HOROSCOP 13.01.2011


Anumite lucruri trebuie facute si cu cat vom amana mai mult realizarea lor cu atat ne va fi mai greu. Azi sunt de asteptat multe probleme financiare, dar si rezolvarea unora dintre acestea. Rezultatele unui anumit plan pot fi azi foarte bune. Vor fi binevenite parteneriatele de orice fel si chiar puteti avea incredere in persoanele de langa voi si sa le ascultati sfatul.
 


SURSA: CREOLA.RO

Capricorni celebri - Emilie de Ravin 

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Chiar daca acum iti doresti cam multe ar fi bine sa te opresti un moment si sa incerci sa vezi exact ce poti face. Aspiratiile tale profesionale sunt destul de mari si acum trebuie sa vezi si daca iti poti duce la implinire dorintele.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Esti destul de entuziasmata in ceea ce priveste anumite relatii pe care le ai cu cei din jur si e posibil ca anumite dezamagiri sa vina mai pe seara; ceva care ti-a placut mai pe seara sa nu-ti placa sau e posibil sa fi inteles gresit lucrurile. Oricum ar fi, nu lua chiar totul in tragic.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
E posibil ca anumite persoane sa iti spuna lucruri care nu iti vor fi chiar placute si ar fi bine ca azi sa incerci sa iti spui si tu parerea. Atentie la anumite probleme financiare si mai ales cele care pot aparea la persoanele mai tinere.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Simti ca nu esti chiar pe drumul cel bun azi, mai ales ca anumite discutii te fac sa te simti inconfortabil. Ai grija ca azi sa-ti indeplinesti cu acuratete toate obligatiile pentru ca anumite persoane sunt cu ochii pe tine si asteapta o greseala din partea ta.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Anumite informatii ajung la tine dar iti va fi destul de greu sa le si procesezi. Ar fi bine sa incerci sa faci un pas in spate si sa analizezi ceva mai mult o anumita problema care cere atentia ta.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Odata cu intrarea lui Mercur in Capricorn, o sa simti ca anumite responsabilitati pe care le ai trebuie neaparat facute si nu ignorate. Anumite oportunitati in cariera pot aparea azi dar nu te arunca cu capul inainte. Gandeste-te ce poti face cu ceea ce ai in loc de a te gandi la lucruri care nu sunt realizabile.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Azi nu este o zi grea pentru tine. Din contra. O anumita persoana din anturaj va vrea intr-un fel sau altul sa preia cumva controlul asupra ta si asta nu vei putea permite. Astfel, nu vei putea evita un conflict.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu esti chiar atat de fericita ca altii isi doresc sa impartaseasca cu tine diverse informatii. Nu este vorba de faptul ca nu vrei sa stii ce se intampla, ci doar de faptul ca ai problemele tale personale de rezolvat, iar de altii nu ai nici timp, nici chef.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Incerci sa urmezi exact planul pe care ti l-ai propus azi si nu vrei sa te abati de la regulile deja impuse. Poate e cazul sa demonstrezi si tu ca esti indrazneata si ca poti realiza lucruri ocolind cai deja batatorite. Daca vei da dovada de creativitate, vei avea de castigat.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
E mai intelept ca azi sa-ti tii emotiile pentru tine decat sa le strigi in gura mare. E cazul sa faci o analiza succinta asupra ultimelor evenimente ca sa stii ce ai de facut in viitor.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Chiar daca nu toata lumea este de acord cu tine, asta nu inseamna ca si are ceva cu tine. E cazul sa accepti si alt gen de pareri in jurul tau si sa incerci sa ai mintea deschisa. In plan personal ar fi foarte indicat sa nu mai privesti lucrurile doar din punct de vedere practic. Lasa si inima sa se bucure de ceea ce ai reusit sa faci pana acum.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Un membru al familiei sau o prietena incearca sa te copleseasca cu problemele pe care le are chiar daca tu nu iti doresti asta. Vei evita cu gratie absolut orice nu te priveste si vei fi cat se poate de egoista, cel putin in aceasta privinta. E cazul sa faci azi sau maine un drum asteptat demult.
 

related posts

Modifică setările cookies