Berbec

Astăzi este o zi favorabilă petrecerii timpului cu prietenii sau pregătirii unor strategii pe termen lung a proiectelor de la serviciu. Pentru că Luna traversează zodia Vărsător, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de la prieteni, dar și eforturi privind încasarea unor sume de bani dintr-un proiect extraprofesional.

Taur

Posibil astăzi să te nemulțumească ceva în raport cu o situație, care apare neașteptat în planul profesional și o discuție să nu meargă în direcția dorită de tine. În ce privește planul amoros este posibil să decizi să faci o schimbare.

Gemeni

Astăzi ești tentantă să faci niște rezervări la cazare sau avion pentru vacanța de vară. Posibil să te alături unui grup de prieteni. În planul sentimental apar evenimente care pot schimba cursul unei relații.

Rac

Astăzi este posibil să faci eforturi să intri în posesia unor sume de bani. Pe de altă parte, la serviciu apar de la o zi la alta evenimente care-ți dau peste cap planurile, volum mare de muncă, schimbări la nivelul conceducerii și ai impresia că lucrurile nu se mai stabilizează.

Leu

Contextul astral de astăzi aduce dialoguri cu partenerul de cuplu, legate de rezolvarea unor chestiuni birocratice, stabilirea vacanței, dar și preocupări pentru starea de sănătate și adoptarea unui regim de viață sănătos. În planul profesional ai nevoie de o schimbare.

Fecioară

Luna îți activează astăzi casa muncii și sănătății și vei fi foarte organizată la locul de muncă, să faci față sarcinilor și respectării unor termene limită. Posibil să apară și o situație în relația cu unul dintre colegi, care să ducă spre un conflict, care mocnește de mai mult timp. Recomandarea astrelor este să nu te suprasoliciți sau enervezi, pentru că-ți poate afecta sănătatea!

Balanță

În relația cu partenerul de cuplu pot interveni schimbări în bine dacă faci efortul să eviți niște conflicte și să schimbi abordarea. La serviciu, traversezi o perioadă destul de aglomerată, cu multe schimbări. Ești nemulțumită de o perioadă mai mare de timp și decizi să mergi la interviuri.

Scorpion

Posibil, astăzi, să apară evenimente neprevăzute cu casa sau în familie, care pot duce către tensiuni cu partenerul de cuplu. Recomandarea astrelor este să cauți să eviți conflicte, mai ales până pe 25 aprilie, cât planeta comunicării este în mișcare retrogradă, și vor mai aparea diverse încurcături.

Săgetător

Contextul astral de astăzi aduce surprize în deplasări sau primești informații sau vești care pot schimba planurile tale. La serviciu ești foarte eficientă și situația financiară se poate schimba favorabil, în urma încheierii unui contract nou.

Capricorn

Posibil astăzi să apară cheltuieli neașteptate sau surprize în efectuarea unor plăți, să fie nevoie să plătești o sumă mai mare, să se încurce o plată, să recuperezi mai greu o sumă de bani dintr-o tranzacție online.

Vărsător

Astăzi este posibil să fii mai tensionată. Ai multe de pregătit și nu știi cum să împarți timpul mai bine. Atenție la relațiile cu ceilalți pentru că riști să intri în conflicte, dacă eviți o atitudine impulsivă! Comunicarea este cheia și felul cum pui problema.

Pești

Posibil astăzi să te simți mai obosită și să ai nevoie de mai multe pauze la serviciu, să te reechilibrezi mai greu. Amâni o ieșire în oraș și preferi să-ți petreci timpul liber acasa, în tihnă, lângă persoanele dragi. În partea a doua a zilei, posibile vești surpriză de la prietenii din străinătate.