HOROSCOP 12.07.2010


Desi in ultimul timp, am trecut prin perioade mai dificile, azi, odata cu Luna in Leu, aflata in armonie cu Jupiter si Uranus, apar oportunitati, dar  si un potential de a fi extrem de pozitive. Vom fi atat de convinse ca totul va iesi bine incat chiar lucrurile vor iesi bine.
 


RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Esti gata sa imbunatatesti niste lucruri, in special la tine. E ca si cum pana azi ai fost in fata unui puzzle si gasesti dintr-odata piesa lipsa. E bine ca azi esti pusa pe actiune si faci lucrurile asa cum trebuie.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Azi e foarte posibil sa semnezi niste documente importante si astfel vei fi mandra de tine si de ce ai realizat. E foarte posibil ca sa tii toate aceste lucruri cumva ascunse fata de cei din jur pentru ca vrei sa pastrezi cat mai mult confidentialitatea. In plan sentimental este mai important pentru tine acum sa iubesti decat sa fii iubita.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Ai putea fi foarte eficienta azi. In plus, ai putea descoperi accidental un secret bine pastrat. Relaxeaza-te şi amesteca-te in multime, pentru a nu atrage atentia asupra ta.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Tu ai ceva probleme in planul emotional si esti un pic confuza. Incearca sa gasesti solutii creative in loc de a incerca sa alegi intre o varianta sau alta mai conventionale. La locul de munca vei reusi cu greu sa iti indeplinesti obligatiile dar vei fi surprinsa sa realizezi cat de mult se asteapta sa faci colegii si sefii.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Chiar daca week-end-ul abia s-a terminat se pare ca tu ai multa nevoie de relaxare. E cazul totusi sa-ti indeplinesti obligatiile de la locul de munca, iar mai tarziu sa faci ceva distractiv. E adevarat ca in acest moment nu te vei multumi cu o distractie banala, ci cu o activitate care iti va angaja si mintea.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Azi este timpul sa descoperi lucruri noi si e cazul sa o faci impreuna cu cineva care te va ajuta foarte mult in explorarea ta. E bine ca azi sa iesi un pic din rutina ta normala si sa faci lucruri pe care pana acum nu le-ai fi putut face.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                              
Te poti concentra cu usurinta asupra unui proiect nou caruia ii vei acorda intreaga ta atentie. Poate e cazul sa faci ceva si cu sanatatea ta, poate un regim de detoxifiere si acum este momentul bun de a face asta.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
E cazul sa treci cat mai curand la fapte in loc sa stai pe loc si doar sa vorbesti despre asta. E adevarat ca pana acum ai asteptat un semn sau ca cineva sa te solicite sa faci ceva in sensul in care ti-l doresti dar nu mai este cazul sa astepti. Actiunea este cea mai buna solutie pentru tine, de acum incolo.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                    
Nu e nimic in neregula cu faptul ca azi chiar crezi ca poti face lucruri deosebite si speciale, dar ar fi bine sa nu te pretinzi superioara celorlalti. Este o zi favorabila relatiilor de la locul de muca si vei putea sa convingi usor colegii de faptul ca ai dreptate. Chiar daca te simti inconfortabila in pozitia de lider, poti sa iei azi decizii importante doar daca te vei consulta si cu ceilalti.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILI
Entuziasmul tau de azi este contagios si ai multa energie pe care, daca nu vei stii cum sa o folosesti, o vei risipi. E posibil sa ti se ceara ajutorul de catre un prieten sau un membru al familiei. Dupa un week-end agitat in plan sentimental, partenerul va reveni la tine cu o atitudine pozitiva.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI 
Anumite vesti legate de familie nu iti vor crea o stare de bine dar incearca sa vezi si partea plina a paharului. Esti capabila sa treci cu brio anumite teste azi sau poate chiar niste examene. Mentalul tau este excelent. Atentie insa la unele calatorii pe care va trebui sa le amani si la frustrarea creata de aceasta situatie.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Persoana iubita iti va cere sa iti setezi nevoile tale dupa nevoile sale. E adevarat ca tu nu ti-ai dorit sa-ti asumi vreun rol pana acum in a rezolva problemele impreuna si de aici se pot naste unele conflicte. E mai bine sa incerci sa oferi mai mult decat sa iei si vei vedea ca te vei simti mai bine. Lasa orgoliile la o parte.
 

related posts

Modifică setările cookies