Ei se descurcă cel mai bine în plan amoros. 4 zodii care pot cuceri pe oricine


Ei sunt cei 4 nativi care pot cuceri oricand, pe oricine, fara sa miste un deget. Te regasesti printre ei?


Gemeni

Gemenii sunt unii dintre cei mai expresivi si comunicativi nativi ai zodiacului, iar asta ii ajuta sa intre sub pielea oricui. Daca faci dintre persoanele care apreciaza o discutie buna, atunci vei fi cu siguranta atrasa de un nativ al zodiei Gemeni. Prietenos si afectuos din natura, acesta va avea mereu grija sa nu te plcitisesti si te va cuceri cu starea loui aparent vesela non stop.

Leu

Leii adora sa puna totul intr-o lumina pozitiva. Va fi mereu disponibil, la orice ora din orice zi si va avea grija sa afli intotdeauna ca a avut succes in diverse activitati. In plus, nu va rata niciuna dintre calitatile lui, atunci cand vorbeste despre propria persoana, iar tu nici nu vei realiza ca se lauda, pentru ca sarmul il ajuta sa ascunda totul sub o patura de modestie.

Balanta 

Balantele sunt extrem de politicoase si se implica in toate problemele celorlalti, de la cea mai mica invitatie pe care le-o faci. Va incerca sa te faca sa razi intotdeauna si te va asigura in toate felurile posibile ca tu esti singura persoana care ii merita si atrage atentia. Cine nu vrea asta?

Sagetator

Cea mai mare calitate a lor este umorul. Sagetatorii stiu intotdeauna sa te faca sa razi cu gura pana la urechi si sa te antreneze in aventuri la care nu te-ai fi gandit pana sa ii cunosti. Uneori par sa aiba idei nebunesti, dar tocmai asta te va atrage in mrejele lor si te vor face sa vezi lumea cu alti ochi.

related posts

Modifică setările cookies