Berbec

Luna în tranzit prin zodia Balanță îți aduce oportunități de a-ți îmbunătăți relațiile cu ceilalți, de a comunica mai eficient și de a-ți armoniza relația de cuplu. Venus, micul benefic, în tranzit prin casa filosofiei de viață, îți stimulează dorința de a călători, învăța lucruri noi și a-ți lărgi orizonturile. S-ar putea să ai niște conștientizări și să te gândești serios ce relații păstrezi și ce elimini din viața ta.

Taur

Astăzi, cu Luna în tranzit prin casa muncii și sănătății, ai parte de oportunități în viața profesională. Începi anul cu elan și dorința de a fi mai productivă, mai organizată și atentă la starea de sănătate. Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa avantajelor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, îți aduce sume de bani, care vin neașteptat și returnezi unele datorii. De asemenea, îți consolidezi relația de cuplu și este o zi favorabilă pentru a-ți exprima afecțiunea.

Gemeni

Astăzi, cu tranzitul Lunii prin casa iubirii și aventurilor romantice, ai ocazia să-ți îmbunătățești viața sentimentală. Ești deschisă și dornică de flirt, distracție, să-ți exprimi creativitatea. Pentru că Venus, micul benefic, se află în casa relațiilor, ai șanse să rezolvi niște neînțelegeri cu partenerul.

Rac

Luna, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa vieții de familie, îți aduce, astăzi, relații bune cu familia, în special cu părinții. Îți dorești să-ți petreci mai mult timp cu persoanele dragi și să rezolvi chestiuni administrative ale casei. Pe de altă parte, dialogul cu cineva din familie ar putea să te ajute să iei o decizie importantă legată de sănătate, să te îngrijești mai mult.

Leu

Posibil, astăzi, să ai niște dialoguri în sfera sentimentală și să clarifici niște aspecte ce țin de viitorul relației. De asemenea, dacă ești singură, recomandarea astrelor este să te pui mai mult în valoare, pentru că ai șanse să începi o poveste de iubire.

Fecioară

Astăzi încasezi bani, dar și faci niște cheltuieli pentru casă. De aasemenea, relațiile cu familia se îmbunătățesc grație și lui Venus, micul benefic, care-ți traversează sectorul vieții de familie. Pe de altă parte, îți faci griji legate de încasarea unor sume de bani dintr-o colaborare.

Balanță

Astăzi, te preocupă rezolvarea unor chestiuni personale și Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa comunicării și deplasărilor va lucra în favoarea ta, îți aduce mici noroace, șanse și-ți ies în cale oamenii de care ai nevoie.

Scorpion

Nu te afli în cea mai bună formă astăzi, pentru că Luna îți traversează casa frământărilor interioare. Venus, micul benefic, tranzitează casa banilor și este posibil să încasezi o sumă de bani de la serviciu, care vine suplimentar față de salariu sau obții niște beneficii noi la pachetul salarial.

Săgetător

Posibil, astăzi, să ai niște dialoguri cu unul dintre prieteni, căruia să îi ceri sfatul într-o chestiune sentimentală sau financiară. Dacă ești sinceră și deschisă, vei primi sfaturi corecte. Bazează-te pe Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia ta, pentru că te va ajuta să rezolvi multe în următoarele două săptămâni!

Capricorn

Posibil, astăzi, să ai un dialog cu șefii, care să schimbe cursul unui proiect. S-ar putea să primești și o propunere de schimbare a funcției, mai exact o promovare. Pastrezi momentan pentru tine informația și promiți să dai un răspuns zilele viitoare. Ai susținere de la cineva cu putere de decizie, care-ți apreciază eforturile profesionale.

Vărsător

Astăzi, te preocupă rezolvarea unor chestiuni birocratice, să depui niște acte sau să intri în posesia unor documente oficiale. Te pregătești să pleci într-o călătorie sau începi niște cursuri de perfecționare. De asemenea, se îmbunătățește relația cu unii dintre prieteni.

Pești

Astăzi, te ocupi de administrarea unor sume de bani pe care le deții cu partenerul sau familia, achiți niște taxe, faci plăți, dai un avans, plătești un impozit sau te informezi cu privire la accesarea unui credit. S-ar putea să inițiezi niște dialoguri cu partenerul de cuplu, legate de achiziții de o valoare mai mare sau sfera intimă.