Berbec

Posibil, astăzi, să treci de la o starea la alta, să ai parte de trăiri intense, dar diferite și să decizi să ții pentru tine niște informații, pe care le-ai aflat întâmplător. De asemenea, înțelegi anumite situații sau trăirile de care ai parte și nu te mai îndoiești de ce simți în raport cu o persoană, cu care îți dorești din ce în ce mai mult să fii.

Taur

Astăzi este posibil să-ți dai seama că trebuie să eviți anumite persoane, pe care nu te poți baza și fac promisiuni de care nu se țin. Pe de altă parte, planul sentimental renaște și vei avea niște revelații, intuiții, care pot schimba o direcție.

Gemeni

Te simți foarte solicitată în planul profesional și începi să nu mai ai satisfacții, semn că trebuie să faci o schimbare. Nu-și au rostul regrete sau faptul că ai luat o decizie cândva, care te-a adus acum în situația aceasta. Important este să-ți dai seama cum poți îndrepta, iar soluția salvatoare vine printr-un prieten.

Rac

Posibil astăzi să analizezi o situația de viață ivită în familie, în relația cu unul dintre părinți, din partea căruia ai avut o dezamăgire. Dacă vei analiza la rece și vei căuta să înțelegi conjunctura, vei reuși să treci mai ușor peste aceste nemulțumiri.

Leu

Astăzi este posibil să primești vizita unor prieteni, care-ți fac un cadou surpriză. De asemenea, și de la drum, din străinătate sau de la familie poți primi o sumă de bani. Pe de altă parte, ai o nemulțumire că te lovești de amânări sau blocaje să intri în posesia unor sume de bani sau a unor beneficii de la serviciu.

Fecioară

Astăzi este posibil ca partenerul să aplaneze un conflict și lucrurile să aibă o evoluție interesantă, mai ales dacă te afli la începutul unei relații. Recomandarea astrelor este să cooperezi cu situația și să lași timpul să rezolve. Cât Mercur, guvernatorul tău, se află în mișcare retrogradă, este indicat să nu te lansezi în dispute.

Balanță

În prima parte a zilei, cauți să rezolvi o serie de chestiuni administrative, dar și sarcini de serviciu sau care țin de o colaborare, pe care o desfășori în paralel. În partea a doua, însă, se activează casa relațiilor, unde este posibil să se tensioneze și încordeze relațiile, lucru care nu va duce la nimic bun. Prin urmare, recomandarea este să dai dovadă de diplomație și să eviți conflictele.

Scorpion

Și astăzi este o zi cu trăiri și emoții puternice și le poți direcționa către un proiect creativ, pentru că ai inspirație. Posibil să apară și sentimente confuze în raport cu partenerul de cuplu și să-ți faci griji din ceva ce nu este de fapt.

Săgetător

Astăzi, pot avea loc împăcări cu cineva din familie și chiar dacă nu ești mulțumită de cursul unor evenimente, lași de la tine, pentru că realizezi că nu mai au rost dispute pe teme de principii sau care implică casa, spațiul de locuit, patrimoniul și trecutul.

Capricorn

Astăzi, simți nevoia să te consulți cu cineva, să ceri niște păreri legate de demersuri, care privesc direcția profesională. Planetele din zodia Pești îți dau o stare de confuzie și nu știi clar dacă te îndrepți într-o direcție bună. Ai o mare nevoie de a-ți lărgi orizontul și să ai parte de experiențe noi.

Vărsător

Dacă nu poți rezolva acum toate situațiile, în care ai nevoie de bani, încerci o reorganizare a cheltuielilor și este bine să-ți faci un plan pe termen lung, de care să te ții. Surpriza poate veni din partea cuiva din familie, care te ajută cu o sumă de bani.

Pești

Astăzi este posibil să te simți mai bine, mai ales că Luna formează o conjuncție cu Venus, micul benefic, în casa personalității și aduce ajutor și o stare de spirit bună. Se dinamizează axa relațiilor și petreci ziua în compania partenerului.