HOROSCOP 19.04.2010


Suntem extrem de implicate emotional in toate aspectele si problemele de azi. Partea buna este ca ne putem adapata si la sentimentele altor persoane sau mai bine spus putem interfera si la dorintele lor. In acest context ar trebui sa nu existe si sa nu se contribuie la escaladarea conflictelor inutile. Cu toate acestea exista un risc mediu de a ne pierde autocontrolul si de a genera conflicte si astfel lucrurile se pot complica mai mult decat sunt.
 


BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE

Simti nevoia de pauza si te cam retragi un pic din ceea ce inseamna implicarea la locul de munca. In plan personal ai facut ceva care te macina si te gandesti sa iti ceri scuze pentru ca tu consideri ca poti sa treci mai departe doar daca iti aranjezi un pic trecutul. Nu spune „nu” unei invitatii venite din partea unei femei.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI   

Oportunitati noi de a face afaceri  se ivesc azi, oricum o suma de bani este in drum spre tine asa cao vreme nu ar trebui sa-ti mai faci probleme in ceea ce priveste planul financiar. O ruda apropiata iti cere ajutorul in timp ce unele drumuri pe care ti le-ai propus le vei face mai repede decat ai preconizat.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

Se pare ca ai cam uitat ce este important pentru tine si te-ai avantat in niste activitati din care vei iesi mai mult decat dezamagita. Asculta-ti vocea interioara si nu te certa cu cei apropiati doar pentru a dovedi ca ai dreptate.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Iti este putin cam teama de esec iar azi, cum ai o zi extrem de plina, este posibil sa „gusti” si din insucces. Dar asta nu inseamna decat progres si ar fi bine sa-ti asculti vocea interioara.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Incepi sa-ti faci planuri si ar trebui sa realizezi ca unele nu sunt realiste. Vei avea timp destul sa-ti atingi obiectivele dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci totul astazi. Mai bine incearca sa ajungi la ce iti doresti, treptat, treptat pentru ca nerabdare te duce doar le frustrari.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Iti alcatuiesti o agenda de lucru pe aceasta saptamana, te organizezi foarte bine si reusesti sa faci multe lucruri azi. Vei fi apreciata si chiar felicitata pentru anumite lucruri. In planul personal trebuie sa acorzi o atentie marita partenerului pentru ca va avea nevoie azi de sustinerea ta.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Nu este o zi minunata pentru tine si incerci inca sa-ti pastrezi echilibrul. E posibil ca un conflict sa inceapa azi, iar tu cam urasti confruntarile mai ales cand sunt inexplicabile. Nu te vei impune si vei regreta ca nu ai reactionat intr-un anumit mod. Oricum este bine ca esti dispusa sa faci schimbari si ai mintea deschisa. Mai ramane sa-ti gasesti si echilibrul pierdut si atunci va fi mai bine.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

O calatorie sau un drum mai lung trebuie sa-l planifici incepand de azi asa ca vei avea parte de multe lucruri de facut. Incearca sa nu dai curs unor emotii negative si sa incerci sa-ti canalizezi energia spre lucrurile pozitive din viata ta. Un conflict este foarte aproape de tine asa ca tine-ti in frau mania.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                         

Optimismul tau isi spune cuvantul azi cand vei incerca sa scapi dintr-o situatie neplacuta. Eviti problemele cu gratie si faci tot posibilul sa atargi spre tine avantajele.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                        

Vei ignora unele adevaruri spuse de altii si vei cadea in capcanele unei minti inchise. Orgoliul tau este peste masura de alimentat cu diverse lucruri si mai ales de diverse persoane. Trebuie sa-ti dai seama de greseli inainte de a fi prea tarziu.


VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                 

Iti vei spune punctul de vedere si asta va supara pe cineva de la locul tau de munca. Vei avea intelepciunea de a evita o lupta fatisa si in acelasi timp sa accepti perspectiva diferita a celorlalte persoane. E bine ca pe seara sa iesi in oras cu prietenele si sa le povestesti ce ti se intampla pentru ca e posibil sa ti se ofere un sfat important.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                  

Atentie la comunicare azi pentru ca s-ar putea sa spui lucruri pe care le vei regreta. Pe seara e bine sa iesi in oras sa te distrezi.
 

related posts

Modifică setările cookies