Ce ne prezic astrele pentru 2022. ”Jupiter, mare benefic, aduce evenimente importante în viața noastră”


Laura Ianculescu, astrologul Perfecte.ro, a vorbit despre finalul anului 2021, din punct de vedere astral, și despre ce ne așteaptă anul viitor, în funcție de zodia sub care ne-am născut. 


Cum se vede sfârșitul de an? 

Evenimentul astral important al finalului de an 2021 este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, în domiciliul său. Jupiter a mai traversat zodia Pești anul acesta în perioada 14 mai-28 iulie, când a fost o previzionare a ceea ce urmează să se întâmple din 29 decembrie 2021, când își face intrarea oficială în Pești.

În 2022 există două perioade de tranzit ale marelui benefic prin zodia Pești: 29 decembrie 2021-10 mai 2022 si 28 octombrie-20 decembrie 2022. În perioada cuprinsă între 11 mai și 28 octombrie Jupiter ajunge în zodia Berbec. Fiind marele benefic, Jupiter aduce evenimente importante în viața noastră și este bine să nu ratăm șansele și oportunitățile, în sectorul astral unde se așează zodia Pești în harta astrală.

Începând din 19 decembrie și până pe 29 ianuarie 2022, Venus, planeta iubirii și a banilor, retrogradează prin zodia Capricorn. Așadar, relațiile și banii intră în vizorul nostru. Avem ocazia să lămurim unele chestiuni în relații sau în sectorul financiar și suntem îndemnați la un proces de reevaluare și revizuire a sentimentelor, relațiilor și resurselor financiare. 

În partea a doua a lunii decembrie se formează a treia cuadratură de anul acesta dintre Uranus din zodia Taur și Saturn din zodia Vărsător. Va fi ultima confruntare dintre Uranus și Saturn, care aduce evenimente în domeniile de viață, care necesită o schimbare majoră.

Pe 19 noiembrie are loc o Eclipsă de Lună în zodia Taur, iar la distanță de două săptămâni, are loc Eclipsa de Soare din zodia Săgetător, din 4 decembrie. Eclipsele vorbesc de schimbări în acord cu destinul fiecăruia. Sunt asociate cu noi începuturi, aduc oportunități, evenimente neașteptate și răsturnări de situație, aceasta fiind modalitatea Universului de a ne trezi la realitate și de a ne obliga să dăm atenție domeniului din viața noastră care necesită o schimbare. Dacă Eclipsa de Lună din zodia Taur, din 19 noiembrie, se asociază cu încheieri de etape, Eclipsa de Soare din 4 decembrie, din zodia Săgetător, este asociată cu noi începuturi.

Nativii Taur și Scorpion (la Eclipsa din 19 noiembrie), Gemeni și Săgetător (la Eclipsa din 4 decembrie), dar și cei care au ascendentul în aceste zodii, sunt în principal vizați de aceste două eclipse. Pentru celelalte semne zodiacale evenimentele nu vor fi într-atât de marcante, însă fiecare va avea pe harta natală un domeniu atins de eclipse.

Ce ne așteaptă în 2022? 

Dacă anul 2021 ne-a învățat să lăsăm deoparte propriile interese și să ne implicăm mai mult în proiecte umanitare, altruiste, să ne preocupăm de problemele societății, anul 2022, cu Jupiter în zodia Pești (începând din 29 decembrie 2021), ne vom îndrepta spre spiritualitate, vindecare, credință, explorarea sufletului, vom fi mai empatici, aplecați spre cei în suferință, spre a da o mână de ajutor. Contextul astral amplifică emoția, intuiția, compasiunea.

Care sunt zodiile favorizate/defavorizate în 2022?

Fiecare zodie va fi favorizată într-un domeniu tranzitat de Jupiter, marele benefic, însă vedetele anului 2022 vor fi Peștii și nativii care au ascendent în zodia Pești. Berbecii, Peștii, Fecioarele, Scorpionii și Săgetătorii vor avea parte de evenimente importante și oportunități în planul relațional, sentimental, familie și copii. Taurii, Gemenii, Racii, Balanțele și Capricornii au parte de șanse și un context favorabil în carieră, activitatea profesională și proiectele pe termen lung, iar nativii Leu și Vărsător vor avea parte de bani și ocazia de a încheia contracte de suplimentare a veniturilor.

Jupiter aduce șanse și oportunități fiecărei zodii într-un anume domeniu de viață:

Berbec – vindecare, eliberare de trecut, sănătate

Taur – prieteni, planuri și proiecte de viitor, obiective, vise, viața socială

Gemeni – carieră, aspirații profesionale, imagine și statutul personal

Rac – educație superioară, călătorii, lărgirea orizonturilor, relații cu străinătatea, schimburi de experiență profesională, filosofia de viață

Leu – resursele comune cu partenerul sau alți terți, moșteniri, impozite, credite, intimitate și transformarea profundă

Fecioară – relații, mariaj, parteneriate profesionale, asocieri

Balanță – activități profesionale, serviciu, relații cu colegi de serviciu, activități gospodărești, sănătate

Scorpion – sfera sentimentală, iubire, fericire, aventură, copii, creativitate, valorificarea unui talent

Săgetător – familie, viață de familie, cămin, spațiu de locuit, patrimoniu, firmă, relații cu părinții

Capricorn - comunicare, acumulare de cunoștințe, relații cu rudele, în special cu frații, deplasările

Vărsător – banii câștigați din muncă, valorile și resursele

Pești – personalitate, corp fizic, stare de sănătate

 

Share în bucate cu Alex Petricean - Chifteluțe și plăcintă de cartofi

related posts

Modifică setările cookies