HOROSCOP 15.01.2010


Afla ce-ti rezerva astrele pentru ziua de azi si ia cele mai bune decizii la capitolele dragoste, sanatate, bani!


CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Ai probleme in dragoste si incerci sa eviti cat poti acest lucru, dar ar trebui sa iei cumva taurul de coarne. Te lovesti de diverse probleme azi, dar faptul ca te gandesti la relatie iti poate afecta activitatea curenta. Va fi nevoie sa ai nervii tari pentru a rezista. 

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Nu este o perioada buna pentru Varsatori. Cel mai bine ar fi sa nu te simti persecutata pentru ca asta iti va strica nu numai imaginea in fata celorlalti, ci si imaginea pe care o ai despre tine. Varsatori sunt avantajati daca in activitatea lor curenta trebuie sa dea dovada de imaginatie si creativitate, pentru ca la acest nivel ei stau foarte bine. Ai nevoie de energie si de aceea ar trebui sa-si supraveghezi sanatatea. Asa ca renunta la excesele sexuale, de alcool sau de tigari.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Daca esti stimulata la nivel intelectual, totul este perfect pentru tine. Pestii au parte de provocari, la care trebuie  sa raspunda dupa isi asculta intuitia. Nu ezita sa pui lucrurile pe roate, vei reusi sa realizezi proiectele la care te gandesti.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Azi dispui de niste bani, dar trebuie prudenta si sa te abtii cat poti de la cheltuieli. In plus, ar fi cazul sa iei unele masuri si sa ai grija de sanatatea ta. Daca iti propui asta vei reusi sa-ti atingi scopul.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Responsabilitati de serviciu pe care nu le accepti cu bucurie pentru ca asta iti va rapi din timpul petrecut cu familia. Partenerul te va intelege si iti va oferi suportul necesar. Cei mai tineri, aflati in cautarea partenerului ideal, ar trebui sa inteleaga ca asa ceva nu exista. Cuplurile in schimb simt gustul aventurii.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu te vei intelege bine azi cu copiii care fac unele trasnai si te scot din sarite. Este inutil sa ridici vocea, asa nu vei rezolva nimic. Iti faci relatii utile cu persoane pe care le intalnesti si afacerile merg bine. Daca vrei sa faci un cadou unei persoane speciale, vei reusi s-o impresionezi.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Iti canalizezi energia catre unele hobby-uri in care ar trebui sa investesti pentru ca iti aduc linistea de care ai nevoie. Si mai mult decat atat, pe viitor pot deveni adevarate resurse financiare. Daca ai idei sau planuri, este bine sa actionezi pentru a nu rata sansa oferita de destin.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ai parte de intalniri azi si e foarte posibil sa cunosti o persoana care reuseste sa te bulverseze. Este mai experimentata decat tine in dragoste si iti trezeste apetitul erotic intr-un mod nebanuit. Cuplurile traiesc momente de pasiune. Verifica bine daca ai platit toate facturile sau impozitele ca sa nu te trezesti cu surprize.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Azi ar trebui sa-ti reprimi orice fel de agresivitate. Relatiile cu cei dragi sunt tensionate. Ti se cere sa fii mai amabila cu persoanele din viata sociala si mai categoric acasa. Gresesti daca incerci sa-ti convingi interlocutorii printr-o logica imbatabila.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ai parte de piedici, intarzieri, care te afecteaza.Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti pui la bataie diplomatia binecunoscuta si fii prudenta daca trebuie sa participi la niste intalniri sau sa iei parte la discutii. Risti sa-ti expui ideile ca pe niste precepte regale, fara sa pui nici un pret pe ceea ce gandesc altii.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Azi esti plictisita si nu prea iti doresti apropierea celorlalti. Ar trebui sa fii lasata in pace. Atentie la persoana iubita: e foarte posibil sa nu se simta foarte bine langa tine. Acorda-i putina atentie si totul va fi bine.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
In aceasta perioada dai dovada de multa energie. Ai grija sa nu o risipesti pe lucruri inutile si concentreaza-te pe ceea ce intereseaza cu adevarat.  Ai grija la sanatate! Daca vei incerca sa nu te mai extenuezi, te vei simti mai bine.
 
 

related posts

Modifică setările cookies