Berbec


Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă. Până pe 25 aprilie, urmează o perioadă, în care ar trebui să fii prundentă în luarea deciziilor importante, să comunici clar pentru a evita neînțelegerile, organizată și atentă la detalii, pentru că este posibil să scapi din vedere lucruri importante. De asemenea, reevaluează-ți planurile personale și profesionale !

 

Taur


Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin sectorul frământărilor interioare și introspecției. Până pe 25 aprilie este un moment prielnic să-ți faci un bilanț, o reevaluare în sectorul iubirii și o planificare strategică în ceea ce privește situația financiară, Mercur fiind guvernatorul casei banilor, dar și a sferei sentimentale. 


Gemeni


Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă prin sectorul proiectelor pe termen lung și activităților de pe urma exercitării profesiei, prietenilor și vieții sociale. Urmează o perioadă de reevaluare a obiectivelor profesionale, reluarea unor dialoguri privind negocieri. Recomandarea este să te adaptezi la schimbările care apar și să fii deschisă către o altă perspectivă, să comunici eficient să te faci înțeleasă, pentru a evita neînțelegeri.


Rac


Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin sectorul profesional. Profită, în următoarele trei săptămâni, să-ți revizuiești planurile profesionale și evaluează dacă abilitățile tale corespund cu funcția pe care o dorești. S-ar putea să apară oferte mai vechi și poate are trebui să le iei în considerare.


Leu


Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin sectorul studiilor, dezvoltării și perfecționării profesionale. Urmează o perioadă de trei săptămâni de reevaluare a proiectelor și deciziilor privind direcția profesională. Evită să te angajezi în proiecte noi până nu ești sigură că ai făcut ordine în cele pe care le ai în desfășurare !


Fecioară


Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă prin sectorul intereselor financiare. În următoarele trei săptămâni ești invitată la o reevaluare a planurilor financiare. Caută și concentrează-te pe găsirea unor soluții de suplimentare a veniturilor, nu de cheltuire sau investiții. S-ar putea să existe dese neînțelegeri sau lipsă de comunicare și recomandarea este să te asiguri că informația este transmisă corect sau ai înțeles exact ce-ți spun interlocutorii tăi.


Balanță


Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă de astăzi prin sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale. Urmează o perioadă de trei săptămâni cu revizuiri ale unor contracte și proiecte. De asememea, se pot relua discuții mai vechi, care acum se pot transforma în contracte.


Scorpion


Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin casa muncii și proiectelor profesionale. Până pe 25 aprilie Mercur aduce o revizuire a obiectivelor profesionale. Atenție la felul cum comunici și interacționezi cu colegii și colaboratorii! De asemenea, ai putea relua proiecte mai vechi sau să clarifici anumite chestiuni financiare.


Săgetător


Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul casei relațiilor, își începe mișcarea retrogradă prin casa iubirii și aventurilor romantice, unde aduce revizuiri și clarificarea unor aspecte în relație. S-ar putea să ai curajul să spui lucruri pe care le-ai amânat până acum. Asigură-te că partenerul înțelege exact ce vrei să-i transmiți! Și sfera profesională intră în vizorul tău și este posibil să-ți reevaluezi proiectele.


Capricorn


Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin casa vieții de familie, unde urmează o perioadă de trei săptămâni de reevaluări și revizuiri a planurilor legate de casă și familie. De asemenea, s-ar putea să readuci în discuție niște subiecte sensibile, cu scopul să rezolvi o situație tensionată.


Vărsător


Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă de astăzi prin casa comunicării, interacțiunii cu ceilalți, negocierilor. Urmează o perioadă de trei săptămâni în care vei aduce revizuiri unor proiecte, reiei negocieri sau discuții mai vechi. Atenție la modul cum comunici pentru că este posibil să fii mai agresivă și acest lucru să deranjeze!


Pești


Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă, de astăzi, prin casa banilor, unde aduce o revizuire a planurilor privind administrarea cheltuielilor, în următoarele trei săptămâni. Pentru că Mercur este guvernatorul casei relațiilor, vei relua discuții cu partenerul de cuplu sau partenerii din sfera profesională pentru a clarifica niște situații.