Berbec


Astăzi, încerci să-ți ții sub control emoțiile, mai ales dacă îți este pusă răbdarea la încercare. De asemenea, s-ar putea să rezolvi niște chestiuni legate de familie, părinți, casă. Încerci să descurci și niște situații la serviciu și ai impresia că toată lumea are nevoie de ceva de la tine. Seara încerci să te reechilibrezi.

 

Taur


Astăzi este posibil să intri în conflicte de idei din cauza principiilor diferite, pe care le ai în raport cu cei cu care interacționezi. De asemenea, te preocupă dezvoltarea personală, citești și cauți să pleci într-o călătorie, care-ți poate dezvolta orizonturile sau te poți documenta cu privire la niște cursuri.


Gemeni


Astăzi se anunță o zi în care te preocupă administrarea banilor, în special a celor proveniți dintr-un credit, moștenire sau ai partenerului. În planul profesional, apar niște vești, care te pot îngrijora, dar este posibil să amplifici prea mult o situație, care se va dovedi într-un final în favoarea ta.


Rac


Astăzi te interesează să rezolvi un conflict cu partenerul de cuplu sau o situație care a dus la tensiuni între voi. S-ar putea să fii dezamăgită și de o discuție pe care o ai cu părinții, mai ales dacă convingerile și credințele diferă. La serviciu ar fi bine să nu lași pe alții să profite de bunătatea ta și să-ți predea niște sarcini care nu te privesc. 


Leu


Luna îți traversează casa muncii și sănătății și este posibil să fii foarte activă în activitățile profesionale. Ai un randament ridicat și reușești să dai o mână de ajutor și altor colegi într-un proiect. Atenție la faptul că este posibil să te suprasoliciți prea mult și la finalul zilei să fii epuizată!


Fecioară


Cu Luna pe casa distracției și sferei amoroase, ai impulsul de a face declarații, să flirtezi și vrei să ieși cu prietenele în oraș. Simți nevoia să te deconectezi de rutina zilnică, să petreci o zi în compania partenerului sau măcar o seară romantică. Dacă ai posibilitatea și șefii îți aprobă, încerci să-ți iei o zi liberă.

 

Balanță


Astăzi, te gândești cum să rezolvi niște chestiuni de familie. Ai nevoie și de siguranță emoțională și atenția persoanelor dragi din familie. La serviciu, reușești să rezolvi o serie de sarcini destul de încurcate, care te-au stresat săptămâna trecută.


Scorpion


Luna îți traversează astăzi casa comunicării și ești mai comunicativă decât de obicei. Cauți să fii înțeleasă de cei din jurul tău. De asemenea, pregătești o strategie pe termen lung, pe care o prezinți șefilor, participi la un interviu și faci impresie bună, mai ales că ai învățat să te pui mai mult în valoare și să scoți în față abilitățile și experiența acumulate.


Săgetător


Astăzi faci planuri financiare, porți negocieri și este posibil să închei și un parteneriat/colaborare. La fel de bine, poți încheia un contract, care nu-ți mai aduce beneficii. În partea a doua a zilei, achiți o vacanță.


Capricorn


Astăzi beneficiezi de randament intelectual ridicat și ideile tale pot să devină proiecte. De asemenea, dacă iei parte la ședințe, întâlniri, prezentări de proiecte, susținere de interviuri, faci impresie bună și succesul poate veni foarte ușor.


Vărsător


Astăzi este posibil să apară niște cheltuieli neașteptate pentru o situație care are legătură cu casa. Pe de altă parte, s-ar putea să ți amplifice niște stări emoționale puternice, însă salvarea vine de la un prieten care te scoate în oraș și astfel, ți se distrage atenția de la frământările interioare.


Pești


Astăzi este posibil să te înseli cu privire la o situație care apare în raport cu un prieten sau cineva cu care lucrezi. S-ar putea să percepi greșit lucrurile și să fie nevoie să intervină cineva să-ți atragă atenția. Nu lua decizii importante pe baza unor informații neverificate!