Cum este soacra în funcție de zodie. Cele mai afurisite soacre din zodiac 


Nu toate soacrele sunt vrăjitoare rele. 
Cu toate acestea, este bine să cunoaștem câteva dintre caracteristicile fiecărei zodii, pentru a preveni unele conflicte care sunt în mare parte inevitabile.

Tag-uri: #soacre #zodiac

Soacra BERBEC

 

În momentul în care se apropie de casa ta, te vei simți ca un soldat de care se apropie un general. Ea, ca un uragan, intră în casa ta și se va purta ca și cum nu o interesează viața ta privată, dar ai grijă! Este fiartă să știe tot. Gătitul va fi una dintre țintele principale ale atacurilor sale, deoarece fiul ei "suferă" din cauză că nu îi găteșțti destul de des sau destul de bune.

De aceea este important să te impui încă de la început și să-i ții piept acestei soacre puternice. 

 


Citeste si: Tot ce trebuie sa stii despre copiii nascuti in zodia Berbec. Ce le rezerva astrele acestor micuti

 

Soacra TAUR

 

 Îți spune că este mândră  tien și că ești favorita ei, dar când vă așteptați cel mai puțin, va avea grijă să-ți spună că are alte așteptări de la tine. Este materialistă, dar și un consilier financiar util. Ea  pretinde  curățenia și ordinea. Dacă doriți să-i faceți pe plac cu un cadou, asigurați-vă că  știe cât de mult a costat. Preferă lucrurile scumpe. Nu va fi interesată de un lucru frumos din aur, ci de valoarea acestuia. Dacă o lăsați să aibă grijă de nepoți, aveți grijă, există un "risc" ca ei să devină răsfățați.

 

 

Soacra GEMENI


Este greu de înțeles, deoarece una spune și alta face.

Dar ea este persoana ideală pentru babysitting, deoarece are un mare sentiment de responsabilitate. Are nevoie să intervină în viața privată a fiului ei, pentru că asta o interesează. Dar, în lupta de zi cu zi, ea nu  îi va ține întotdeauna partea. Nu pentru că te iubește atât de mult, ci din cauza simțului ei de dreptate.

 

 

Soacra RAC

 

Ea este cu adevărat Rac. Nici grăbită, nici periculoasă, dar capabilă să plângă pentru fiecare fleac. Schimbarea ei constantă de dispoziție o face să fie atrăgătoare. Nu încercați să o mințiți, deoarece are o incredibilă intuiție, iar în ceea ce privește gătitul, folosiți cuvintele ca perfectă, uimitoare, delicioasă. În caz contrar, te va pune pe lista neagră. Prea sensibilă, dar tot ceea ce face, face să fie mai aproape de copiii și de familia ei.

 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 

Soacra LEU 

 

 

Această soacră vede un adversar în tine, deci nu te aștepta să auzi cuvintele de laudă. Este important să vă arătați colții încă de la început, pentru că este una dintre cele mai deștepte femei din zodiac și este foarte probabil  să joace murdar. 

Vrea să controleze  tot ec șine de tine, de voi, de casa voastră și fiecare pas pe care îl faci, pentru că trebuie doar să dirijeze fiecare situație. Calitatea ei principală constă în faptul că este un pedagog excelent și, în dragostei pe care o simte față de nepoții ei, nu îi va răsfăța niciodată.

 

 

Soacra FECIOARĂ 

 

Este o femeie simplă și rezonabilă. Curățenia este cheia succesului pentru ea. Dacă a ta casă nu este suficient de curată, va intra ca un polițist pentru a face un "raid de curățenie".  În schimb, este amabilă și ar fi bine dacă i-ați cerut sfaturi financiare - aceasta ar putea întări relația voastră.

 

 

Soacra BALANȚĂ

 

Va fi mereu mâna ta dreaptă, ea va fi acolo, pentru a vă susține în orice situatie, dacă aveți nevoie de ajutor sau nu. Dar atunci când situațiile devin periculoase, ea va zbura ca un fluturaș, pentru că nu se simte capabilă să ofere argumente. Ea va avea întotdeauna o dispoziție bună și își va cheltui pensia pentru daruri scumpe pentru nepoți.

 

 

Soacra SCORPION

 

Aici ține de noroc!

Poate fi o vrăjitoare adevărată și un tiran care te întrerupe la fiecare cuvânt și vă arată deschis cât de mult vă detestă! Nu vor exista sentimente contardictorii. Te va iubi sau nu. În ambele cazuri, este important să îi arăți ce simți și să fii sinceră și directă, pentru că respectă acest lucru. Dacă reușești să rezolvi asta la început, cu timpul, vei vedea cât de sensibilă și bună poate fi ea și cât de capabilă este de a oferi sprijin în orice situație.

 

 

Soacra SĂGETĂTOR  

 

Soacra SĂGETĂTOR va fi absentă. Ea consideră că fiul ei nu mai este responsabilitatea ei, ci a ta, deci nu va interveni în viața ta. Te vei simți relaxată și, din cauza interesului ei pentru lumea ocultă, vei putea să stai cu ea, să aprinzi o țigară, să bei o cafea și să vorbești despre astrologie, cărți și ghicitori. 

 

Citeste si: Cati copii o sa ai, in functie de zodie

 

Soacra CAPRICORN 

 

Se va amesteca numai în bugetul familiei voastre. Nu este interesată de alte lucruri, dar îi place să gătească, să tricoteze și să facă prăjituri. Dar nu-ți lăsa copiii cu ea de multă vreme, pentru că, din cauza sensibilității ei, probabil că îi va strica. Dacă ai nevoie de niște bani, ea va fi întotdeauna acolo.  Are mereu bani și se va oferi mereu să vă ajute. 

 

 

Soacra VĂRSĂTOR

 

Aceasta soacră nu se va amesteca niciodată în căsătoria voastră. Ea va fi ocupată cu calitatea de membru al tuturor organizațiilor de caritate, asociațiilor și bisericilor. Dacă inteligența ta nu este la același nivel cu a ei, te va iubi mai puțin, dar te va respecta în ambele cazuri. Dar  îi dacă cereți ajutor, ea va fi mereu acolo. Ea îi va învăța pe nepoții săi să fie independenți și să aibă opiniile lor.

 

 

Soacra PEȘTI

 

Va sta non stop în casa voastră, dar nu din cauza intențiilor malefice, ci pentru ca are nevoie de ajutor și se simte de ajutor. Cheia succesului este să o păstrați la distanță, dar să îi reamintiți cât de importantă și de valoroasă este ea. O va face să se simtă bine. Această mică manipulare va fi de ajutor în schimbarea dispoziției ei, dar trebuie să știți că ea va fi utilă și blândă față de nepoții săi.

  • Cum este soacra în funcție de zodie. Cele mai afurisite soacre din zodiac 

related posts

Modifică setările cookies