HOROSCOP 1.09.2010


Cu siguranta azi vom putea vedea foarte clar ambele parti ale unei probleme din trecut. Ar fi bine sa incercam sa filtram informatia in asa fel incat sa folosim exact ceea ce avem nevoie. Odata cu intrarea lunii in Gemeni e foarte posibil ca unele aspecte ale comunicarii sa devina mai clare si este tot ce avem nevoie in acest moment.


FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Exista o anumita senzatie ca ai scapat lucrurile de sub control, mai ales la locul de munca. Dar daca te vei concentra doar pe anumite probleme stringente care trebuie rezolvate nu o sa iti mai risipesti energia in lucruri fara sens. Daca totusi unele lucruri iti vor scapa de sub control, incearca sa iti lasi portite deschise astfel incat sa poti reveni mai incolo asupra problemei.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Esti foarte tentata sa tii doar pentru tine unele aspecte ale unei comunicari cu cineva important de la locul de munca. Din pacate, Luna in Gemeni va insemna aducerea la lumina a acestor secrete. Nu incerca sa te scuzi pentru ca nu vei face decat sa te incriminezi. Ia problema exact asa cum e si asuma-ti raspunderea pentru ce a iesit gresit. Oricum nu esti persoana potrivita sa tii lucrurile ascunse.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Daca cineva va incerca sa ia ceea ce iti apartine va face cea mai mare greseala. Astazi este ziua in care ostilitatea ta va fi extrem de directa si iti vei apara ce e al tau cu ardoare. Mai bine incearca sa-ti alegi cuvintele cu grija si nu lasa emotiile negative sa te copleseasca.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Esti foarte interesata cum sa ii faci pe plac partenerului si iti vei focusa intreaga atentie catre el. Aceasta concentrare pe problemele lui si nu pe ale tale va deveni foarte curand o problema in sine. Asa ca e mai bine sa te gandesti foarte serios, inainte de orice, la implicatiile pe care le vor avea deciziile de azi in relatia ta.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Ceva urmeaza sa se schimbe in viata ta si tu iti vei folosi la maximum intuitia pentru a lua cat mai repede o decizie importanta. Poti dezamorsa anumite tensiuni de la locul de munca doar daca vei lasa cat mai mult de la tine. O femeie te poate ajuta sa iti rezolvi anumite probleme cu partenerul asa ca apeleaza cu incredere la aceasta.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Incearca sa te inconjori exact de acele persoane de care ai nevoie pentru ca sa duci la capat niste proiecte importante. Implicarea ta va conta foarte mult dar va exista un aspect important privitor la planul financiar si atunci va trebui sa gasesti persoana care te poate ajuta si in acest sens. Nu accepta proiecte pe care stii ca nu le vei putea duce la capat si nu face promisiuni desarte.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Vor exista persoane in jurul tau care vor incerca sa iti atribuie niste responsabilitati care nu sunt de fapt ale tale. Incearca intr-un  mod cat mai diplomat sa explici exact ceea ce poti face tu si ce nu. Incearca sa ocolesti cat mai mult conflictele.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Esti atat de preocupata de ceea ce inseamna relatia ta de dragoste si chiar iti vei face probleme legate de ceea ce ar putea sa gandeasca altii despre asta. Incearca sa nu te raportezi prea mult la ceilalti si sa iti concentrezi atentia pe ceea ce ai de facut azi. Indeplineste-ti obligatiile cat mai bine iar pe seara incearca sa te relaxezi pentru ca vei avea nevoie.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Vrei sa faci prea multe lucruri deodata si din aceasta cauza vei pierde din vedere exact acele lucruri care sunt importante pentru tine. Atentie la o problema financiara care apare azi si pe care va trebui sa o rezolvi foarte repede.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu vei avea rabdarea necesara sa poti avea o comunicare deschisa si eficienta cu cei din jur si mai ales cu partenerul tau. Va trebui sa acorzi atentie unei probleme sentimentale si sa fii capabila sa o rezolvi chiar azi. Bazeaza-te pe intuitie!

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
E foarte posibil sa ai parte de o confruntare directa la locul de munca si ar fi bine sa te pregatesti pentru ce este mai rau. Nu te avanta in probleme care nu te privesc si nu face promisiuni de care nu te poti tine. Un secret va iesi la iveala si numai asa iti vei da seama ca o persoana a gresit fata de tine.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Pentru tine nu este o zi buna pentru examene si drumuri de orice fel. De asemenea nu te vei intelege prea bine cu prietenii si ar fi bine sa eviti intalnirile cu acestia. Atentie la o problema financiara si nu semna acte sau documente importante azi.

related posts

Modifică setările cookies