HOROSCOP 03.11.2010


Azi lucrurile devin mai confunze si parca increderea castigata va mai pierde teren in favoarea indoielilor si lucrurilor care nu par la fel ca ieri. Ar fi bine sa dam dovada de rabdare sa evitam tensiunile inutile si sa trecem cu usurinta peste dificultatile minore. Exista o anumita predispozitie de a face lucruri extreme si fara sens, poate o demonstratie ca poti merge pe un drum periculos si de  aceea este recomandata mai multa atentie. 
 


SCORPIONI CELEBRI: Julia Roberts

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Ai putea crede ca intr-un final ai un plan foarte bine pus la punct dar asta pana in momentul in care i-l vei impartasi cu cineva. Un prieten sau o prietena iti va demonta fiecare argument al tau si asta te va confuza foarte mult. Ar fi bine sa tii pentru tine ideile si planurile, cel putin, pana incepi sa ai incredere totala in ceea ce vrei sa faci.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Ar fi bine ca azi sa nu raspunzi provocarilor si sa nu incerci sa rezolvi problemele altora. E posibil sa traiesti ceva schimbari de stari emotionale si asta va spori neincrederea celorlalti in tine. Nu stai foarte bine la capitolul comunicare si asta inseamna ca ar fi cazul, ca azi, sa nu te lansezi in diverse discutii care, pentru tine, nu vor duce acolo unde iti doresti.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Incearca sa termini tot ce incepi si nu te hazarda in anumite planuri care nu au o anumita finalitate, cel putin in prezentul apropiat. Incearca sa iei totul „bucata cu bucata” si vei vedea ca poti ducela capat sarcini mult mai grele decat te-ai fi asteptat.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Ar fi cazul sa devii mai sincera cu tine si sa accepti ca esti un pic cam dezorientata. In planul profesional vei avea ceva succese dar asta se va datora in primul rand creativitatii tale care este debordanta. O discutie aprinsa cu o persoana mai in varsta poate degenara si atunci ar fi cazul sa te abtii cat mai mult. Gandeste-te ca ar fi cazul sa nu ceri cuiva mai mult decat poti da chiar tu.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Atentie mare la cheltuieli fara sens pentru ca azi, cu toate eforturile tale de a fi mai cu picioarele pe pamant, nu vei reusi sa faci asta. In dragoste ar fi bine sa lasi din orgolii si sa comunici mai cinstit cu persoana iubita, mai ales daca este vorba de ceea ce isi doreste si ii este foarte greu sa iti spuna. Odata depasita aceasta bariera veti reusi sa petreceti o seara minunata impreuna.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Azi vei deveni mult prea critica fata de anumite persoane si asta se va vedea, si atunci vei fi judecata ca atare. Daca nu-ti place o anumita situatie incearca sa o intelegi si din punctul de vedere al celeilalte persoane, nu numai din perspectiva ta. Asa vei salva multe discutii aprinse care pot avea loc pe marginea unui subiect insignifiant. Ar fi foarte bine daca te-ai lasa condusa de instinct.


TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Ai un anumit magnetism azi si iti vei da seama de acest lucru imediat ce unele persoane iti vor face avansuri. Cel mai bun lucru care va decurge din asta va fi cresterea increderii in sine. Nu este un bun moment in care sa-ti reafirmi sus si tare independenta ta fata de partener pentru ca vor fi doar vorbe goale.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Azi poti specula fara griji in legatura cu aproape orice: de la afaceri, relatii, bani..etc. Ar fi foarte bine sa ai si pe cineva langa tine, de incredere, care sa-ti spuna si cand te poti opri.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Toata lumea pare ca pastreaza distanta fata de tine tocmai cand iti doresti cel mai mult sa lucrezi in echipa. Simti nevoia de a capata mai multa claritate in viata ta iar adevarul pare foarte departe de tine. In cautarea lui vei incepe sa iti accepti defectele. Dorinta ta de afirmare este mai presanta acum mai mult decat oricand dar ar trebui sa nu exagerezi.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Se pare ca azi esti in continua miscare si chiar esti multumita cu asta pentru ca asta inseamna ca iti preocupi mintea cu lucruri care se refera la prezent. Chiar daca ai avea nevoie de suportul celorlalti asta nu se va intampla pentru ca nici macar nu vei avea timp de asa ceva. De aici vin si dificultatile din comunicare pe care le ai azi. 

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Situatia ta financiara se va mai stabiliza incepand de azi si de aceea ar fi bine sa acorzi anumite sanse unor oportunitati care ti se ivesc. Oricum ar fi, azi vei redescoperi  noi sensuri ale cuvantului ocupata.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Poate fi o zi in care inspiratia sa te salveze de la multe situatii penibile. Gandesti repede, actionezi exact cand trebuie si asta va insemna ca poti fi extrem de atenta la tot ce se intampla in jur. La locul de munca vei da dovada de o mare concentrare si vei realiza multe lucruri care te vor ajuta sa preiei controlul.
 

related posts

Modifică setările cookies