HOROSCOP 12.02.2010


Intotdeauna sunt multe caile prin care putem sa rezolvam problemele curente si va trebui sa le descoperi astazi. Exista si o energie agresiva in actiunile noastre de azi si de aceea ar trebui sa abrodam totul la un nivel logic, rational si mai putin pasional. 
 


VARSATORI CELEBRI: OPRAJ WINFREY
 
VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Azi dai dovada de multa energie inovatoare si va trebui sa o temperezi un pic pentru ca nu vei putea face totul intr-o zi. Nerabdarea nu iti va fi de folos ci din contra: vei deveni iritata pentru ca te vei simti limitata. Asigura-te insa ca inovatiile la care te gandesti aduc ceva schimbari atat in cariera ta cat si in relatiile personale, pentru ca altfel nu vei experimenta decat frustrari. 
 
PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Imaginatia ta este din ce in ce mai bogata, chiar daca sursele tale de inspiratie sunt extrem de uzuale. Sefii si prietenii tai nu te vor aprecia la adevarata ta valoare si ar fi mai bine daca nu ti-ai irosi energia sa ii convingi de ideile tale pentru ca ei singuri vor ajunge la aceeasi concluzie ca si tine. Numai ca asta se va intampla mai tarziu.
 
BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
S-ar putea sa te trezesti azi in mijlocul unei batalii si nu vei vrea sa fii de partea nimanui. Vei fi la mijloc. Totul iti va parea ca se indreapta spre ceva gresit. Dar nu te panica, ci doar incearca sa iti simplifici cat mai mult viata pentru ca nu ai nevoie de complicatii.
 
TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Faci eforturi considerabile de a te concentra la locul de munca, sa iti realizezi indeplinirile de zi cu zi. Chiar daca iti doresti si urmaresti un ideal pe care il consideri din ce in ce mai indepartat  asta nu inseamna ca trebuie sa te retragi. Vei face progrese doar daca ai incredere in tine.
 
GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ai senzatia ca nimeni nu iti poate da sfaturi azi, ca tu cunosti cel mai bine lucrurile si nu iti doresti ca cineva sa fie alaturi de tine. Aerul tau de superioritate ii va indeparta pe ceilalti si de aceea ar fi bine sa iti intelegi pozitia ta reala. Iti va lua ceva timp sa-i readuci pe ceilalti langa tine astfel incat sa te sustina in continuare. Risti sa te certi cu apropiatii pentru greselile tale si ar fi bine sa intelegi ca trebuie sa adopti o alta strategie pentru a-ti realiza proiectele.
 
RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Incerci sa fii extrem de detasata azi, desi nu iti iese deloc. Totusi e bine sa iti delimitezi foarte clar rationalul de emotional, facand diferente clare dintre ceea ce simti si cum actionezi intr-un final. Vei da dovada de egoism perfect daca iti vei expune problemele tale care se tot repeta. Mai bine incearca sa-i asculti pe ceilalti si vei avea rezolvari ale problemelor tale mult mai repede decat iti imaginai.
 
LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Personalitatea ta pur si simplu straluceste azi mai ales atunci cand esti fericita si emani extrem de multa incredere in jur. Multe lucruri iti vor fi mai clare azi dar va trebui sa muncesti serios si fara oprire pentru a rezolva chiar totul. Totusi, e mai bine sa nu te ascunzi dupa vorbe mari. Asa ca apreciaza persoanele care iti spun adevarul, pentru ca pe acelea te vei putea baza de acum incolo.
 
FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Azi vei performa indiferent de domeniul in care activezi. Vei fi taioasa, rentabila si foarte realista. Azi e o zi foarte buna in care iti poti ordona orice: dosare, casa, relatii, oameni, chiar si viata ta intreaga. Nu incerca sa faci ca totul sa sune mai bine decat in realitate: vorbeste din inima si totul va fi bine.
 
BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Azi te vei aseza pe pozitii de forta si iti vei arata elocventa in comunicarea cu ceilalti. Vei fi convingatoare in a-i face pe ceilalti sa-ti urmeze ideile. Fiecare cuvant pe care il rostesti are mai multa putere decat iti imaginezi. In acest caz ar fi foarte bine sa te gandesti bine inainte sa vorbesti. E o perioada buna sa iti aprofundezi studii, cercetari etc.
 
SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nivelul de frustrare este la nivel maxim azi. Te pregatesti emotional pentru o serie de evenimente, iar problemele pe care le ai sunt numai cu privire la propria persoana si atat. Din intreg “tabloul” simti ca lipsesc unele parti si in loc sa le cauti in  locuri ascunse mai bine ti-ai focusa atentia pe lucruri stiute. Celelalte vor veni cu timpul.
 
SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Ar fi bine sa iti inchei socotelile cu trecutul daca vrei sa treci la nivelul urmator: fie ca vorbim de locul de munca, de relatie, de prieteni, de starea financiara. Vei fi destul de libera sa incerci multe lucruri noi daca te vei debarasa de trecut.
 
CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Azi iti vei manifesta autoritatea in a rezolva probleme care de mult le-ai amanat. Vei fi urmata in ceea ce vrei sa faci de persoane cu aceeasi opinie ca si tine, chiar daca tu ti-ai fi dorit ceva mai mult de atat. In loc de a stabili reguli arbitrare, mai bine te-ai gandi sa te opresti un pic si sa realizezi intreaga perspectiva asupra lucrurilor.

related posts

Modifică setările cookies