12 lucruri despre femeia-Rac. De ce multi o considera partenera ideala


Iubitoare de pace si armonie, Femeia-Rac poate fi o fiinta foarte pasionala. Totusi, da dovada de o incapatanare iesita din comun, care ii enerveaza pe cei din jur. Poate fi gentila, afectuoasa, dar si agitata in acelasi timp.


1. Femeia-Rac este foarte emotiva  si trece printr-o multime de stari intr-o perioada relativ scurta: poate fi incapatanata, intelegatoare, docila, vesela sau trista in decurs de o ora. Este usor sa o faci sa planga, dar si sa rada.  Apreciaza foarte mult simtul umorului si este in stare sa faca pe bufonul ca sa ii faca pe ceilalti sa se simta bine.

2. Are o vointa mare si este insistenta, insa uneori este prea rezervata si se retrage in propria cochilie daca este provocata sau deranjata.

3. Femeia-Rac este sensibila si empatica, fiind foarte preocupata de nevoile celorlalti. Este poate zodia cea mai preocupata de binele si starea celor din jur.

4. Femeia-Rac nu suporta prea bine critica. Daca o critici, o ia personal si nu te va ierta prea curand.

5. Au o mare capacitate de a oferi iubire si asta o transforma intr-o partenera exceptionala. Cu partenerul potrivit, va uita de prudenta care o caracterizeaza si isi va arata spiritul aventurier.

6. Pentru ea, partenerul ideal este barbatul care o imbratiseaza pe canapea, cu care se uita seara la televizor cu un pahar de vin in mana.

7. Pentru Femeia-Rac, familia si prietenii sunt cea mai mare prioritate in viata si acasa este mediul in care se simte cel mai in siguranta. Caracterizata de puternice instincte materne si domestice, nativa din Rac este cea care are grija ca relatia sa functioneze. Uneori ravneste pentru drepturi egale cu partenerul, dar pana la urma accepta rolul ei  de "binefacator".

8. Relatia cu Femeia-Rac este de obicei stabila si sigura, dar uneori mai apar schimbari de atitudine. Siguranta si fidelitatea sunt cele mai importante aspecte pentru ea intr-o relatie.

9. Pentru ea, sexul este un fel de dans lent si senzual. Trebuie sa aiba o puternica legatura emotionala cu partenerul. 

10. Ii plac jocurile de seductie si fanteziile sexuale. Ii place sa faca dragoste si sa experimenteze lucruri noi.

11. Din punct de vedere financiar, ii place sa aiba siguranta, asa ca Femeia-Rac va avea tot timpul bani pusi deoparte intr-un cont bancar. 

12. Desi de multe ori nu lii place sa atraga atentia asupra ei la munca, asta nu insemana ca nu o intereseaza sa progreseze in cariera. Pentru ca se pricepe sa citeasca oamenii si are intuitie, este o excelenta femeia de afaceri.

related posts

Modifică setările cookies