HOROSCOP 08.12.2010


Planetele ne cer azi consecventa in ceea ce priveste actiunile noastre, cu toate ca ratiunea va fi invinsa de multe ori de emotii. Poate exista si o doza de melancolie din actiunile trecute care ne influenteaza prezentul. A nega anumite lucruri care s-au intamplat nu poate decat sa ne faca rau asa ca este o zi buna in care sa ne acceptam cu bune si cu rele. Poate e cazul sa ne organizam mai bine si sa reorganizam acele lucruri care pana acum nu au mers atat de bine.
 


Sursa: creola.ro

Sagetatori celebri: George Vintila

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Esti provocata azi sa descoperi lucruri noi si sa fii ceva mai creativa decat de obicei. Cauta in primul rand armonia, stapaneste-ti impulsivitatea si lasa imaginatia sa te conduca. Daca ai vreo problema importanta de rezolvat, incearca sa te sfatuiesti cu prietena ta cea mai buna si asculta sfaturile ei.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
O propunere interesanta va veni din partea unei persoane apropiate. Incearca azi sa te relaxezi mai mult, fa-ti o rezervare la un masaj sau incearca sa iti cumperi ceva dragut doar pentru tine. Poti face si o schimbare de look la hair stylist etc. 
      
VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Este important ca simtul tau practic sa fie alert pentru a face fata unei situatii surprinzatoare. Daca ai idei originale, nu ezita sa ti le expui pentru ca azi vei avea sustinerea de care ai atata nevoie. Te poti implica in campanii sociale.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Incearca sa nu te preocupi azi de ceea ce cred ceilalti despre tine. Chiar daca ai tendinta de a complica lucrurile, obligatiile tale vor fi duse la bun sfarsit. Nu uita de idealurile tale si mai ales de acele principii care iti ghideaza viata pentru ca, azi, vei fi pusa in situatia de a le incalca si asta nu-ti va placea. Totusi incearca sa iti stapanesti emotiile pentru ca nervii nu te ajuta cu nimic acum.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Marte va intra incepand de azi in Capricorn si asta va insemna mai multa seriozitate din partea ta acordata locul de munca. Te vei implica cu mai mult simt practic in anumite proiecte pe care nu le-ai bagat in seama pana acum. In plan sentimental, toate sunt bune si frumoase numai ca te cam plictisesti langa partenerul pe care il ai.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Ar trebui sa fii extrem de rationala astfel incat sa iti poti mentine argumentele pe care le vei expune intr-o intalnire extrem de importanta pe care o ai azi. Va trebui sa negociezi ceva si atunci ar fi bine sa nu dai curs nici unei provocari.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
E timpul sa devii practica si sa-ti pui ideile in aplicare. Ai multa treaba pana ajungi la destinatia dorita, dar de undeva trebuie sa incepi. Este momentul tau sa aduni piesele unui puzzle si sa incepi sa il formezi. Succes!

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Imaginatia ta este extrem de bogata azi si de aceea nu esti o persoana pe care ceilalti se pot baza. Daca activitatea ta implica mult creativitatea, azi poate fi o zi importanta pentru tine pentru ca vei demonstra ca poti face si alte lucruri decat de obicei. Ai tendinta de a te dezamagi singura si exagerezi cu perfectionismul.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ai parte de ceva inspiratie azi si simti ca esti mai aproape de visurile tale incat ar trebui sa acorzi mai multa atentie detaliilor. Asta iti va crea o stare confuza dar te vei decide pana la urma incotro vrei sa mergi. Nu neglija odihna si relaxarea pentru ca ai nevoie de acestea.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Preferi sa ramai cu picioarele bine infipte in pamant si sa nu te avanti mai departe, pe teritorii necunoscute. Ar fi bine totusi sa incepi sa sondezi si necunoscutul pentru ca in acest fel vei mai evolua. Zilele acestea poti pune bazele unei fundatii pentru un proiect important.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Nu vrei ca ceilalti sa te perturbe azi si nu esti predispusa sa dai curs glumelor de orice fel sau chiar incerci sa te autoizolezi. Te vei implica intr-un proiect social sau cel putin, exista aceasta tendinta.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu te lansa in explicatii fara sens si nu te baga in proiecte pe care stii sigur ca nu le poti face. Cateodata e necesar sa mai spui si nu.

related posts

Modifică setările cookies