HOROSCOP 20 - 21.11.2010


Marte si Mercur in Sagetator ne vor da pentru acest week-end extrem de multa energie in timp ce Soarele se afla la ultimele grade de Scorpion si ne aduce profunzime in emotii. Sunt favorizate calatoriile si mai ales cele de agrement asa ca, daca v-ati facut planuri de acest gen, nu aveti decat sa le urmati. Oricum ar fi vremea de afara nu vom sta in casa deloc si nu ne va descuraja nimic in a ne indeplini scopurile propuse. Atentie insa la cheltuieli exagerate, pe lucruri fara sens cum ar fi cele care ne pot asigura un confort care poate nu este neaparat necesar.
 


Scorpioni celebri: Vanessa Minnillo

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Unele probleme financiare iti dau batai de cap azi asa ca aceasta va fi preocuparea ta in aceste zile. Odata ce vei ajunge la decizii financiare importante, poate ar fi cazul sa incerci sa te relaxezi, sa te distrezi. Nu este cazul sa muncesti mai mult decat trebuie si mai ales sa nu-i stresezi pe ceilalti,  pentru ca unele lucruri se pot rezolva si saptamana viitoare. 

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Strategia ta principala din acest week-end este sa eviti vreo discutie legata de ceea ce simti fata de anumite probleme sentimentale pe care le ai. Ar fi foarte bine sa incerci sa lamuresti lucrurile cat mai curand cu partenerul sau macar sa-ti faci un plan care sa duca la rezultatele pe care ti le doresti.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Multa energie pozitiva si mai ales creativitate. In acest week-end vei face mai multe in ceea ce priveste viata ta personala, probabil cat nu ai facut in intregul an. Vei reusi sa simplifici extrem de mult lucrurile si mai ales sa le schimbi pe acelea care iti faceau cele mai multe probleme.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Nu este cazul sa te preocupi de problemele altora mai mult decat ar trebui. E foarte posibil ca unii sa nu recunoasca ce eforturi faci pentru anumite persoane din viata ta, ca totul sa fie ok. Este un moment excelent pentru finisarea unor proiecte vechi si sa incepi sa te pregatesti pentru altele mai noi.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Multe drumuri ai de facut si mai ales unele in interesul altora. E cazul sa preiei initiativa si sa faci exact asa cum iti doresti.  Poate fi vorba chiar de inceperea unor studii care sa te ajute pe viitor sau de un plan pe care de mult iti doresti sa il pui in aplicare. Acum este cazul sa faci asta.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Este momentul in care poti face acele ajustari pe care ti le doresti in viata sentimentala si nu numai. Vei prefera sa stai impreuna cu iubitul, sa comunici cu el si sa va faceti planuri impreuna, iar viata sociala sa o lasi la o parte.  Atentie la cheltuieli fara discernamant.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Trebuie ca in acest week-end sa ai mereu in minte ca nu-i poti multumi pe toti. Asta inseamna ca, oricat de tare ai incerca sa faci asta, vei da gres. E mai bine sa faci exact asa cum simti si cum iti spune tie instinctul. Oricum, lucrurile se vor precipita pe planul relatiilor parteneriale si vei fi extrem de ocupata in perioada care va veni.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Te simti impinsa de la spate sa faci diverse lucruri pe care chiar nu le doresti. Vei opune ceva rezistenta, dar odata pornita pe un anumit drum, chiar va fi usor pentru tine sa faci ceea ce altii asteapta de la tine. Oricum nu te critica prea tare si incearca sa fii ceva mai blanda cu tine insuti.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Te simti nesigura pentru ca toata lumea din jurul tau se grabeste sa faca diverse lucruri si te implica si pe tine in aceasta graba. Tu ai nevoie de putina odihna si sa iti organizezi toate lucrurile care s-au intamplat in aceste ultime saptamani. Ia-ti timpul necesar pentru asta, dar nu goni oamenii apropiati si nici nu incerca sa iti scoti “gherutele”.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Esti plina de spontaneitate si vei avea parte de multa distractie in acest week-end. Nu iti propui nimic senzational si totusi lucruri senzationale ti se intampla. Fara sa planifici nimic, vei avea un week-end minunat.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
E ca si cum ti se ridica o greutate de pe umeri si toate indoielile pe care le-ai avut, pier. Atentie totusi la anumite discutii pe care le directionezi pe un curs pe care chiar nu il doresti. Mai bine ai fi atenta la cum formulezi anumite cereri si pareri decat sa tragi ponoasele, mai tarziu.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Trebuie sa treci la nivelul urmator. Fie ca este vorba de relatia cu partenerul, fie ca vorbim de aspecte personale; trebuie sa iti faci timp pentru acele aspecte ale vietii tale pe care se pare ca le-ai cam neglijat. Nu actiona impulsiv chiar daca vei fi provocata si mai ales nu trata superficial anumite probleme cu cei apropiati.
 

related posts

Modifică setările cookies