Cati copii o sa ai, in functie de zodie


Zodia in care te-ai nascut iti influenteaza si predispozitia catre pornirea unei familii. Fiecare tip de semn e diferit in felul lui, de aceea iti prezentam ce decizii vei fi tentata sa iei cand va veni vorba despre crearea unui camin, in functie de zodia ta. Iata cati copii o sa ai.

Tag-uri:

Semnele de Pamant (Capricorn, Taur, Fecioara)

Sunt ghidate de un spirit practic unic, pe care celelalte zodii nu il au. Cei nascuti sub semnul Pamantului detesta riscul, ba mai mult decat atat, refuza sa actioneze fara o analiza indelungata, metodica si sigura. Asta inseamna ca nu vor face multi copii fara sa se gandeasca binr inainte la acest lucru.

Capricornii, Taurii si Fecioarele sunt foarte atasati de casa si familie si fac tot ce le sta in putere pentru a avea parte de stabilitate si confort. O casa reusita, o familie afectuoasa si o masa copioasa reprezinta implinirile supreme pentru care considera ca merita sa traiesti.


Semnele de Aer (Balanta, Gemeni, Varsator)

Se lasa ghidate cel mai adesea de intelect. Nativii care au ca element de baza Aerul isi petrec mare parte din timp analizand toate aspectele unei probleme. Au o curiozitate nativa pentru orice domeniu si asimileaza informatii cu usurinta.

Nativii de Aer dau dovada de un anumit idealism in viata, dorind sa faca lumea mai buna. De aceea, spera ca si prin urmasii lor sa perpetueze aceasta idee. Le place sa fie inconjurati de oameni carora sa le insufle principiile lor si tind sa aiba mai mult de un copil.


Semnele de Foc (Berbec, Leu, Sagetator)

Sunt ghidate de instinct, de fizic. Nativii aflati sub elementul Focului sunt genul de oameni care merg pana in panzele albe pentru a obtine ceea ce si-au propus. De aceea, uneori pot ajunge la excese. In dragoste sunt pasionali si cuceritori, iar farmecele lor sunt greu de ignorat. Prefera sa fie inconjurati de familie, sa fie parintii mai multor copii si sa faca orice sacrificiu pentru binele celor apropiati.

Nativii in Foc au un curaj imens, considerat de multi nebunie, ba chiar aroganta. Acest atribut ii mana insa sa lupte pentru supravietuirea lor si a celor iubiti.


Semnele de Apa (Rac, Scorpion, Pesti)

Se lasa ghidate de latura lor emotionala. Firi emotive, nativii de Apa simt mai intens decat restul semnelor zodiacale si ii inteleg mai bine pe cei din jur, in special daca este vorba despre oamenii la care tin. Poate cea mai evidenta trasatura a lor consta in faptul ca sunt atasati de familie.

Nativii de Apa nu se grabesc sa isi mareasca familiile, ci prefera sa le aiba restranse si foarte aproape de sufletul lor. Depind si le fac dependente de ei, iar apropierea la nivel emotional de copii valoreaza mai mult decat orice pentru Raci, Scorpioni si Pesti.

  • Cati copii o sa ai, in functie de zodie

related posts

Modifică setările cookies