HOROSCOP 14.01.2011


Cele patru planete care se afla in aceste zile in Capricorn ne aduc multa activitate incepand de azi in domeniul carierei si mai ales ne fac sa fim ceva mai realiste decat pana acum. Luna in Taur ne poate aduce mai multa dorinta de a avea lucruri si poate ne pregatim in acest week-end de un mic shopping, avand in vedere si reducerile din aceasta perioada din magazine. Astrele ne ajuta sa facem achizitii cu cap si fara sa dam prea multi bani din buzunar.
 


sursa: creola.ro.

Capricorni celebri - Ryan Seacrest

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Azi ai multa incredere in tine, in ceea ce poti ceea ce nu este rau, ci chiar foarte bine. Atentie insa la nivelul de cheltuire a banilor pentru ca te vei trezi ca nu ai inca suficienti pentru ceea ce iti doresti. Putina rabdare nu ar strica si atentie la modul in care iti reversi energia pentru toata lumea. Te-ai putea trezi mai pe seara extrem de obosita.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Incepi sa vezi o noua directie pe care viata ta trebuie sa o abordeze. Chiar daca anumite lucruri inca nu-ti sunt clare, cu siguranta in urmatoarele saptamani te vei lamuri mai mult. Important este ca odata cu intrarea lui Marte in zodia ta, vei avea ceva mai multa energie pe care sa o canalizezi spre directia dorita.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Anumite dorinte ale tale pot deveni realitate daca vei sti exact cum sa iti joci cartile pe care le ai in mana. Anumite decizii luate azi pot fi cu bataie lunga si asta iti va mai spori un pic increderea in tine.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Daca astepti momentul potrivit sa incepi un proiect nou, nu te mai minti pentru ca momentul poate fi oricand. Ai parte de ajutorul anturajului in a face exact ceea ce iti doresti si ar fi foarte bine sa te bazezi foarte mult pe prietenii pe care ii ai pentru ca te sfatuiesc de bine.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Un anumit pragmatism te poate face azi sa vezi lucrurile exact asa cum sunt, iar anumite ganduri si fantezii proprii pot sa prinda cumva contur. Spune tot ceea ce gandesti fara frica pentru ca oamenii din jur te vor aprecia pentru modul tau realist de a pune problema.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ai realizat in sfarsit ca ti-ai setat perspectivele prea inalte si nu reusesti sa treci peste unele obstacole decat daca faci mici compromisuri. Ar fi cazul sa iti dai seama ca asta te macina si te supara. Incearca sa nu mai fii atat de scrupuloasa si incearca sa inveti lectia rabdarii.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Ai in fata o zi minunata in care poti comunica exact cum iti doresti cu cei din jur. Stresul nu este atat de mare asa ca poate ar fi cazul sa-ti faci anumite planuri legate de week-end.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Te simti tradata azi de catre o prietena sau un prieten, o prietena sau cineva de la locul de munca, dar nu face prea mare caz din asta. Nu este totul asa cum crezi, dar nici nu esti departe de adevar. Ca sa stii sigur, incearca sa comunici cu persoana respectiva. Nu incerca sa fii mai agitata decat esti de obicei si nu precipita lucrurile. Incearca sa fii flexibila si sa nu judeci pripit.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Iti va fi dificil sa eviti o situatie neplacuta in familie si cineva apropiat se va supara pe tine pentru ca nu te vede in stare sa solutionezi lucruri simple. Nu esti o luptatoare in adevaratul sens al cuvantului, dar nici lasa nu esti. Incearca sa demonstrezi asta azi pentru a putea schimba parerea celorlalti.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Responsabilitatile tale azi cresc si de abia vei face fata acestora. E bine totusi sa ai energie suficienta pentru a le rezolva, dar in acelasi timp ai o teama ca ai putea gresi. Vei gasi solutiile potrivite doar apeland la creativitate, iar munca ta va fi apreciata. Refuza orice invitatie pentru ca ai mare nevoie de odihna.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Este o zi foarte buna pentru a te indragosti sau pentru a avea o anumita comunicare aparte cu persoana iubita. In orice caz poti sa spui de abia acum ce ai pe suflet, iar intelegerea va fi totala.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Este o zi foarte buna in care sa iti poti arata abilitatile si sa dai examene. Incearca sa nu faci nicio speculatie financiara azi si nici sa semnezi documente, iar daca esti nevoita sa o faci citeste-le cu atentie.
 

related posts

Modifică setările cookies