HOROSCOP 11-12.09.2010


E foarte posibil ca in acest weekend sa te copleseasca emotiile din cauza unor situatii neasteptate. Atentie la modul cum gestionezi discutiile si incotro le indrepti, pentru ca exista posibilitatea sa nu mai poti opri un tavalug emotional, mai ales in relatie. Duminica apele se mai limpezesc si ai parte de o claritate si o profunzime mai buna decat pana acum. Evalueaza totul extrem de corect si vei avea de castigat.
 


FECIOARE CELEBRE: Nicoleta Luciu

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Te simti protejata atunci cand ai in posesie anumite informatii pe care le consdieri extrem de folositoare in beneficiul tau. Totusi, emotiile te pot invinge in acest weekend si te poti trezi ca faci lucruri fara sens. Cel mai bine pentru tine este sa nu faci miscari imprudente sau sa treci la actiuni nedorite, pe negandite. Inainte de a decide ce sa faci, invata sa ai putina rabdare cu cei din jur. 

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
In acest weekend faci tot posibilul sa iti imbogatesti veniturile. Poate fi vorba de o idee pe care o pui in aplicare, de un hobby din care te-ai gandit ca poti castiga bani sau alte variante. Important este ca daca vrei sa schimbi ceva pe partea financiara, acum este ocazia potrivita, mai ales ca intalnesti si oamenii potriviti care te vor ajuta in demersul tau.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Puterea ta persuasiva este in crestere si atunci ar fi bine sa o folosesti. In dragoste esti pe punctul de a arata cat de puternica esti, dar atentie la faptul ca ai tendinte de razbunare. Nu incerca sa-i convingi pe ceilalti ca perspectiva este cea mai viabila, pentru ca nu vei avea nicio sansa.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Incerci pe cat posibil sa pari exact ceea ce nu esti si daca activitatile tale sociale sunt in crestere, pentru oamenii pe care nu ii cunosti vei parea extrem de increzuta. Nu este cazul sa incerci sa iti explici prea mult atitudinile, dar nu lasa lucruri si cuvinte nerostite fata de cei apropiati. Nu face prea mult exces de zel si nu iti asuma mai multe probleme decat poti rezolva.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
In acest weekend vei dori foarte mult sa iti apropii prietenii, familia si de aceea vor fi extrem de multe interactiuni sociale in familie. Nu inseamna ca uiti prea usor ce planuri si idei ai in ceea ce priveste ascensiunea ta sociala, doar ca in acest weekend iti vei lasa ambitiile la o parte si iti vei dori sa te relaxezi, mai mult decat orice.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
In acest weekend vei fi apreciata pentru tot ceea ce ai facut in ultimele zile, mai ales ca toate acestea vin de la persoane pe care tu le respecti foarte mult. Ar fi foarte bine daca ai acorda mai multa atentie sanatatii, mai ales ca oboseala si stresul din ultimul timp s-au acumulat foarte mult. O persoana din anturajul tau iti va crea unele probleme duminica, dar te vei descurca.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Poate ar fi cazul sa iei in considerare si faptul ca poti sa iti iei ceva timp liber pentru a pleca undeva. Drumurile sunt favorizate si ti-ar prinde bine o escapada. In relatie e bine sa-ti rezolvi cat mai curand problemele si atentie la unele dispute cu o prietena sau o femeie din anturajul tau.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Poate nu e cea mai buna idee ca in acest weekend sa socializezi foarte mult. Iti doresti intimitate si daca persoana iubita este si ea cu tine, cu atat mai bine. Asta nu inseamna ca te retragi, ci pur si simplu incerci sa iti incarci bateriile. Emotiile te pot coplesi la un moment dat, dar vei avea puterea sa iti recastigi echilibrul.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Nu prea intelegi exact de ce toata lumea incearca sa te implice in diverse activitati, iar tu nu iti doresti decat sa stai linistita. Agitatia din jur te va indispune, dar vei gasi capacitatea ca, dand dovada de calm, sa rezolvi problemele tale si ale celorlalti.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu esti in apele tale si te simti cumva agasata de anumite persoane care nu vor sa inteleaga dorintele tale. Si odata cu Luna in Scorpion nu te vei simti deloc capabila sa iti exprimi sentimentele, fie ele negative, fie pozitive. Ar fi bine sa incerci sa iti pastrezi energiile pentru saptamana care va veni, mai ales ca planeta ta, Mercur, va iesi din retrogradare.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Te simti confortabil cu toate schimbarile ce au loc in jurul tau si de aceea vei face tot posibilul sa ramai detasata. Nu vei reusi acelasi lucru cand va veni vorba de relatia ta pentru ca e foarte posibil ca partenerul sa-ti impartasesca unele lucruri pe care nu le stiai. Nu te ingrijora prea tare pentru ca problemele se rezolva doar daca nu vei deveni neobisnuit de panicata in legatura cu aceste lucruri. Incearca sa le iei usor si vei reusi sa intelegi si punctele de vedere ale celorlalti.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Simti nevoia de odihna, de a te retrage intr-un loc si sa nu faci nimic in mod deosebit. Nici macar  problemele de familie nu te simti provocata sa le rezolvi. Poate e cazul sa-ti dai seama ca nu poti trai la latitudinea celorlalti si mai ales incercand mereu sa faci fata dorintelor si asteptarilor pe care acestia le au de la tine.
 

related posts

Modifică setările cookies