Horoscop Berbec luna aprilie 2024


În perioada 2-25 aprilie Mercur, planeta comunicării, este în mișcare retrogradă prin zodia Berbec, respectiv prin casa personalității nativilor. Pentru că Mercur este guvernatorul casei comunicării, muncii și sănătății, Berbecii îi vor reevalua activitatea profesională, vor spune lucruri pe care le-au amânat, vor încerca să rezolve o serie de situații încurcate și se vor ocupa de sănătate, dacă se reactivează afecțiuni mai vechi.

Venus, micul benefic, traversează casa personalității între 5 și 29 aprilie și aduce oportunități în planul relațional sau profesional.

Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec, care anunță noi începuturi, răsturnări de situație și evenimente neașteptate, care pot schimba direcția următoarelor șase luni în special în planul sentimental.

În preajma zilei de 21 aprilie se formează un aspect armonios, benefic, o conjuncție între Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur, respectiv în casa banilor și valorilor, stimei și încrederii de sine. Situația financiară se poate îmbunătăți considerabil, mai ales dacă Berbecii sunt conștienți de valoarea lor și știu să poarte niște negocieri.

Pe 24 aprilie are loc Luna Plină din zodia Scorpion, care anunță finaluri, încheieri de etape într-o relație care nu mai funcționează sau trecerea la un alt nivel al relației. De asemenea, intervin dialoguri și se cere rezolvarea unor chestiuni juridice, financiare, un partaj sau intrarea în posesia unor moșteniri.

Ultima zi a lunii anunță intrarea lui Marte, guvernatorul Berbecilor, în zodia Berbec și nativii vor beneficia de o perioadă cu energie, determinare, curaj, inițiative și demararea unor proiecte.


Horoscop Taur luna aprilie 2024


Pentru nativii Taur, retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării, între 2 și 25 aprilie, prin sectorul asociat subconștientului, spiritualității, frământărilor interioare și trecutului, poate scoate la suprafață anumite trăiri. Posibil nativii Taur să-și aducă aminte de iubiri din trecut sau chiar să reia o relație. Introspecția și meditația pot ajuta pentru ca nativii să-și dea seama ce direcție să urmeze. Pe fondul acesta astral și Venus, guvernatoarea lor, ajunge în zodia Berbec pe 5 aprilie și traversează același domeniu al introspeției până pe 29 aprilie, amplificând dorințele Taurilor.

Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec, care anunță noi începuturi, răsturnări de situație și evenimente neașteptate. O întâlnire romantică îi poate răscoli pe nativii Taur și aceștia vor căuta să-și dea seama de sentimentele pe care le au față de o persoană. Un eveniment neprevăzut le poate schimba direcția pe termen lung.

Pe 21 aprilie se formează conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, în casa personalității Taurilor, semn că poate avea loc un eveniment surpriză în viața nativilor, care să le răstoarne perspectiva asupra vieții. Taurii vor ține cont de ce își doresc și pot lua decizii care să surprindă.

Pe 24 aprilie are loc Luna Plină din zodia Scorpion, care anunță finaluri, încheieri de etape într-o relație sau un parteneriat profesional. Posibil în cuplurile în care s-a încercat o reconectare să se ajungă la o concluzie, să se încheie o etapă și fiecare să își vadă de drumul lui, dar nu este exclusă și o împăcare neașteptată.

Pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec și dinamizează casa subconștientului și introspecției și urmează o perioadă de redirecționare a energiei spre interior, pentru a face planuri pe termen lung.

 

Horoscop Gemeni luna aprilie 2024


Pentru nativii Gemeni, retrogradarea lui Mercur, guvernatorul lor, în perioada 2-25 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv casa prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor de viitor, vine să aducă reevaluări și reviziuiri a relațiilor de prietenie, dar și a activităților de pe urma exercitării profesiei, a planurilor pe termen lung. Posibil Gemenii să analizeze un context profesional și să regândească o direcție. Pe fondul acesta astral și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec pe 5 aprilie și traversează același domeniu al proiectelor și planurilor, și aduce șanse și oportunități prin prieteni sau prin grupul pe care îl frecventează. O relație de prietenie se poate transforma într-o poveste de iubire sau nativii singuri ar putea să-și întâlnească jumătatea prin intermediul prietenilor.

Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec, care anunță noi începuturi și evenimente neașteptate în relațiile de prietenie și în ce privește implicarea în noi proiecte profesionale. Au loc schimbări majore de direcție profesională și răsturnări, iar Gemenii vor fi nevoiți să se reorienteze, să facă o schimbare. Prietenii le pot sări în ajutor și îi recomandă într-un proiect sau job nou.

Pe 21 aprilie se formează conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, în casa subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Jupiter este guvernatorul relațiilor, iar Uranus, guvernatorul sistemului de valori și credințe. Au loc evenimente care le pot schimba perspectiva asupra vieții.

Pe 24 aprilie are loc Luna Plină din zodia Scorpion, care anunță finaluri, încheieri de etape în sectorul asociat muncii și activităților profesionale. De asemenea, Gemenii pot să obțină o funcție, o altă poziție în companie, mai ales dacă intră în posesia unor diplome sau atestate, susțin un concurs și înregistrează o realizare. Atenție și la sănătate, pentru că este posibil să apară brusc niște afecțiuni, care necesită investigații!

Pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec și dinamizează casa proiectelor și prietenilor, unde va începe acțiunea. Gemenii vor avea energie, determinare, curaj să meargă într-o direcție diferită față de ce stabiliseră la începutul anului.


Horoscop Rac luna aprilie 2024


Pentru nativii Rac, retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, în perioada 2-25 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa carierei, aspirațiilor profesionale și imaginii, vine să aducă revizuiri și reevaluări a unor proiecte profesionale, dar și a relațiilor cu superiorii. Posibil nativii Rac să analizeze un context profesional din prisma pregătirii și perfecționării. Dacă își doresc să avanseze în carieră este posibil să aibă nevoie de calificări noi. Dacă li se face o propunere, nativii Rac vor analiza dacă oferta este în acord cu ce își doresc. Pe fondul acesta astral și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, pe 5 aprilie, și traversează același domeniu al carierei. Venus aduce șanse, oportunități și relații bune cu șefii. Din punct de vedere sentimental, pentru nativii singuri dragostea poate veni prin intermediul carierei, a șefilor sau a străinătății.

Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec, care anunță noi începuturi și evenimente neașteptate în sectorul profesional, dar nu sunt excluse surprize să răsturnări de situație privind un proiect sau în conducerea firmei.

Pe 21 aprilie se formează conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, în casa prietenilor, vieții sociale, activităților de pe urma exercitării profesiei, dar și privind planurile și proiectele de viitor. Pot vea loc răsturnări de situație într-o relație de prietenie, motivul fiind banii sau returnarea unei datorii, dar și în proiectele în care lucrează.

Pe 24 aprilie are loc Luna Plină din zodia Scorpion, care anunță finaluri, încheieri de etape în sectorul asociat iubirii, romantismului, aventurilor, relației sentimentale. Este un moment de o încărcătură astrală care poate scoate la suprafață anumite nemulțumiri legate de bani, administrarea banilor la comun dar și sfera intimă.

Pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec și dinamizează sectorul carierei, unde începe acțiunea. Dacă până acum nativii Rac au analizat și revizuit planurile profesionale, acum au energie, determinare, curaj și implicare să ia decizii și să-și pună planurile în aplicare.

 

Horoscop Leu luna aprilie 2024


Pentru nativii Leu, retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, în perioada 2-25 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa educației, perfecționării profesionale, dezvoltării, lărgirii orizonturilor cunoașterii, călătoriilor și principiilor, vine să aducă reevaluări și reviziuiri ale unor planuri legate de aceste domenii, dar și privind convingerile, credințele după care se ghidează în viață. Pe fondul acesta astral și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, pe 5 aprilie, și traversează aceleași domenii, aducând șanse și oportunități, dar și dispoziție de a învăța. Nativii singuri își pot întâlni jumătatea într-o călătorie sau vizitând un muzeu, participând la un curs/seminar, la o ieșire în spațiul social la un eveniment.

Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec, care anunță noi începuturi și evenimente neașteptate în sectorul perfecționării profesionale, călătoriilor și principiilor/credințelor. Au loc răsturnări de situație în direcția profesională, privind relațiile cu persoane din străinătate, un proiect personal. Nativii care pleacă într-o călătorie în preajma fenomenului astral, se pot aștepta la tot felul de evenimente neprevăzute.

Pe 21 aprilie se formează conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, în casa carierei, aspirațiilor profesionale, superiorilor și relațiilor cu străinătatea. Evenimente neprevăzute și cu surpriză pot schimba direcția profesională, dar și statutul nativilor, care pot face anunțuri de logodnă, căsătorie.

Pe 24 aprilie are loc Luna Plină din zodia Scorpion, care anunță încheieri de etape în sectorul asociat vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, privind administrarea unor bunuri.

Pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec și dinamizează sectorul studiilor, cunoașterii, perfecționării și sistemului de valori și Leii vor avea energie și determinare să pornească noi proiecte, într-o altă direcție decât până acum.


Horoscop Fecioară luna aprilie 2024


Pentru nativii Fecioară, retrogradarea lui Mercur, guvernatorul lor, în perioada 2-25 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa intereselor financiare, transformărilor profunde și intimității, vine să le aducă reevaluări și reviziuiri în planurile care privesc achiziții importante. În ce privește relația cu partenerul de cuplu, Fecioarele își vor spune nemulțumirile cu scopul să rezolve probleme mai vechi care s-au adunat. Pe fondul acesta astral și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, pe 5 aprilie, și traversează aceleași domenii. Micul benefic îmbunătățește situația financiară, dar și cea în cuplu.

Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec, care anunță noi începuturi și evenimente neașteptate în planul financiar și relațional. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente care să-i scoată pe nativi din zona de confort, să ia decizii majore de viață, să schimbe direcția.

Pe 21 aprilie se formează conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, în sectorul studiilor, străinătății, călătoriilor, perfecționării profesionale și principiilor de viață. Nativii Fecioară pot intra într-o nouă etapă în care principiile vor fi revizuite. De asemenea, nativii pot face o schimbare majoră în viața lor, iar Uranus să le dea curajul să înceapă o nouă etapă, să se remarce din punct de vedere profesional.

Pe 24 aprilie are loc Luna Plină din zodia Scorpion, care anunță finaluri, încheieri de etape în sectorul asociat comunicării, învățării, informațiilor, relațiilor cu rudele, dar și privind studiul personal și activitățile intelectuale pe care nativii le desfășoară. Vești legate de sectorul profesional, regimul muncii, pot să dea peste cap unele planuri, însă se deschid alte uși.

Pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec și dinamizează sectorul financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariile, moștenirile, creditele, datoriile. Fecioarele demarează proiecte, iau atitudine, se implică în diverse proiecte, care le-ar putea aduce mai mulți bani. Totodată, se amplifică și sectorul relațional, intim, unde au loc transformări profunde.

 

Horoscop Balanță luna aprilie 2024


Pentru nativii Balanță, retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, în perioada 2-25 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, vine să le aducă reevaluări și reviziuiri și discuții de clarificare. Se pot relua dialoguri și negocieri pentru perfectarea unor contracte. Pe fondul acesta astral și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, pe 5 aprilie, și traversează aceleași domenii, și aduce armonie, împăcări și planuri de viitor. Nativii singuri ar putea să intre într-o nouă relație sau poveste de iubire.

Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec, care anunță noi începuturi și evenimente neașteptate în planul relațiilor. De asemenea, pot avea loc răsturnări și situații bruște sau imprevizile, care să schimbe direcția într-o relație personală sau profesională.

Pe 21 aprilie se formează conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, în sectorul intereselor financiare, intimității și transformărilor profunde. Balanțele pot avea parte de rezolvarea unui context financiar, să intre în posesia unor sume importante de bani. În planul intim își împărtășesc nevoile partenerului de cuplu și dacă și-au dorit o apropiere mai profundă, aceasta poate apare brusc și neașteptat.

Pe 24 aprilie are loc Luna Plină din zodia Scorpion, care anunță finaluri, încheieri de etape în sectorul asociat banilor munciți. Posibil nativii să înregistreze un succes financiar, să semneze un contract profitabil, să încaseze o sumă importantă de bani.

Pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec și dinamizează sectorul relațiilor și parteneriatelor și începe acțiunea. Balanțele au energie, curaj și iau inițiative. Recomandarea astrelor este să folosească constructiv energia planetei acțiunii și să nu intre în conflicte.


Horoscop Scorpion luna aprilie 2024


Pentru nativii Scorpion, retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, în perioada 2-25 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa muncii, activităților profesionale și sănătății, vine să le aducă reevaluări și revizuiri ale planurilor privind sarcinile, programul de lucru, protocoalele, activitățile și proiectele în care sunt implicați. De asemenea, dacă apar unele semne că este nevoie de investigații medicale, nativii sunt sfătuiți să nu le ignore. Pe fondul acesta astral și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, pe 5 aprilie, și traversează aceleași domenii, ale muncii și sănătății. Micul benefic aduce o îmbunătățire a stării de sănătate și armonie în relațiile de muncă, cu colegii, dar și șanse și oportunități celor care își caută un alt loc de muncă.

Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec, care anunță noi începuturi și evenimente neașteptate în planul muncii și activităților profesionale. Posibil să apară răsturnări de situație și bruște, care să schimbe cursul direcției profesionale. De asemenea, nativii Scorpion se pot implica în proiecte noi, în care-și pot pune în valoare creativitatea.

În perioada 9-12 aprilie, Marte, guvernatorul Scorpionilor, formează un aspect strâns cu Saturn, în casa dragostei și romantismului. Contextul astral poate ajuta în rezolvarea unor probleme dificile apărute în relație, însă este de evitat un comportament rigid.

Pe 21 aprilie se formează conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Posibil să aibă loc răsturnări de situație în mariaj sau relație și abordarea unei atitudini flexibile ar putea salva o relație. Scorpionii care sunt deciși să lase în urmă niște comportamente învechite și să coopereze cu partenerul pot salva relația de la o ruptură.

Pe 24 aprilie are loc Luna Plină din zodia Scorpion, care anunță înregistrarea unui succes, o realizare, o etapă se încheie sau se finalizează. Se dinamizează axa relațiilor, iar Pluton, guvernatorul nativilor, în tranzit prin sector vieții de familie, ar putea să aducă o schimbare radicală în familie sau privind administrarea patrimoniului.

Pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec și dinamizează sectorul muncii, unde aduce energie, determinare, curaj de a lua inițiative în proiecte. Atenție la relațiile cu colegii sau cu cei cu care se desfășoară activități, pentru că nativii vor fi mai direcți, sinceri și poate agresivi în acțiuni.


Horoscop Săgetător luna aprilie 2024


Pentru nativii Săgetător, retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, în perioada 2-25 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unor pasiuni, vine să aducă reevaluări și reviziuiri în aceste domenii. Se pot relua dialoguri pentru clarificarea unor chestiuni ce țin de relația sentimentală, de copii, dar și de un proiect personal. Pe fondul acesta astral și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, pe 5 aprilie, și traversează aceleași domenii. Venus vine cu armonie, dispoziție de petrecere a timpului în mod plăcut cu cei dragi. Pot avea loc și îndrăgostiri bruște și neașteptate.

Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec, care anunță noi începuturi și evenimente neașteptate în planul sentimental, unde pot avea loc răsturnări de situație, dar și schimbări majore de direcție sau decizii radicale.

Pe 21 aprilie se formează conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, în casa muncii și sănătății. Posibil să aibă loc o răsturnare de situație într-un proiect profesional. Contextul astral le scoate nativilor Săgetător o oportunitate în cale, care poate schimba direcția pe termen lung.

Pe 24 aprilie are loc Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în sectorul asociat subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului. Nativii sunt invitați la un bilanț și la eliminarea unor situații sau persoane care nu îi mai ajută în evoluție. De asemenea, poate avea loc un moment de revelație, conștientizări legate de partea spirituală.

Pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec și dinamizează sectorul iubirii, romantismului, distracției și vacanțelor și urmează o perioadă în care nativii Săgetător vor investi energie în planul sentimental și în pasiuni/hobby-uri.


Horoscop Capricorn luna aprilie 2024


Pentru nativii Capricorn, retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, în perioada 2-25 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa vieții de familie, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții

vine să aducă reevaluări și revizuiri ale planurilor legate de casă, o mutare sau o reamenajare, dar și luarea unor decizii privind patrimoniul sau o tranzacție imobiliară. Pe fondul acesta astral și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, pe 5 aprilie, și traversează același domeniu al casei și familiei, îmbunătățind relațiile. De asemenea, micul benefic ajută într-o reamenajare a spațiului de locuit pentru mai mult confort.

Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec, care anunță noi începuturi și evenimente neașteptate în planul familial, dar și răsturnări de situație. Totodată, poate să iasă la suprafață anumite nemulțumiri sau temeri, o suferință din trecut care se poate reactiva. Rolul acestui fenomen astral este ca nativii să înțeleagă anumite evenimente care s-au petrecut și le oferă ocazia unei vindecări.

Pe 21 aprilie se formează conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, în sectorul iubirii și aventurilor romantice, copiilor, valorificării unor pasiuni sau a unui proiect creativ. Posibil să apară o nouă iubire în viața nativilor Capricorn sau cineva din trecut cu care nu s-a terminat povestea. Cert este că evenimente neprevăzute și bruște pot să dea peste cap planurile lor în sfera amoroasă.

Pe 24 aprilie are loc Luna Plină din zodia Scorpion, care anunță finaluri, încheieri de etape în sectorul asociat prietenilor, planurilor și proiectelor de viitor. De asemenea, este dinamizată axa iubirii și nu sunt excluse încheieri acolo unde nu a existat armonie și înțelegere. În planul profesional pot avea loc finalizare a unor proiecte și încasarea unor sume importante de bani.

Pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec și dinamizează sectorul casei, unde aduce energie, determinare pentru nativii Capricorn să își pună planurile în acțiune.

 

Horoscop Vărsător luna aprilie 2024


Pentru nativii Vărsător, retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, în perioada 2-25 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa comunicării, informațiilor, învățării, negocierilor și deplasărilor

vine să aducă reevaluări și reviziuiri ale unor decizii și revenirea asupra unor aspecte peste care nu sunt siguri că au găsit soluția bună. Pe fondul acesta astral și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, pe 5 aprilie, și nativii vor fi mai direcți în comunicare, dar micul benefic îi face plăcuți și obțin ce au nevoie. Pentru că Venus este planeta iubirii, nativii pot să întâlnească persoane la un drum scurt și să se îndrăgostească brusc, însă recomandarea astrelor este să nu se arunce cu capul înainte, ci să aibă răbdare până-și dau seama dacă persoana respectivă este ce le trebuie.

Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec, care anunță noi începuturi și evenimente neașteptate în planul comunicării, informațiilor, veștilor care pot veni cu surpriză să dea peste cap planurile Vărsătorilor. Se dinamizaeză axa deplasărilor și cunoașterii și Vărsătorii vor avea drumuri de făcut, să rezolve diverse chestiuni administrative.

Pe 21 aprilie se formează conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa vieții de familie, relațiilor cu părinții, privind spațiul de locuit, patrimoniul și tranzacțiilor imobiliare. Pot avea loc surprize în familie, să se ia decizii care să surprindă, dar nativii vor beneficia de acest cotext astral și pot intra în posesia unor bunuri, să încheie o tranzacție imobiliară, să intre în posesia unor bunuri de la familie.

Pe 24 aprilie are loc Luna Plină din zodia Scorpion, care anunță finaluri, încheieri de etape în sectorul asociat carierei, sferei profesionale, imaginii și statutului. Se pot culege și roadele unor demersuri privind obținerea unei funcții sau a unei promovări, dar și vești care anunță o propunere de job în străinătate.

Pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec și dinamizează sectorul comunicării și învățării. Este recomandată atenție atunci când se transmite o informație sau se susține o opinie, pentru că nativii pot fi mai agresivi în comunicare.


Horoscop Pești luna aprilie 2024


Pentru nativii Pești, retrogradarea lui Mercur, astrul comunicării, în perioada 2-25 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa banilor, valorilor și stimei de sine, vine să aducă reevaluări și reviziuiri ale administrării veniturilor. Posibil să se reia niște negocieri, să revină angajatori cu oferte mai vechi și nativii pot să obțină o mărire salarială dacă vor știi să se pună în valoare. Pe fondul acesta astral și Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, pe 5 aprilie, și aduce șanse și oportunități de mărire a veniturilor, dar și cheltuieli mai mari.

Pe 8 aprilie se formează Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec, care anunță noi începuturi și evenimente neașteptate în planul financiar. Posibil să vină răsturnări de situație, dar și cheltuieli pe care nativii nu le-au anticipat.

Pe 21 aprilie se formează conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, în casa comunicării. Contextul astrologic aduce vești care pot schimba cursul proiectelor profesionale în care sunt implicați Peștii. Li se recunosc meritele și munca depusă. Totodată, Peștii se pot afirma și le pot comunica șefilor ideile, care pot deveni proiecte.

Pe 24 aprilie are loc Luna Plină din zodia Scorpion, care anunță finaluri, încheieri de etape în sectorul asociat studiilor, călătoriilor, cunoașterii și dezvoltării, dar și sistemului de valori și principii. Posibil nativii Pești să aibă parte de revelații, de evenimente sau situații care să-i facă să vadă viața dintr-o altă perspectivă. De asemenea, se încheie o etapă de școlarizare, se obține o diplomă sau primesc o ofertă de job în urma participării la niște cursuri de dezvoltare profesională.

Pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec și dinamizează sectorul banilor. Peștii sunt determinați să obțină mai mulți bani și-și pun planurile în aplicare.