HOROSCOP 19-20.06.2010


Ne vom confrunta cu diverse obstacole in acest weekend, obstacole care pot fi trecute doar prin munca grea. Vom fi provocate sa luam si decizii, odata cu intrarea lunii in Balanta si e foarte posibil sa ratam lucruri importante care se vor afla drept in fata noastra fara a fi capabile sa le vedem, Ar fi bine sa nu ne mai pacalim si sa vedem adevarul.


GEMENI CELEBRI: BAR RAFAELI

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ar fi bine ca tu sa nu pierzi din vedere unele obligatii importante. Chiar daca nu va fi vorba de ceva legat de locul de munca, nu este cazul sa te comporti iresponsabil atata timp cat deja ti-ai luat niste angajamente. E adevarat ca va fi greu pentru tine sa ramai concentrata pe diverse probleme, dar daca nu o faci acum si nu gasesti solutii, mai tarziu o sa-ti fie greu.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Nu iti face planuri legate de unele schimbari pe care le doresti in caminul tau – poate fi vorba de o imbunatatire sau chiar de schimbare de locuinta. Te vei lansa intr-un razboi pe care nu-l vei putea castiga. Mai bine ar trebui sa-ti cultivi rabdarea si cauta o cale de mijloc, fara a sacrifica nici unul din visele tale.
 
LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Esti foarte emotionala si unele probleme par a nu se mai rezolva vreodata. Singura ta optiune rezonabila este sa te bazezi pe sentimentele tale. E posibil sa faci fata unei situatii extrem de provocatoare pentru tine, dar numai asa iti vei demonstra ca  poate e cazul sa te si distrezi.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Astazi, nivelul de anxietate creste pentru ca esti coplesit de atat de multe lucruri! Poate ca viata ta a devenit mai complex treptat, dar acum trebuie sa faceţi ceva despre el. Desi schimbarile nu vor veni cu usurinta, puteţi face aproape orice. Odata ce ati setat mintea la ea.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
E timpul sa iei niste decizii chiar daca esti recunoscuta pentru faptul ca esti mereu indecisa. Aminteste-ti ce este important pentru tine. E posibil sa poti avea de ales intre a lega noi parteneriate de afaceri sau sa ramai in siguranta locului de munca. Mai poate fi cazul unei alegeri in ceea ce priveste planul mult mai personal legat de persoana iubite. Oricum, alegerea este numai a ta. Totusi nu e cazul sa te grabesti foarte tare si e cazul sa te consulti cu o persoana mai in varsta pentru a afla si parerea ei.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Ai foarte multe de spus dar in acelasi timp si sa afli foarte multe. Oricum esti o persoana discreta si vei stii sa tii un secret. E posibil sa te certi cu persoana iubita in legatura cu banii pe care i-a cheltuit, dar ai putea sa eviti cearta doar daca nu mai dai dovada de atata incapatanare. E bine sa-ti pastrezi cumpatul zilele astea pentru ca accesele de furie nu te vor ajuta prea mult.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Esti concentrata pe ceea ce ti-ai propus pe termen lung si incerci din rasputeri sa te tii de planurile facute. O veste legata de planul sentimental te va cam rascoli. Ar trebui sa fii prudenta indiferent de ce se intampla. Evita orice cheltuiala.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
In acest weekend vei face o calatorie sau e posibil sa faci drumuri legate de munca. E cazul sa iti iei totusi o pauza pentru ca nu te vei putea concentra prea bine, asa ca nu iti asuma prea multe angajamente. E posibil sa fii chiar mai dezorganizata decat de obicei, dar poate e cazul sa iti prioritizezi sarcinile. In acest weekend nu vei gasi intelegere la persoanele mai in varsta.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Esti presata sa iei o decizie si chiar probleme care pot parea mici sunt in stransa legatura cu ceva mult mai profund. Asta nu va insemna sa te grabesti pentru ca este vorba doar de propria ta presiune psihologica. Incearca sa-ti pastrezi echilibrul si nu exagera. Ar fi bine sa nu provoci discutii in contradictoriu cu prietenele.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Esti intr-o stare emotionala destul de precara si de aici si problemele din relatie care pot aparea la suprafata in acest weekend. Chiar daca vei primi foarte multe sfaturi este mai bine ca decizia sa-ti apartina si e cazul sa iti rogi prietenii sa iti ofere spatiu pentru a face schimbarile in ritm propriu. Atentie la bani.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Esti cam nemultumita de ceea ce se intampla la locul de munca, iar asta te poate provoca sa faci o schimbare. E cazul totusi sa te gandesti foarte bine asupra optiunilor pe care le ai si sa aplici un comportament metodic, daca doresti sa-ti atingi obiectivele. Nu te astepta ca totul sa se schimbe dintr-o data. Evita certurile, mai ales cu o persoana mai in varsta.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Te gandesti foarte mult la siguranta ta materiala si incerci sa gasesti noi modalitati de a ti-o asigura. In loc sa pui in aplicare un plan de afaceri, mai bine hotaraste-te exact ce vrei sa faci. Ai posibilitatea sa exerciti un control mai mare asupra viitorului tau daca iti dai seama ca e cazul sa aplici auto-disciplina.

related posts

Modifică setările cookies