HOROSCOP 10.01.2011


Luna in Pesti in conjunctie cu Jupiter si Uranus ne va aduce in cale anumite schimbari, anumite dorinte de schimbare, dar  mai ales idei ingenioase prin care putem schimba unele lucruri in viata noastra cu care nu am fost de acord pana acum. Totusi, azi Luna va trece in Berbec, iar spre dupa-amiaza vom indrazni mai mult si ar trebui sa avem grija la tendintele agresive.
 


sursa: CREOLA.RO.

Capricorni celebri  : Christy Thurlington                                       

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Daca pana dupa-amiaza unele probleme legate de drumuri iti ocupa timpul, mai pe seara va trebui sa rezolvi urgent anumite chestiuni de familie. Ar fi bine sa nu iti impui cu forta propriile pareri si sa le asculti si pe ale altora.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
De dimineata, rezolvi unele probleme financiare, urmand ca, mai pe seara, sa incerci pe cat posibil sa nu te certi cu anumite persoane apropiate tie. Nu te baza pe faptul ca ceilalti iti vor intelege frustrarile, ci doar pe faptul ca nu te vor intelege deloc.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Azi iti poti rezolva foarte usor anumite probleme mai ales de ordin financiar. E posibil ca anumite concluzii legate de o problema sa iti fie tie benefice in aceste momente.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APrILIE
Ar fi foarte bine sa acorzi mai multa atentie sanatatii si mai ales sa nu te arunci cu capul inainte cand vine vorba de rezolvat anumite probleme care de fapt nu sunt ale tale.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Nu lua hotarari pripite, mai ales in ceea ce priveste banii tai. Esti avantajata doar daca lucrezi in domeniul artistic: creativitatea ta debordanta sa te ajute sa treci peste multe probleme. Niste probleme de familie se vor rezolva treptat.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Vei avea anumite neintelegeri cu partenerul, dar asta nu va fi un capat de tara. Ar fi cazul sa nu comunici eronat si nici sa spui ceva fara sa te gandesti. Asta iti poate afecta relatiile din viitor. La locul de munca nu te astepta la aprecieri si nu te lasa provocata.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
E foarte posibil ca azi, o relatie de parteneriat sa iti revigoreze planurile si sa poti duce la bun sfarsit ce ai inceput. De asemenea, in planul relatiilor e foarte posibil sa apara o persoana noua in calea ta. Incearca totusi sa nu lasi probleme nerezolvate si nici sa nu adancesti vreo problema mai veche necomunicand asa cum trebuie. Atentie la bani!

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu vei fi de acord ca azi sa faci lucruri care nu iti aduc nicio provocare si nici nu vei fi de acord ca unele idei pe care tu le consideri fara valoare sa fie puse in practica. Ar fi bine ca in acest caz sa vii chiar tu cu idei originale si e foarte posibil sa primiti o oferta interesanta in ceea ce priveste cariera ta.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Esti plina de energie si esti dispusa sa mergi pana in panzele albe pentru ideile tale. Vrei schimbare, dar nu o vei realiza peste noapte, ci doar din momentul in care vei intelege ce greseli ai facut in trecut. Este o zi buna pentru investitii si pentru asocieri.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Chiar daca ai idei foarte multe este important pentru tine sa ramai focusata pe ceea ce trebuie si pe ceea ce iti doresti. Ai multa incredere in fortele proprii si asta iti va da aripi in ceea ce priveste unele planuri. Pe cele nascute la inceputul zodiei ar fi bine sa le preocupe sa faca o schimbare necesara in viata lor.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Ai asteptat de foarte mult timp momentul ideal de a spune exact ce gandesti. Afla ca acum este acel moment. Poti sa iti spui toate of-urile, indiferent de zona in care va trebui sa faci asa (fie ca vorbim de cariera, relatii personale, familie). E cazul sa actionezi asa cum iti dicteaza constiinta si e foarte posibil ca relatia pe care o ai acum sa ajunga la momentul legalizarii.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Ai idei interesante la locul de munca, idei care vor fi apreciate pe masura lor. Simti nevoia sa fii in centrul atentiei si sa atragi privirile asupra ta. E cazul sa gasesti un echilibru in toate si vei avea numai de castigat. 

 

related posts

Modifică setările cookies