Zodiacul indragostitilor. Afla ce schimbari au loc in viata fiecarei zodii atunci cand incepe sa simta fluturi in stomacBERBEC


Îți pierzi poftă de mâncare. Nu te poți gândi decât la el. Simți că el este tot ceea ce ai nevoie în viață asta și nu mai simți nevoia de a mânca, de a dormi, de a te odihni. 

 

TAUR

 

Îți ieși din rutină și nu te mai poți concentra la treburile zilnice pe care le ai de făcut. Mai mult, le abandonezi. Uiți de responsabilități și pui dragostea pe primul plan. Și al doilea. Și al treilea. Nimic nu mai contează! Toate acțiunile tale se îndreaptă către persoană iubita.

 

GEMENI


Te simți energizată și ai senzația că toată lumea e a ta. Se vede pe chipul tău că radiezi de fericire, optimism și speranța. Ceilalți te pot surprinde zâmbind sau roșind fără motiv.


RAC


Când te îndrăgosteșți de cineva, ai tendința de a glorifică acea persoană. Practic, o crezi perfectă. De fapt, proiectezi ideea ta de perfecțiune asupra “alesului” și încetezi să îi mai vezi orice defect.


LEU


Când te îndrăgosteșți, începi să ai mai multă grijă de ține însăți. Te aranjezi mai mult, mergi la coafor, îți cumperi haine noi. Începi să fii mult mai atentă la detalii.

 

FECIOARA


Visezi la cai verzi pe pereți. Asta ți se întâmplă când te îndrăgostești. Deja te vezi soția lui, la casă voastră, cu doi copii cârlionțatâ cu ochi albaștri. Îți creezi o realitate alternativă.


BALANȚă

 

Începi să îți faci griji. Într-una! Dacă nu sună, de ce nu sună? Îți faci o mulțime de scenarii semi-catastrofale. Analizezi fiecare cuvânt pe care îl zice… și pe care nu îl zice. Îți faci griji înainte să se întâmple ceva concret.


SCORPION


Simți că viață ta este considerabil mai bună. Începi să te întrebi cum de nu v-ați găsit mai devreme, cum de ai putut trăi atâta timp fără el. Odată cu dragostea ta, dispar toate frustrările și suferințele anterioare.


SĂGETĂTOR


Devii excesiv de geloasă. Te aprinzi imediat cum vezi alte fete vorbind cu el sau când preferă să își petreacă timpul cu altcineva. Ți se face dor imediat ce pleacă și devii irascibilă.

 

CAPRICORN


Începi să îi găsești perfecțiunea chiar și în defecte. Îl iubești cu bune și cu rele și începi să îl idealizezi. Găsești irezistibil tot ce zice și ce face și îi adori chiar și obiceiurile mai enervante.


VĂRSĂTOR


Ești aproape obsedată de el și vorbești non stop despre nouă ta iubire. Îți înnebunești prietenele și familia și îți faci planuri să le faci cunoștință. 


PEȘTI


Încerci să devii nu numai iubita lui, dar și aliată și susținătoarea partenerului. Îi iei apărarea, îl ajuți și faci orice că el să se simtă bine.

related posts

Modifică setările cookies