoscop Gemeni luna decembrie 2023

Registrul astrologic al lunii decembrie activează sectorul muncii, rutinei zilnice, sănătății, relațiilor, intimității, financiar.

Din 1 decembrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul financiar și al intimității și încep discuțiile pe aceste teme. În perioada 13 decembrie 2023 și 2 ianuarie 2024, Mercur retrogradează în sectorul financiar, al intimității și relațiilor și poate răscoli și răsturna toate planurile Gemenilor legate de aceste domenii. Recomandarea astrelor este să nu ia decizii importante în această perioadă, pentru că este posibil să aibă loc răzgândiri.

Marte, planeta acțiunii, traversează toată luna decembrie zodia Săgetător, iar Soarele până pe 22 decembrie, activând sectorul relațiilor, asocierilor și parteneriatelor profesionale. Se anunță o lună dinamică, posibil cu conflicte, dar și împăcări. Cei singuri doresc să grăbească intrarea într-o relație, însă este posibil să fie atrași de persoane nepotrivite, așa că ar fi bine să nu sară peste niște etape. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care anunță noi începuturi în cuplu, privind începerea unei relații sau obiective privind parteneriatele profesionale. Următoarele două săptămâni sunt importante pentru a-și concentra atenția pe partener și colaborări, care le pot aduce Gemenilor sume suplimentare de bani.

Venus, planeta iubirii și guvernatoarea casei relațiilor, traversează zodia Scorpion, din 4 până pe 29 decembrie, respectiv casa muncii și rutinei zilnice, a relațiilor cu colegii și sănătății. Nativii vor observa că muncesc mai ușor, sarcinile li se par mai ușoare, se îmbunătățesc relațiile cu colegii, dar și starea de sănătate. Posibil să afle și secrete de la locul de muncă. Totodată, este de evitat să stea departe de bârfe.

Pe 27 decembrie se formează Luna Plină din zodia Rac, care activează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigă, semn că Gemenii pot culege roadele unor demersuri financiare, obțin o mărire salarială, intră în posesia unor bani sau se finalizează un proiect.


Horoscop Rac luna decembrie 2023

Registrul astrologic al lunii decembrie activează sectorul personal, al relațiilor, sentimental, al relațiilor cu copiii, privind creativitatea, valorificarea unei pasiuni, sectorul profesional și al proiectelor pe termen lung.

Din 1 decembrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. În perioada 13 decembrie 2023 și 2 ianuarie 2024, Mercur retrogradează în casa relațiilor și pe 23 decembrie ajunge în zodia Săgetător, pe casa muncii și sănătății. Astrul comunicării va răscoli relația de cuplu, relațiile profesionale, activitățile de zi cu zi, dar și sănătatea. Va fi nevoie de o reorganizare a vieții profesionale și a stilului de viață. Se pot da peste cap decizii, așa că recomandarea pentru nativii Rac este să ia decizii din ianuarie, pentru că până atunci există riscul să se răzgândească. De asemenea, Mercur poate ajuta la împăcări sau la clarificarea unor aspecte în cuplu.

Marte, planeta acțiunii, traversează toată luna decembrie zodia Săgetător, iar Soarele până pe 22 decembrie, activând sectorul muncii și sănătății. Atenție la impulsul de a intra tot mai des în conflicte cu cei cu care desfășoară activități, care nu își îndeplinesc promisiunile, nu respectă niște termene, deoarece Racii vor avea impulsul să rupă niște contracte! Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care anunță noi etape în planul muncii și sănătății. Următoarele două săptămâni sunt importante pentru a-și concentra atenția pe activitățile profesionale, obținerea unui job nou, dar și începerea unor investigații medicale.

Venus, micul benefic, traversează zodia Scorpion, din 4 până pe 29 decembrie, respectiv casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și activităților de relaxare. Micul benefic aduce șanse de împăcări, de relansare a relației, de începere a unei povești noi de iubire. Atenție, însă, la impulsul de posesivitate sau gelozie, care ar putea să-l deranjeze pe partener!

Pe 27 decembrie se formează Luna Plină din zodia Rac, care activează semnul zodiacal al nativilor. Este momentul culegerii unor roade, demersuri privind acțiunile din sfera personală, dar și profesională, înregistrarea unui succes. De asemenea, este un moment bun pentru a-l petrece cu familia și nativii să se bucure de compania celor dragi.


Horoscop Leu luna decembrie 2023

Registrul astrologic al lunii decembrie activează sectorul iubirii, aventurilor romantice, vieții de familie, muncii, sănătății și frământărilor interioare.

Din 1 decembrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății. În perioada 13 decembrie 2023 și 2 ianuarie 2024, Mercur retrogradează în zodiile Capricorn și Săgetător și urmează o reorganizare a activităților profesionale, reluarea unor proiecte mai vechi, dar și reactivarea unor afecțiuni, care necesită investigații medicale. De asemenea, este posibil Leii să primească oferte de lucru de la persoane cu care au mai lucrat.

Marte, planeta acțiunii, traversează toată luna decembrie zodia Săgetător, iar Soarele până pe 22 decembrie, activând sectorul aventurilor romantice și iubirii. Există tendința Leilor de a se grăbi să intre într-o relație nouă sau să-și relanseze relația de cuplu, să investeacă mai mult timp în activități de relaxare împreună cu partenerul de cuplu. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care anunță noi etape în planul iubirii.

Venus, micul benefic, traversează zodia Scorpion, din 4 până pe 29 decembrie, respectiv casa vieții de familie și căminului, și ajută la îmbunătățirea relațiilor cu familia, cu cei dragi, la demersuri privind reamenajarea spațiului de locuit.

Pe 27 decembrie se formează Luna Plină din zodia Rac, care activează sectorul frământărilor interioare, semn că revin amintiri, situații sau persoane din trecut, care le răscolesc universul interior. Din punct de vedere al sănătății este recomandat detașarea față de factorii de stres și suprasolicitare, adoptarea unui regim de viață sănătos.


Horoscop Fecioară luna decembrie 2023

Registrul astrologic al lunii decembrie activează sectorul vieții de familie, casei, sentimental, al relațiilor cu copiii, vacanțelor, prietenilor și proiectelor de viitor, comunicării, învățării și interacționării cu ceilalți.

Din 1 decembrie, Mercur, guvernatorul Fecioarelor, traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul iubirii și aventurilor romantice și vor avea discuții în sfera sentimentală sau clarificări. În perioada 13 decembrie 2023 și 2 ianuarie 2024, Mercur retrogradează prin casele familiei și a iubirii și va răscoli anumite situații mai vechi nerezolvate. Este de preferat să nu se ia decizii importante, pentru că nativii se pot răzgândi sau reveni asupra unor hotărâri în planul amoros.

Marte, planeta acțiunii, traversează toată luna decembrie zodia Săgetător, iar Soarele până pe 22 decembrie, activând sectorul familiei, relațiilor cu rudele, căminului și spațiului de locuit. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care anunță noi etape, începerea unui nou ciclu, decizii privind o mutare sau administrarea patrimoniului.

Venus, micul benefic, traversează zodia Scorpion, din 4 până pe 29 decembrie, respectiv casa comunicării, învățării, deplasărilor și interacționării cu ceilalți și urmează o perioadă activă din punct de vedere intelectual, dar și cu mai multe deplasări sau rezolvare a unor chestiuni administrative.

Pe 27 decembrie se formează Luna Plină din zodia Rac, care activează sectorul prietenilor, vieții sociale, proiectelor și planurilor de viitor. Se dinamizează și axa sentimentală și este posibil să aibă loc evenimente și-n planul amoros. Se pot încheia etape, proiecte, se culeg roadele unor acțiuni caritabile.


Horoscop Balanță luna decembrie 2023

Registrul astrologic al lunii decembrie activează sectorul comunicării, interacționării, acumulării de cunoștințe, vieții de familie, principiile și credințele, cariera și imaginea.

Din 1 decembrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul familiei și casei și se îmbunătățeste relația cu familia, cu părinții, se rezolva chestiuni administrative sau financiare ale casei. În perioada 13 decembrie 2023 și 2 ianuarie 2024, Mercur retrogradează în sectorul casei și comunicării, deplasărilor, interacționării cu ceilalți. Posibil să se rezolve anumite chestiuni care țin de acte, aprobări, administrative sau financiare ale casei, tranzacții legate de casă, de un imobil sau de patrimoniu.

Marte, planeta acțiunii, traversează toată luna decembrie zodia Săgetător, iar Soarele până pe 22 decembrie, activând sectorul comunicării, gândirii și dezbaterilor. Posibil să aducă și dese conflicte de idei, principii și convingeri. Atenție la modul cum se comunică, pentru că va exista impulsul de a se intra în conflicte cu cei cu care se interacționează! De asemenea, se intensifică deplasările și participarea la diverse cursuri, seminarii, evenimente în spațiul social. Este o perioadă bună pentru scris, exprimarea ideilor sau punerea lor în practică. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care anunță noi etape în planul comunicării. Balanțele pot începe cursuri, obțin o bursă sau iau decizii importante în planul relațional sau financiar.

Venus, guvernatoarea nativilor, traversează zodia Scorpion, din 4 până pe 29 decembrie, respectiv casa banilor câștigați din muncă, semn că pot să intre sume importante de bani în conturile nativilor, însă vor exista și mai multe cheltuieli.

Pe 27 decembrie se formează Luna Plină din zodia Rac, care activează sectorul carierei, imaginii și statutului profesional. Se culeg roade, au loc finalizări, încheieri de etape, obținerea unei funcții sau conducerea unei echipe.


Horoscop Scorpion luna decembrie 2023

Registrul astrologic al lunii decembrie activează sectorul personalității, financiar, comunicarea, interacționarea cu ceilalți, acumularea de informații, principiile și credințele, relația cu persoane din străinătate.

Din 1 decembrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul comunicării, gândirii, învățării, interacționării, deplasărilor, negocierilor, rezolvarea unor chestiuni administrative sau financiare. În perioada 13 decembrie 2023 și 2 ianuarie 2024, Mercur retrogradează în sectorul banilor și comunicării, negocierilor, acumulării de cunoștințe. Posibil să răscolească anumite chestiuni relaționale sau profesionale, să se reia anumite discuții, să se clarifice situații, dar nu sunt recomandate decizii decât după ce Mercur revine la mișcarea directă.

Marte, planeta acțiunii, traversează toată luna decembrie zodia Săgetător, iar Soarele până pe 22 decembrie, activând sectorul banilor proveniți din muncă sau alte colaborări. Cele două planete vin să mărească veniturile. Totodată, aduc și mai multe cheltuieli. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care anunță noi etape în planul financiar.

Venus, planeta iubirii și guvernatoarea casei relațiilor, traversează zodia Scorpion, respectiv casa personalității și nativii vor avea farmec, au dispoziție de flirt, aventură, cuceriri.

Pe 27 decembrie se formează Luna Plină din zodia Rac, care activează sectorul relațiilor cu străinătatea, principiilor și credințelor, sistemului educațional, călătoriilor și direcției profesionale. Posibil să apară încheieri de etape, finalizarea unor proiecte, decizii care privesc studiile sau legăturile cu străinătatea. De asemenea, pot să apară experiențe de viață, de lărgire a orizonturilor, care să schimbe total cursul unor decizii.


Horoscop Săgetător luna decembrie 2023

Registrul astrologic al lunii decembrie activează sectorul personalității, financiar, universul interior, frământările interioare, spiritualitatea și trecutul.

Din 1 decembrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care nativii îi câștigă din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. În perioada 13 decembrie 2023 și 2 ianuarie 2024, Mercur retrogradează în sectorul personalității, al banilor și stimei de sine. Urmează o perioadă de autoevaluare și de planuri pe termen lung și-n relație, dar și-n sfera profesională. Nu sunt recomandate decizii majore până nu revine Mercur la mișcarea directă, pentru că nativii se pot răzgândi asupra unor decizii.

Marte, planeta acțiunii, traversează toată luna decembrie zodia Săgetător, iar Soarele până pe 22 decembrie, activând sectorul personalității, imprimând, în continuare, energie, inițiative, curaj, determinare și urmărirea obiectivelor. De asemenea, sunt de evitat conflictele și impulsurile de moment, pentru că nativii se pot pripi în unele situații. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care deschide noi etape pentru nativii Săgetător. Este momentul lor de afirmare, iar următoarele două săptămâni sunt importante pentru a-și seta obiective pentru următorul an.

Venus, guvernatoarea casei muncii și sănătății, traversează zodia Scorpion, respectiv casa frământărilor interioare, izolării și trecutului. Posibil să se reactiveze niște probleme de sănătate mai vechi, să fie nevoie de investigații. De asemenea, micul benefic, poate aduce vindecări, reechilibrări fizice și emoționale.

Pe 27 decembrie se formează Luna Plină din zodia Rac, care activează sectorul avantajelor financiare, a creditelor, datoriilor, a banilor și bunurilor deținute cu partenerul sau alte persoane, sectorul intimității și relațiilor profunde. Posibil să intervină o criză financiară, să fie nevoie de o reorganizare. Din punct de vedere relațional, ies la suprafață nemulțumiri, pe care nativii vor fi nevoiți să le discute cu partenerul de viață.


Horoscop Capricorn luna decembrie 2023

Registrul astrologic al lunii decembrie activează sectorul frământărilor interioare, personalității, relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, planurilor de viitor.

Din 1 decembrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul personalității, semn că urmează o perioadă în care Mercur va lucra în favoarea lor în toate formele de comunicare, acumulare de cunoștințe și interacționare cu ceilalți, privind transmiterea sau primirea unor informații de interes. În perioada 13 decembrie 2023 și 2 ianuarie 2024, Mercur retrogradează prin sectorul asociat subconștientului, trecutului și personalității. Nativii își vor face o autoevaluare și vor încerca să-și dea seama ce pot îndrepta în atitudinea și acțiunile lor în raport cu ceilalți.

Marte, planeta acțiunii, traversează toată luna decembrie zodia Săgetător, iar Soarele până pe 22 decembrie, activând sectorul subconștientului și izolării. Nativii Capricorn își vor redirecționa energia spre interior și vor căuta să se reechilibreze fizic și psihic, să găsească niște răspunsuri. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care invită la un bilanț și setarea unor obiective noi relaționale și profesionale, dar și pregătirea unui plan de relansare atunci când se va forma Luna Nouă din Capricorn.

Venus, planeta iubirii și guvernatoarea casei relațiilor, traversează zodia Scorpion, respectiv sectorul vieții sociale, prietenilor și planurilor de viitor. Totodată, apar oportunități profesionale și sentimentale. Nativii singuri ar putea să-și întâlnească jumătatea prin intermediul prietenilor sau dacă socializează mai mult și ies la evenimente din spațiul social.

Pe 27 decembrie se formează Luna Plină din zodia Rac, care activează sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale și au loc încheieri de etape, finalizări de colaborări. Nativii singuri pot intra într-o relație, iar cei care fac parte dintr-un cuplu mai vechi, să treacă la următorul nivel.


Horoscop Vărsător luna decembrie 2023

Registrul astrologic al lunii decembrie activează sectorul asociat proiectelor și planurilor de viitor, muncii, carierei, imaginii, frământărilor interioare și trecutului.

Din 1 decembrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul universului interior. În perioada 13 decembrie 2023 și 2 ianuarie 2024, Mercur retrogradează în casa planurilor de viitor și a trecutului și nativii își vor aminti de acțiuni, decizii, evenimente din trecut și vor căuta să le înțeleagă sensul. Pe de altă parte, Vărsătorii se pot revedea cu prieteni, foști colegi, cu persoane pe care nu le-au mai văzut de mult.

Marte, planeta acțiunii, traversează toată luna decembrie zodia Săgetător, iar Soarele până pe 22 decembrie, activând sectorul planurilor pe termen lung, relațiile sociale, activitățile de pe urma exercitării profesiei. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care anunță o nouă etapă în aceste domenii. De asemenea, se va activa și axa sentimentală și pot avea loc evenimente surpriză și aici.

Venus, micul benefic, traversează zodia Scorpion, respectiv casa carierei și imaginii și vin oportunități de avansare, de obținere a unei funcții, a unui job nou. Nativii sunt sfătuiți să nu rateze șansele care vin spre ei. Unele pot fi din partea unui fost angajator.

Pe 27 decembrie se formează Luna Plină din zodia Rac, care activează sectorul muncii și activităților profesionale. Au loc concluzii, decizii, finaluri, culegerea roadelor unor demersuri, obținerea unui job nou, o altă direcție profesională.

Horoscop Pești luna decembrie 2023

Registrul astrologic al lunii decembrie activează sectorul carierei, statutului și imaginii publice, proiectelor de viitor, relațiilor de prietenie, vieții sociale, sferei sentimentale, studiilor, călătoriilor și sistemului de valori.

Din 1 decembrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Capricorn, respectiv sectorul proiectelor de viitor și prietenilor și urmează o perioadă activă în aceste domenii, cu lărgirea cercului de cunoștințe, idei de proiecte, reluarea unor activități profesionale. În perioada 13 decembrie 2023 și 2 ianuarie 2024, Mercur retrogradează în sectorul carierei și perfecționării profesionale, a studiilor și principiilor, semn că aceste domenii vor intra într-un proces de reevaluare. Nu sunt recomandate decizii importante până ianuarie, pentru că nativii pot reveni asupra unor planuri.

Marte, planeta acțiunii, traversează toată luna decembrie zodia Săgetător, iar Soarele până pe 22 decembrie, activând sectorul carierei și imaginii. Peștii vor fi determinați să-ți urmeze obiectivele profesionale, însă mare atenție la faptul că pot intra în conflicte cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, care deschide noi etape în sectorul carierei.

Venus, planeta iubirii, traversează zodia Scorpion, respectiv casa principiilor, călătoriilor, studiilor și perfecționării profesionale. Nativii singuri își pot întâlni jumătatea într-o călătorie, la un curs, la o ieșire, în cadrul unui eveniment în spațiul social.

Pe 27 decembrie se formează Luna Plină din zodia Rac, care activează sectorul sentimental, al aventurilor romantice, copiilor, distracției și creativității. Se încheie etape, se trece la un alt nivel al relației sentimentale sau poate avea loc o ruptură.
related posts

Modifică setările cookies