HOROSCOP 13-14.11.2010


In acest week-end, putem trece de la o extrema la alta in ceea ce priveste sentimentele, emotiile noastre. Vi se pot intampla lucruri stranii si neconventionale si de aceea e posibil sa nu intelegeti exact parte buna sau rea a unor evenimente. Important este ca putem sa socializam in acest week-end sa ne intalnim cu oameni apropiati, putem pune la cale o intalnire mai speciala in familie sau cu prietenii.


Scorpioni celebri: Calista Flockhart

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Daca exista vreo posibilitate sa nu muncesti in week-end ar fi foarte bine sa faci asta pentru ca ai nevoie de o pauza. Nu esti in apele tale si e posibil sa nu iti fie chiar atat de ok in preajma unor prieteni. Vei refuza unele intalniri sau petreceri din motive extrem de vagi. Dar e ok daca tu simti ca nu trebuie sa faci acel lucrur. Important este sa nu te simti intr-un fel vinovata si sa acorzi mai multa atentie familiei.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE

Ar fi bine sa nu faci drumuri in acest week-end pentru ca vor fi pline de stres, de intarzieri si nu vei ajunge la timp acolo unde iti doresti sau pot interveni diverse probleme. Este cazul sa te odihnesti sau sa folosesti acest week-ebnd pentru relaxare pentru ca ai mare nevoie.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Abordarea ta in anumite probleme, mai ales financiare nu poate decat sa-i streseze pe ceilalti si in special pe partenerul tau. Fie ca vrei sa cheltui sau n,u acesta este un punct sensibil in acest week-end. Esti extrem de stresata de ceea ce te sfatuiesc prietenii sa faci pe de o parte si ceea ce iti spune familia sa faci. Poate e cazul sa iei o pauza si sa incerci sa asculti opiniile tuturor. Dar decizia trebuie sa-ti apartina in totalitate.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

E foarte posibil sa dai dovada de un sentimentalism exagerat, fie ca vorbim de familie, prieteni sau simple cunostinte. Poti anticipa cu usurinta foarte multe lucruri asa ca ar fi benefic pentru tine sa iti poti folosi aceasta capacitate. Fii prudenta la tot ce inseamna cheltuieli pentru ca vei avea tendinta sa iti cumperi ceva total inutil.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Esti extrem de stresata si un pic de odihna nu ti-ar strica, altfel risti sa te epuizezi la maximum. Ceilalti vor fi extrem de interesati de sfaturile tale si ti se va cere extrem de des ajutorul. Il poti acorda cu nonsalanta si astfel vei ajuta mai mult decat speri. E posibil sa ai o disputa cu cineva, dar nu este cazul sa exagerezi mai mult decat de obicei.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE

Esti extrem de instabila iar toanele tale vor da de furca in special partenerului. Prietenii vor incerca sa stea departe de tine si te vei simti respinsa din unele activitati sociale. Incearca sa nu proiectezi asupra altora problemele tale si astfel vei putea sa nu iti periclitezi planurile viitoare. Nu  lua o hotarare importanta fara partenerul de viata si  acorda o atentie mai mare odihnei.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI

Simti ca esti un pic depasita de evenimente si ai atatea de facut incat nu-ti mai vezi capul de treaba. E cazul sa iei masuri impotriva oboselii acumulate. Incearca sa tii seama de reguli si in acelasi timp sa iti pui si creativitatea la lucru. E posibil sa trebuiasca sa faci ceva schimbari pe loc si sa iei de la capat unele lucruri dar priveste totul cu optimism si nu-ti pierde cumpatul.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

Te simti cam apasata in ultima vreme de relatiile complexe pe care le ai si care-ti ridica multe semne de intrebare. Te intrebi cum ar trebui sa faci sa te simti bine, dar totusi fara sa iesi din rutina. Nu prea e in regula sa te simti captiva fara sa stii ce te asteapta la capatul drumului. Totusi, zilele acestea, te simti un pic mai bine pentru ca iti pui imaginati la lucru, iar aceasta te poate ajuta sa-ti clarifici planurile de viitor.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Familia ta este un pic contrariata si ti se va reprosa ca esti extrem de detasata de problemele pe care in mod curent ar trebui sa te preocupe. Insa, o problema te preocupa la un nivel profund si incerci sa-i gasesti si rezolvarea. In acest stadiu, cel mai bine este sa ramai pozitiva si optimista pentru ca asta te va apropia mai mult de succes. Acordati o mai mare importanta relatiei sentimentale pentru ca altfel riscati sa va suparati partenerul.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Vei fi destul de concentrata pe tot ce inseamna parteneriate, semnaturi de acte si e foarte posibil sa te gandesti sa iti faci dreptate prin justitie. Nemultumirile tale pot fi si din partea iubitului. Adevarul este ca il faci sa se simta extrem de nesigur pe el. Incearca sa stati de vorba pentru ca sunt sanse sa va reveniti.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Esti favorizata din punct de vedre financiar si este foarte important ca poti sa faci rost de niste bani foarte usor. E timpul sa incepi sa culegi roadele pentru un proiect in care te-ai angrenat cu ceva timp in urma. E ca si cum ati fi ajuns la linia de finish si te veti simti ceva mai bine.


BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Te consideri intr-o competitie si in acest moment inca nu s-a anuntat castigatorul. Pierzi foarte multa energie si nici nu vei castiga nimic in acest fel. Incearca sa iti scoti din minte competitia asta imaginara si sa revii cu picioarele pe pamant. Cineva din familie va incerca sa te convinga in  anumite privinte,  dar nu va face decat sa-ti accentueze anumite frustrari.

 

related posts

Modifică setările cookies