HOROSCOP 11.01.2011


Atitudinea de azi poate fi de genul: totul este posibil. Tocmai pentru ca avem mai multa energie decat de obicei, Mercur inca in Sagetator ne ajuta sa ne simtim liberi sa ne exprimam asa cum ne dorim. Din pacate, Luna se apropie de o opozitie cu Saturn, situatie care ne va ingreuna gestionarea relatiilor.


sursa: creola.ro

Capricorni celebri - Naveen Andrews

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Anumite probleme de familie revin azi, dar nu iti va fi greu sa le rezolvi daca dai dovada deputina diplomatie. Nu incerca sa spui mai mult decat este cazul la locul de munca pentru ca acolo nu vei fi in apele tale. Un anumit conflict mocnit iti va pune bete in roate pentru aproape orice.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Chiar daca vei avea multe pe cap si vei fi impinsa sa treci la actiune, ar fi bine sa asculti sfatul celor din jur. Sau, si mai bine, cere-le tu un sfat pentru a sti exact cum sa reactionezi in continuare. E posibil ca programul sa ti se modifice din cauza unor probleme la serviciu, dar le vei putea rezolva cu usurinta, fara sa privesti asta ca pe o corvoada.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Chiar daca te stapanesti cu greu, nu vei putea ocoli o cearta, o discutie mai aprinsa. Este o pornire agresiva in tine pe care nu ti-o vei putea reprima si nici masca. Ar fi bine totusi sa nu acuzi in stanga si in dreapta pentru ca risti sa ranesti persoane care nu au nicio vina. Cu toate acestea, esti capabila sa rezolvi probleme delicate si sa fii apreciata de sefi.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Poate actiunile tale nu vor exprima exact ceea ce gandesti si de aceea vei fi cumva neinteleasa de ceilalti. Iti vei crea astfel o anumita frustrare si de aceea ar fi bine sa incerci sa comunici exact ce iti doresti in loc sa lasi faptele sa vorbeasca pentru tine. Chiar daca e timpul sa culegi roadele unei activitati importante, incearca sa faci o revizuire astfel incat sa poti invata din greselile trecutului.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Va fi o adevarata provocare pentru tine azi sa apelezi mai mult la logica decat la instinct. Numai asa veti putea rezolva atat problemele din familie cat si pe cele legate de partener.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Problemele cu partenerul de viata vor fi rezolvate doar daca nu devii agresiva. Lamureste acum toate probelemele cu el pentru ca mai incolo va fi prea tarziu.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Trebuie sa dai dovada de multa incredere in sine si in propriile forte pentru a putea trece cu bine peste aceasta zi. Relatiile cu persoane din strainatate sunt periclitate si ar fi bine sa nu incercati sa faceti calatorii in aceasta perioada. Nici examenele nu sunt favorarizate.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Independenta ta, indiferent de ce plan vorbim, este foarte valoroasa pentru tine si drept urmare e posibil sa reactionezi destul de violent in cazul in care cineva incearca sa te restrictioneze. Azi sunt favorizate intalnirile de afaceri, semnarea de contracte si va fi apreciat aportul tau in societate.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Ceva probleme in familie te impiedica sa pui in aplicare un plan si asta te va frustra. Ar fi bine sa nu incepi sa acuzi pe cineva pentru esecurile tale si sa privesti realitatea in ochi. De asemenea, comunicarea ta este oscilanta asa ca ar fi bine sa nu spui chiar tot ce gandesti. 

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Iti va trebui mult curaj pentru a rezolva o problema legata de partener, dar va trebui sa o faci. Atentie la escaladarea unui conflict la locul de munca. Din punct de vedere financiar, iti poti face niste planuri indraznete pentru ca resursele vor veni de unde nici nu te astepti.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Ar trebui sa fii ceva mai atenta la finantele tale in urmatoarele zile si sa incerci sa nu faci cheltuieli inutile. Va trebui sa iti pui in functiune determinarea si autodisciplina care te caracterizeaza ca sa faci fata cu brio unor cheltuieli inutile.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Ar fi bine sa nu negi cu hotarare tot ceea ce este evident si nici sa nu exagerezi in conversatii pentru ca risti sa jignesti foarte usor. Poti avea cu usurinta un succes mare in tot ceea ce inseamna iesiri in societate, dar va trebui sa incepi a fi in primul rand sincera cu tine.
 

related posts

Modifică setările cookies