Berbec

Cu Venus, planeta iubirii, de astăzi, în tranzit prin zodia ta, vei fi deschisă flirtului și aventurilor romantice, ai dispoziție să încerci experiețe noi și curaj să inițiezi acțiuni. Atenție la faptul că vei fi tentantă să te arunci cu capul înainte, fără să analizezi înainte dacă e bine să te implici sau nu într-o relație romantică!

Taur

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea ta, începe să traverseze zodia Berbec, respectiv casa frământărilor interioare, lucrurilor ascunse și trecutului. Urmează o perioadă când vei fi mai interiorizată și vei căuta să-ți analizezi sentimentele față de o persoană. Pot să apară și persoane din trecut, cu care să reiei o relație, să începi o poveste de iubire ascunsă.

Gemeni

Venus, guvernatoarea casei iubirii, ajunge astăzi în zodia Berbec, pe sectorul vieții sociale, prietenilor și planurilor de viitor. Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști, prin intermediul prietenilor pe cineva de care să te simți atrasă. De asemenea, vin oportunități de natură profesională, propuneri de colaborări.

Rac

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, aduce oportunități în sectorul profesional, oferte de job. De asemenea, poți să faci impresie bună superiorilor, să primești o funcție sau o promovare. Relațiile cu superiorii sunt bune și ai curajul să te afirmi.

Leu

Începând de astăzi cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Berbec, ești stimulată să faci pași importanți în zona dezvoltării profesionale. Ai șansa să te înscrii la cursuri, să te perfecționezi profesional și să te pui mai mult în valoare. De asemenea, crește dorința de a călători și de trăi experiențe noi.

Fecioară

Venus, micul benefic, începe să tranziteze zodia Berbec, respectiv sectorul intereselor financiare, relațiile și viața întimă. Urmează o perioadă cu oportunități de câștig din colaborări, dar și prin intermediul partenerului. De asemenea, sectorul intim se animă și ai parte de pasiune în cuplu.

Balanță

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea ta, începe să traverseze zodia Berbec, respectiv sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale și vei avea parte de o perioadă dinamică în cuplu sau în sfera încheierii unor contracte. Au loc împăcări și dacă ești singură, poți începe o relație nouă.

Scorpion

Sectorul muncii și sănătății este activat de astăzi de intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Berbec. Vei reuși să armonizezi relațiile cu colegii de muncă și să muncești mai ușor, să eficientizezi activitatea profesională. În ce privește sănătatea este posibil să simți o îmbunătățire.

Săgetător

Cu Venus în tranzit, de astăzi, prin zodia Berbec, vei avea parte de o îmbunătățire a sferei sentimentale. Crește dorința de aventuri și flirt și dacă ești singură, s-ar putea să începi o poveste nouă de iubire. Dacă ești părinte, se îmbunătățesc relațiile cu copiii și le rezervi mai mult timp.

Capricorn

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Berbec, îți poți îmbunătăți viața de familie și să-ți rezervi mai mult timp sau să oferi ajutor părinților. De asemenea, te preocupă o reamenajare a spațiului de locuit.

Vărsător

Pentru că Venus, micul benefic, începe să traverseze, de astăzi, zodia Berbec, respectiv casa comunicării, te vei bucura de susținere în negocieri, acumulare de informație, dar și de luarea unor decizii importante. De asemenea, te faci plăcută în conversații, însă atenție că este posibil să ai momente când ești prea directă în exprimare!

Pești

Sectorul financiar este activat, de astăzi, de tranzitul lui Venus, micul benefic, prin zodia Berbec, aspect care-ți poate aduce mai mulți bani în conturi. De asemenea, cheltuielile pot crește și ar fi bine să te gândești de două ori înainte să achiziționezi ceva ce nu ai neapărat nevoie.