HOROSCOP 10.09.2010


Azi este o zi foarte buna pentru acelea dintre voi care sunt creative sau lucreaza intr-un domeniu care are legatura cu creativitatea. In schimb, va exista o confuzie generala pentru acelea dintre voi care sunt mai atasate de logica. E mai bine sa nu luam acum anumite decizii, ci doar sa incercam sa fim cat mai bine ancorate in realitate.

 


Fecioare celebre: Karl Lagerfeld

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Esti mai impulsiva azi si de aici pot veni destule probleme, mai ales in comunicarea cu ceilalti. Atentie si la modul in care iti administrezi banii, pentru ca ai tendinta de a cheltui mai mult decat iti permiti si uite asa poti ajunge la imprumuturi. Problemele din relatie va trebui sa ti le rezolvi singura si asta te cam sperie, pentru ca de fapt nu stii exact ce vrei. Incearca sa ceri macar un sfat de la cineva. 

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Incepi sa faci anumite planuri legate de viitor, dar ar fi bine sa iti pui ideile doar pe hartie, pentru ca nu este inca timpul sa treci la actiune. Nu incerca sa faci ceva sau sa te grabesti mai mult decat e cazul. Actioneaza doar cand vei simti ca totul este pregatit asa cum trebuie. In relatie incep sa se aseze unele lucruri si vei putea sa vezi mai clar ce a fost si ce este ok.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Pentru tine sunt zile pline de pasiune atat in relatie cat si in tot ceea ce faci. Pui atat de mult suflet in tot ceea ce actionezi, incat e posibil sa ii si sperii pe ceilalti. Incearca sa nu transformi toate acestea intr-o energie negativa.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
E posibil sa primesti o propunere de colaborare din parte unui prieten si desi ceri un timp de gandire, ar trebui sa privesti asta ca pe o oportunitate care nu ti se va mai ivi. Nu este vorba de bani aici, ci de a castiga o experienta importanta. Consulta-te si cu partenerul de viata!

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Dai dovada de o ambitie iesita din comun care ii poate inspira pe cei de langa tine dar ii si poate inhiba. Azi iti doresti sa fii in centrul atentiei si vei face tot posibilul sa se intample asta, indiferent ce costuri vor avea aceste aspecte pe termen lung. Ar fi bine sa tii seama si de sfaturile prietenilor, fara a reactiona negativ la ce iti spun.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

Ai chef de aventura, de a schimba peisajul si de a face lucruri originale, nebunesti. Pe de alta parte, de idei creative ai parte si atunci ar fi bine sa iti explorezi mai mult aceasta noua parte a ta. E posibil sa ai parte si de vesti bune despre bani sau legate de niste proiecte cu strainatatea.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Simti o stare de confuzie care te poate face sa intarzii la indatoririle tale de la locul de munca. Incearca sa nu provoci discutii aprinse cu seful, pentru ca vei putea sa revii la normal si vei recupera timpul pierdut. Spre seara, iti vei regasi buna dispozitie intr-o vizita la prieteni. In relatie se pare ca ai parte de multa pasiune, mult mai multa decat te-ai fi asteptat.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE

Poti spune ce ai in gand, dar atentie cui faci anumite destainuiri. Va trebui sa fii atenta azi la tot ceea ce spun altii in jurul, tau pentru ca nu te poti concentra la maximum. Ar fi bine ca in relatie sa incerci sa fii mai flexibila.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI

O atentionare din partea sefului te va face azi sa iti cam pierzi increderea in tine, dar ar trebui sa stii ca nu e cazul. In general, ar trebui sa accepti ca mai poti si gresi. Din pacate, nu iti doresti ca altii sa te ajute sa rezolvi problemele si atunci vei avea de pierdut.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ceea ce spui azi este foarte important, mai ales daca va trebui sa rezolvi probleme ce tin de casa si familie. Persoana iubita iti va aprecia eforturile pe care le faci pentru a stabili noi punti de comunicare. Din pacate, pui prea multa pasiune in ceea ce se intampla in jurul tau si mai ales in planul personal. Incearca sa nu devii agresiva in comunicare fara sa iti dai seama.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Se anunta o zi incarcata, asa ca te sfatuiesc sa iti stabilesti clar lista de prioritati. In cursul zilei iti vei schimba cumva programul si va trebui sa te ocupi de problemele partenerului. Vei fi nevoita sa cheltuiesti o suma considerabila pentru a repara ceva.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Incerci din rasputeri sa te autoconvingi ca tot ce faci este perfect, dar din pacate nu-ti va reusi in totalitate. Feedback-ul primit nu va fi unul foarte bun si atunci e posibil sa cazi in extrema cealalta: autodezamagire. Nu lua totul chiar asa in tragic. Astfel, vei reusi sa vezi mai clar lucrurile.
 

related posts

Modifică setările cookies