HOROSCOP 2019 LEU. Ce surprize îți pregătesc astrele


Anul 2019 este plin de surprize pentru majoritatea zodiilor, multe au noroc în dragoste iar altele au noroc la capitolul financiar, toate au parte de schimbări și situații interesante care le vor schimba modul în care privesc viața.
Ce se întâmplă cu Leii:


LEU 

Bani și carieră

Pentru tine anul 2019 îți aduce mult noroc pe sectorul financiar. Resursele materiale sunt în creștere, succes în investiții, multe afaceri profitabile, oportunități nemaiîntâlnite. Vei avea mult de muncă și uneori ai impresia că nu ești recompensat pe măsură. Este un an favorabil jocurilor de noroc, din când în când poți pune câteva numere la loto. Volumul de muncă va crește însă faci față cu brio tuturor provocărilor. Vi se solicită de multe ori ajutorul din partea apropiaților, atenție cui dați bani cu împrumut! 

 

Dragoste

Au loc multe schimbări în sectorul familiei și al dragostei pentru a se menține stabilitatea. Multe dintre cunoștințe sau rude se vor căsători. Te vei gândi mult să te muți cu partenerul sau să te căsătorești. Relații de prietenie cu persoane din străinătate. Uneori vei experimenta tulburări emoționale, dezamăgire și momente neașteptate.

 

HOROSCOP 2019 BERBEC

 

HOROSCOP 2019 TAUR

 

HOROSCOP 2019 GEMENI

 

HOROSCOP 2019 RAC

 

HOROSCOP 2019 FECIOARĂ

 

HOROSCOP 2019 BALANȚĂ

 

HOROSCOP 2019 SCORPION

 

HOROSCOP 2019 SĂGETĂTOR

 

HOROSCOP 2019 CAPRICORN


HOROSCOP 2019 VĂRSĂTOR

 

HOROSCOP 2019 PEȘTI

related posts

Modifică setările cookies