HOROSCOP 17.09.2010


Ambitia si eficienta vor fi la ordinea zilei mai mult decat iti imaginezi. Cu Luna in Capricorn, realitatea poate fi numai despre reusite si nicidecum despre esecuri, care nu vor fi acceptate cu usurinta azi. Detaliile sunt foarte importante, asa ca acorda atentie acestora pentru a depasi momentele mai proaste din aceasta zi.
 


FECIOARE CELEBRE: Salma Hayek

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Poate e cazul sa iei lucrurile mai usor si cu siguranta vei face fata cu mai multa detasare unor situatii care alta data ar fi parut de netrecut. Atitudinea ta pozitiva ii va bucura pe ceilalti si va arata o alta fata a ta. 

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Iti doresti sa ai timp pentru tine si sa reflectezi asupra unor probleme personale, dar din pacate asta nu se poate intampla atata timp cat rezistenta impotriva schimbarii vine chiar de la tine. Ar fi mai bine sa te concentrezi pe acele lucruri pe care le consideri importante pentru tine si nu pentru ceilalti. Pana la urma, nu poti controla orice si in niciun caz pe ceilalti.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Esti intr-o pasa buna si sentimente pozitive iti anima toata ziua. Cu toate acestea, atentie la modul in care comunici, mai ales cu familia. Probabil vor exista anumite tendinte sa ascunzi fata de cei apropiati lucruri pe care tu le consideri numai ale tale si nu vrei sa le impartasesti.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
                                                        
Te simti ceva mai optimista, cel putin in ceea ce priveste locul de munca si ceea ce faci la serviciu. Atitudinea ta va face diferenta dintre tine si ceilalti. Asculta cu atentie ceaa ce altii iti spun, pentru ca ei iti ofera informatii pretioase pe care le poti folosi in interesul tau

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE    
                                                   
Nu conteaza faptul ca poate nu vei face nimic deosebit azi, dar esti „sortita” succesului. Iti vei schimba si modul in care priveai anumite lucruri. Atentie totusi la unele lucruri irationale pe care le poti face cu usurinta azi. Nu iti nega sentimentele si cu cat le vei accepta mai repede, cu atat va fi mai bine pentru tine.
 
VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Nu iti este usor sa primesti complimente azi si asta pentru ca nu esti deloc convinsa ca le meriti. E foarte adevarat ca nu stai foarte bine cu stima de sine si unele amintiri navalesc spre tine de nicaieri.  Incearca totusi sa nu opui rezistenta sentimentelor si chiar ar fi bine sa ti le dezvalui apropiatilor.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Azi vei primi mai multe critici decat de obicei si asta te va deranja foarte mult. Incearca doar sa iei totul ca un feedback negativ si doar atat. Nu lua toate aprecierile negative drept asalturi frontale la propria persoana. Poate ar fi cazul sa ii spui si partenerului ce ai pe suflet si sa accepti ca ai gresit.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE

Nu actiona sub impuls azi si incearca sa asculti o persoana mai in varsta care iti da un sfat important. Pe de alta parte, ai o teama fata de lucruri noi, iar azi ti se vor deschide niste oportunitati carora va trebui sa le dai curs.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Vei avea parte de o situatie care ia brusc o alta turnura pentru tine, chiar daca intr-un fel sau altul erai pregatita pentru asta. Nu incerca sa incalci unele reguli sau sa opui rezistenta autoritatii – fie ca ne referim la cea sociala fie ca ne referim la cea familiala. Reactiile celorllati vor fi dure daca vei incerca asa ceva.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ai anumit simt al dreptatii si vei stii foarte clar sa faci diferenta dintre bine si rau. Vei dori ca dreptatea sa triumfe, dar nu-ti imagina ca esti un cavaler calare pe cal alb gata sa duca la indeplinire cele mai inalte idealuri. Incearca sa revii cu picoarele pe pamant si sa iti dai seama ca exista si nuante de gri pe care nu trebuie sa le ocolesti.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Esti mai ezitanta decat de obicei si nu vei dori sa primesti ajutor decat daca oamenii te vor convinge ca ai nevoie cu adevarat. Un proiect important iti da batai de cap si vei fi extrem de stresata cu finalizarea lui. Incearca sa nu iei decizii pripite si lasa sa functioneze intuitia ta proverbiala.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Obligatiile tale curente fata de familie sau camin pot fi extrem de presante azi. Nu incerca sa pasezi altora atributiile tale si incearca sa nu isti din senin conflicte. In loc sa te concentrezi pe greselile pe care le-ai facut, mai bine celebreaza micile succese pe care le-ai avut si le ai.
 

related posts

Modifică setările cookies