Marte retrograd în Gemeni. 4 semne zodiacale puternic afectate


Din punct de vedere astrologic, cea mai ciudată și puternică influență pentru semnele zodiacale o are mersul înapoi al unei planete. De cele mai multe ori auzim că Mercur, planeta comunicării, se află într-un astfel de proces, însă există și alte astre care pot trece printr-o asemenea schimbare. În luna noiembrie a anului 2022 ne lovim cu retrogradarea lui Marte, care afectează puternic 4 zodii!


Atunci când vorbim despre retrogradarea unei planete, ne gândim automat la faptul că aceasta aduce în prezent anumite experiențe din trecut care ori nu au fost rezolvate, ori nu s-au încheiat din punct de vedere astrologic. Începând cu 30 octombrie, Marte intră la 25 de grade în Gemeni, apoi pe 12 ianuarie 2023, planeta va reintra în mersul direct la 8 grade Gemeni. Această perioadă marchează o trecere destul de dificilă pentru multe semne zodiacale, mai ales pentru că Marte Retrograd în Gemeni se va încheia pe 24 martie 2023, atunci când intră în Rac. 

Iată cele 4 semne zodiacale afectate de Marte Retrograd în Gemeni!

Berbec

Marte este planeta care îți guvernează forța vitală, fiind totodată și planeta ta guvernantă.  Aceasta, retrogradând prin cea de a treia casă de comunicare, ar putea să te facă să te simți mai irascibil decât de obicei și mai puțin coerent în argumente. În următoarea perioadă, vei simți la nivel profund anumite experiențe din trecut care ți-au provocat frustrări, dar care au rămas nerezolvate. 

Aceste momente te vor face să îți alegi cu mai multă grijă cuvintele fiindcă, în caz contrar, ai putea să te lovești de experiențe extrem de neplăcute.

Gemeni

Marte retrogradează în Gemeni, motiv pentru care semnul tău zodiacal va fi cel mai afectat de această perioadă. Urmează să te simți destul de nefolositor la locul de muncă, lucru care ar putea să îți provoace frustrări interioare. În lunile ce urmează vei dori să te afirmi, să îți spui punctul de vedere și să găsești noi perspective asupra vieții tale, însă fără noroc. 

Permite-i lui Marte retrograd în Gemeni să te învețe cum să procesezi această furie într-un mod care să te simți sănătos și întăritor, mai degrabă decât în detrimentul tău.

Scorpion

În următoarea perioadă te vei simți destul de dezorientat deoarece Marte trece prin cea de a opta ta casă și aprinde focul dorinței de nou. Chiar dacă experiențele din jurul tău îți croiesc destinul într-o anumită direcție, nemulțumirile te vor afecta și vei spera la un capitol inovativ.

Până pe 25 martie 2023 va trebui să încerci tot felul de experiențe noi, care să îți ofere confortul necesar pentru reușită. Nu ignora părerile oamenilor din jur deoarece te vor ajuta să te auto-descoperi.

Săgetător

Marte retrogradează în Gemeni, dar în cea de a șaptea ta casă, cea a alianțelor și a inamicilor. Ai putea în perioada următoare să rezolvi anumite probleme în relația de cuplu, pe care până de curând le-ai ascuns sub preș. Vorbește deschis cu omul de lângă tine și lasă această etapă să te ajute să îți găsești echilibrul spiritual. 

Sursă foto: Shutterstock

related posts

Modifică setările cookies