Cifra sufletului. Cum o calculezi si cat de multe poate spune despre tine


Se mai numeste si cifra motivatiei sau cifra inimii si spune o multime de lucruri despre cele mai ascunse trasaturi ale personalitatii tale. Uite cum sa calculezi cifra sufletului si cum sa afli mai multe lucruri despre tine.


Pentru a-ti afla Cifra Sufletului, trebuie sa selectezi vocalele din nume si prenume. Mai jos, vei vedea ca fiecarei vocale (A, E, I, O, U) ii corespunde o cifra.


1  2  3  4  5  6  7  8  9

A  B C D E F G  H  I

J  K  L M N O P Q R

S  T  U V W X Y Z


Aduna cifrele care stau in dreptul vocalelor numelui tau pana obtii un nuaăr de la 1 la 9, sau 11 si 22. Daca esti maritata, foloseste numele de familie de dinainte de casatorie.

De exemplu, pentru numele Ana Popescu, Cifra Sufletului se calculează astfel:

A N A   P O P E S C U

1       1       6       5      3

1 + 1 + 6 + 5 + 3 = 16

1 + 6 = 7

Cifra sufletului este 7


Iata cate cifre exista si ce inseamna fiecare:

Cifra Sufletului 1

Vrei sa fii o persoana independenta, pe cont propriu, sa-ti poti realiza visele fara ajutorul celor din jur. Doresti sa incerci mereu ceva nou, sa ajungi in locuri necunoscute, dar si sa fii un lider pentru ceilalti. Te atrag curajul, puterea si autoritatea.

Cifra Sufletului 2

Iubesti oamenii si le cauti compania in majoritatea situatiilor. Mariajul si actiunile in care ii poti ajuta pe altii sunt foarte importante pentru tine. Detesti violenta si faci multe compromisuri. Armonia si cooperarea sunt elemente esentiale pentru tine.

Cifra Sufletului 3

Adori sa comunici, sa-ti expui punctele de vedere si sa fii creativa. Esti o persoana foarte sociabila, iar popularitatea si scena sociala sunt foarte importante pentru tine. Te atrage iremediabil arta si esti o mare iubitoare de frumos.

Cifra Sufletului 4

Pretuiesti traditia, caminul, ba chiar rutina. Iti plac siguranta si certitudinea si vrei un loc de munca stabil. Preferi sa muncesti alaturi de oameni pe care te poti baza si esti capabila de un efort sustinut in orice domeniu, ceea ce iti poate asigura succesul de-a lungul vietii.

Cifra Sufletului 5

Esti independenta si adori schimbarea intr-atat de tare incat rutina te poate aduce la un pas de depresie. Vrei sa incerci mereu ceva nou, sa fii originala, unica, nonconformista. Te adaptezi usor in orice situatie si te bucuri de fiecare clipa din viata ta.

Cifra Sufletului 6

Caminul si familia sunt prioritatile tale in viata. Iti place sa fii responsabila si nu suporti sa stii ca nu detii controlul in anumite situatii. Detaliile sunt foarte importante pentru tine. Esti atrasa de conceptele de pastrare, salvare si ingrijire, pe care le poti aplica in orice domeniu.

Cifra Sufletului 7

Curiozitatea de care dai dovada te ghideaza sa cauti raspunsuri, sa cercetezi, fie ca este vorba despre propria ta persoana sau despre lume in general. Iti lasi mintea sa "zburde", dar, din pacate, ai tendinta de a te izola uneori de oameni pentru a avea timpul necesar gandirii.

Cifra Sufletului 8

Esti o ambitioasa si ai scopuri inalte in viata. Te pricepi de minune la afaceri, iar capacitatea ta de munca este impresionanta. Nu cedezi in fata obstacolelor care stau intre tine si obiectivul la care visezi. Te atrag banii, puterea si esti predispusa sa ai succes in politica.

Cifra Sufletului 9

Actiunile tale sunt determinate de dorinta de a ajuta si a construi un viitor mai bun pentru intreaga lume. Te implici in problemele comunitatii si iti oferi ajutorul in situatii dificile. Esti curajoasa, generoasa si sociabila.

Cifra Sufletului 11

Ai o intuitie puternica, dar si o viziune asupra vietii care te deosebeste complet de toti ceilalti. Pentru tine, cunostintele inseamna putere, de aceea iti faci un scop in viata din a sti cat mai mult si a le impartasi si celorlalti intelepciunea ta. Poti fi o persoana foarte respectata in comunitatea.

Cifra Sufletului 22

Ai idealuri inalte si esti foarte motivata sa obtii ceea ce iti doresti. Scopul tau in viata este acela de a planifica si de a construi. Esti o persoana organizata si practica, iar asumarea rolului de lider este un lucru foarte natural pentru tine.

related posts

Modifică setările cookies